Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar pozitif sonucu gören arkadaşlar transferden sonra neler yaptılar paylaşabilirler mi. Beni en çok yoran şey transfer günü idrara sıkışık olma durumu transferden hemen sonra dayanamıyorum işte ayağa kalkayım mı kalkmayayım mı lavaboya gideyim mi gitmeyeyim mi bu düşünce çok geriyor beni. ne kadar uzandınız ne kadar dinlendiniz transferden sonra yürüyüş spor falan yaptınız mı neler yediniz neler içtiniz.Paylasabilirseniz çok sevinirim

Dondurdukları için ücret alıyorlar sanırım, bizim ilk yaptırdığımızda sanırım o paketin içindeydi ama sonraki 3 yıl boyunca sakladıkları embriyoya her yıl ödeme yaptık.

Canım ben 30 dkka sonra falan lavaboya gittim 1 saat merkezdeydm sonra eve geldim 3 gün hep uzandm lavabo dışında evde ufak ufak yğrğodum eğilip kalkmadım haşlanmış yumurta yedim çiğ kabak çekirdeği yedim ama ilk gün eve gelince lavabo dışında kalkmadım

Meshaneni ayarlıyorlar canım çok sıkışık olursan boşaltıyorlar sonrasında da hemen kalkma diye sürgü veriyorlar lavabo ihtiyacın için. Sürgü dediğime bakma bildiğin lazımlık

Canım hastanede yarım saat yatırdılar tuvalete bile kaldırmadılar, sürgü verdiler yatakta idrarımı yapmam için. Sonrası normal hayat, o gün full gezdim, evimin işini yaptım, işe gittim ertesi gün sonuç pozitif, sakın yatma sürekli dolaşım sorunu olur bebiş beslenemez, şu an tatildeyim şehir turunda günde 20000 adım, 5. Haftadayım :) unutmayın birçok kadının 1,5 aya kadar haberi bile olamıyor ve neler yapıyorlar neler :)

Canım ne oldu nasıl durumlar btnm

Çıktım doktordan eve gidiyorum herşey yolunda ama pazartesi günü Opu olmaz dedi henüz yumurtalar istetmediğimiz boyutta değil bu sefer değişik gidiyor benim tedavi dilerim sonucu pozitif çıkar Allah’ın izniyle geç olsun güç olmasın inşallah

Canım hayırlı olsun inşallah her şey yolunda gider

Canimm inşallah hayırlı haberler ile gel Bol sayıda folüküllerin olsunn inşallah

Amin canım benim hepimiz her Daim güzel haberler alıp vermek nasip olsun şu an 5 adet folükül büyümüş hepsi aynı eşitlikte dedi bu güzel olumlu dedi sadece bu sefer vücudum ağırdan alıyor ama kötü değilmiş iyi onun için pazartesi gibi tekrar son kontrolü olacağım Opu bitik ihtimalle çarşamba yada en geç perşembe dedi olur folüküller toplanacak boyuta gelmeli yoksa boş ve olgun çıkmaz onun için bu sefer böyle oldu dilerim sonu güzel olsun Amin

Oy maşallah sana canım benim valla pozitiften sonra bende o kafaya girdim senden uzak olsun ama benm lekelenmelerşm oldu korkttum kaç gündür yine evdeyim

Değişiklik iyidir canım benim merak etme ben çok inanıyorum herşey yolunda olacak bu sefer son Allahın izniyle

Sen bugün yumurta toplamaya mi gittin yoksa gebelik haberi için mı canım kaçırdım ben orayi

İnşallah birgün gebelik haberini de vermek nasip olsun yok canım daha yumurta büyütüyorum pazartesi günü toplanması bekleniyordu ama yumurtalar henüz 18 mm ulaşmamış ulaşmasını bekliyoruz ek iğnelerimi yazdı çünkü yarın son iğnelerim vardı pazartesi günü son kontrole gideceğim duruma göre dedi çarşamba planlıyoruz ama en geç perşembe olacak şu an net gün veremiyoruz dedi benim yumoşlar bu sefer çok nazlı olmuşlar

Oy maşallah sana canım benim valla pozitiften sonra bende o kafaya girdim senden uzak olsun ama benm lekelenmelerşm oldu korkttum kaç gündür yine evdeyim
Lekelenmelerin hareketlilikle ilgisi olmadığını biliyorum canım ama sen gene doktoruna danış elbette herkesin süreci kendine özel diye biliyorum. Bana oradaki bir hemşire zaten tutunma oluyorsa o ilk yarım saatte oluyor gerisi boş demişti

Hadi hayırlısı canım, öğlene çıkar herhalde sonuçların değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…