• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim her işlem öncesi ilk sorduğum sorudur anestezi varmı😅 discime de soruyorum yapmıyor 🫣 arkadaşım da aneztezi doktoru kısa süreli anestezinin zararı olmaz diye onayını da aldım arada çok ara verince canım istiyor 🤪 alışkanlık oldu. İlk hsg çekilirken Cevat bey vardı echomarda bana yalvardı 1 saat anestesi vermeyelim diye ikna edemedi🫣
Allah seni napmasin öldüm gülmekten 🤣🤣 anestezi alışkanlık yapti ne kiz 🤭🤭🤭 bende hsg yi echomarda çektirdim öncesinde çok nettim anestezi olucak dedim birşey demediler halimden anladilar zaar 🤣🤣🤣

Ben hala kendi iğnelerimi hiç yapmadım eşim yaptığın ilk tedirgin oluyordum zarar verecek diye hemişire yapınca umursamıyorum bilen olunca sanki kendimi güvende hissediyorum ama eşimde alıştı ben çok hissetmedim hatta hemşire sabah iğnesini vuracaktı göbeğime eşime dedi çok iyi çalışmışsın gel yanımızda işe başla güldüler 😂tabi eşim de bir havalar sen diyon ameliyat 😷 yapmış 🤣
Aşko benimki ben yaparken bakamıyor canın acıyor bakamıyorum diye 😂 yap desem bayılır herhalde 🤣 valla kendim yaptım hepsini

Bı ara
Allah seni napmasin öldüm gülmekten 🤣🤣 anestezi alışkanlık yapti ne kiz 🤭🤭🤭 bende hsg yi echomarda çektirdim öncesinde çok nettim anestezi olucak dedim birşey demediler halimden anladilar zaar 🤣🤣🤣
Bir ara sürekli aneztezi alıyordum alışkanlık yapmıştı😅 kafa güzel çıkışta da eşime saydiriyorum🫣 5 sene önce çekildiğinde Cevat bey çok ısrar etmişti odasında anwzteziye gerek yok diye. Bu sene çekildim cevati görmedim bile direk aldilar.

Bı ara

Bir ara sürekli aneztezi alıyordum alışkanlık yapmıştı😅 kafa güzel çıkışta da eşime saydiriyorum🫣 5 sene önce çekildiğinde Cevat bey çok ısrar etmişti odasında anwzteziye gerek yok diye. Bu sene çekildim cevati görmedim bile direk aldilar.
Eşinin ne günahı var 🤣🤣🤣 bende böyle şarkı söyleyen şen şakrak birisi verdi anesteziyi cevat bey miydi o mu cekti hsg yi bilmiyorum

Moralini bozma canım benim bu testler aldatıyor ama çift koydurduysan silikte olsa çıkması gerekiyordur Allah'tan ümit kesilmez 12. Gün hatta 14 gün çıkanlar bile oluyor geç tutunma olabiliyor önemli olan kan testi inşallah pozitif sonucu alırsın bizimle de paylaş sonucunu
Negatif çıktı bugün kan testi verdim ama doktorum 12 gün bir daha vermemi istedi
pazartesi günü mü tekrar vermeni istedi inşallah Rabbim gönlüne göre versin canım bir sonuç çıkarsa bizi de haberdar edersin inşallah 🤲💕
evet değişen bişi olacağını sanmıyorum ama öyle dediği için pazartesi tekrar vereceğim

Negatif çıktı bugün kan testi verdim ama doktorum 12 gün bir daha vermemi istedi

evet değişen bişi olacağını sanmıyorum ama öyle dediği için pazartesi tekrar vereceğim
Canim negatif olduğuna üzüldüm rabbim mutlaka bir gün olduracaktir eminim. Ama doktorun tekrarla diyorsa bi bildiği vardir mutlaka umarim geç tutunmadir ve pozitifi alirsin inşallah 🤲🤲🤲🥰🥰🥰

Back
X