- Konu Sahibi mayala katar
-
- #8.601
Yaa hadi bakalım hayırlı güzel haberler olsun insAllahYumurtaların büyüklüğü için gitti ama taze transfer olacak Allah'ın izniyle
Dondurdukları için ücret alıyorlar sanırım, bizim ilk yaptırdığımızda sanırım o paketin içindeydi ama sonraki 3 yıl boyunca sakladıkları embriyoya her yıl ödeme yaptık.Kesinlikle öyle arkadaşım valla verdik yani evde yatarken otururken hastaneye az masraf varmış gibi bide onu ödedik çok saçma nedenini sordugumuzda embriyo bakım dediler ee dedik hani paket içinde onun bakımı zaten ki 5 gün bakıyorsun sonra donduruyorsun zaten ık mık ettiler işte yani olsun diyorsun ne diyorlarsa yapıyorsun
Ben 9 sevmiyorumSeve seve işime gelir ne kadar erken o kadar iyineden o tarihleri istiyorsun
Evet ayni günmüşAynı gün transfer oluyoruz. Bende 8 inde istedim doğumgünüm diyeama 9 u olacak dedi doktorum
Canım ben 30 dkka sonra falan lavaboya gittim 1 saat merkezdeydm sonra eve geldim 3 gün hep uzandm lavabo dışında evde ufak ufak yğrğodum eğilip kalkmadım haşlanmış yumurta yedim çiğ kabak çekirdeği yedim ama ilk gün eve gelince lavabo dışında kalkmadımKızlar pozitif sonucu gören arkadaşlar transferden sonra neler yaptılar paylaşabilirler mi. Beni en çok yoran şey transfer günü idrara sıkışık olma durumu transferden hemen sonra dayanamıyorum işte ayağa kalkayım mı kalkmayayım mı lavaboya gideyim mi gitmeyeyim mi bu düşünce çok geriyor beni. ne kadar uzandınız ne kadar dinlendiniz transferden sonra yürüyüş spor falan yaptınız mı neler yediniz neler içtiniz.Paylasabilirseniz çok sevinirim
Ahahahha neyi istemesek olur zaten kuzumBen 9 sevmiyorum11 olur 7 olur 13 olur 9 olmaz ama mecbur olacakmış
Canım ne oldu nasıl durumlar btnmGünaydın canlarhayırlı sabahlar olsun ben kan verdim ultrasona gireceğim sıramın gelmesini bekliyorum 08:20 de burda olmama rağmen benden önce herkesin gelmesi şaka mı bende erken gelmişim gibi önde olurum derken milleti görünce şok
Meshaneni ayarlıyorlar canım çok sıkışık olursan boşaltıyorlar sonrasında da hemen kalkma diye sürgü veriyorlar lavabo ihtiyacın için. Sürgü dediğime bakma bildiğin lazımlıkKızlar pozitif sonucu gören arkadaşlar transferden sonra neler yaptılar paylaşabilirler mi. Beni en çok yoran şey transfer günü idrara sıkışık olma durumu transferden hemen sonra dayanamıyorum işte ayağa kalkayım mı kalkmayayım mı lavaboya gideyim mi gitmeyeyim mi bu düşünce çok geriyor beni. ne kadar uzandınız ne kadar dinlendiniz transferden sonra yürüyüş spor falan yaptınız mı neler yediniz neler içtiniz.Paylasabilirseniz çok sevinirim
Canım hastanede yarım saat yatırdılar tuvalete bile kaldırmadılar, sürgü verdiler yatakta idrarımı yapmam için. Sonrası normal hayat, o gün full gezdim, evimin işini yaptım, işe gittim ertesi gün sonuç pozitif, sakın yatma sürekli dolaşım sorunu olur bebiş beslenemez, şu an tatildeyim şehir turunda günde 20000 adım, 5. Haftadayım :) unutmayın birçok kadının 1,5 aya kadar haberi bile olamıyor ve neler yapıyorlar neler :)Kızlar pozitif sonucu gören arkadaşlar transferden sonra neler yaptılar paylaşabilirler mi. Beni en çok yoran şey transfer günü idrara sıkışık olma durumu transferden hemen sonra dayanamıyorum işte ayağa kalkayım mı kalkmayayım mı lavaboya gideyim mi gitmeyeyim mi bu düşünce çok geriyor beni. ne kadar uzandınız ne kadar dinlendiniz transferden sonra yürüyüş spor falan yaptınız mı neler yediniz neler içtiniz.Paylasabilirseniz çok sevinirim
Canım ne oldu nasıl durumlar btnm
Canım hayırlı olsun inşallah her şey yolunda giderÇıktım doktordan eve gidiyorum herşey yolunda ama pazartesi günü Opu olmaz dedi henüz yumurtalar istetmediğimiz boyutta değil bu sefer değişik gidiyor benim tedavi dilerim sonucu pozitif çıkar Allah’ın izniyle geç olsun güç olmasın inşallah
Canimm inşallah hayırlı haberler ile gelBol sayıda folüküllerin olsunn inşallah
Oy maşallah sana canım benim valla pozitiften sonra bende o kafaya girdim senden uzak olsun ama benm lekelenmelerşm oldu korkttum kaç gündür yine evdeyimCanım hastanede yarım saat yatırdılar tuvalete bile kaldırmadılar, sürgü verdiler yatakta idrarımı yapmam için. Sonrası normal hayat, o gün full gezdim, evimin işini yaptım, işe gittim ertesi gün sonuç pozitif, sakın yatma sürekli dolaşım sorunu olur bebiş beslenemez, şu an tatildeyim şehir turunda günde 20000 adım, 5. Haftadayım :) unutmayın birçok kadının 1,5 aya kadar haberi bile olamıyor ve neler yapıyorlar neler :)
Değişiklik iyidir canım benim merak etme ben çok inanıyorum herşey yolunda olacak bu sefer son Allahın izniyleÇıktım doktordan eve gidiyorum herşey yolunda ama pazartesi günü Opu olmaz dedi henüz yumurtalar istetmediğimiz boyutta değil bu sefer değişik gidiyor benim tedavi dilerim sonucu pozitif çıkar Allah’ın izniyle geç olsun güç olmasın inşallah
Sen bugün yumurta toplamaya mi gittin yoksa gebelik haberi için mı canım kaçırdım ben orayi
Lekelenmelerin hareketlilikle ilgisi olmadığını biliyorum canım ama sen gene doktoruna danış elbette herkesin süreci kendine özel diye biliyorum. Bana oradaki bir hemşire zaten tutunma oluyorsa o ilk yarım saatte oluyor gerisi boş demiştiOy maşallah sana canım benim valla pozitiften sonra bende o kafaya girdim senden uzak olsun ama benm lekelenmelerşm oldu korkttum kaç gündür yine evdeyim
Değişiklik iyidir canım benim merak etme ben çok inanıyorum herşey yolunda olacak bu sefer son Allahın izniyle
Hadi hayırlısı canım, öğlene çıkar herhalde sonuçların değil mi?Günaydın canlarhayırlı sabahlar olsun ben kan verdim ultrasona gireceğim sıramın gelmesini bekliyorum 08:20 de burda olmama rağmen benden önce herkesin gelmesi şaka mı bende erken gelmişim gibi önde olurum derken milleti görünce şok
Canım hayırlı olsun inşallah her şey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?