- 9 Mayıs 2022
- 225
- 336
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #6.101
Yok canım, 6. Haftadayım daha10 haftalıkmı
Tam hesaplamayı bilmiyorum yaYok canım, 6. Haftadayım daha
Benimde sadece bir tane çıktı 8 gündür iğne kullanıyorum 5’ten 12 mm çıkabildi anca. 2 gün daha iğne kullancam kısmet artık. Tek yumurta ile inşallah büyürse tüp bebek yaptırcaz. İnşallah sizinde olur. Rabbim yardım etsin.Aaa hadi ya benim ilk aşılamada 17 mm en son kontrolde 1 doz daha gonalf yap sonra Ovitrelle 36 sonra da aşılama demişti hatta bana küçük gelmişti doz başına 1 1.5 mm büyüyordu muhtemelen 18 mm de aşılama yaptı :/ ay inş bunda tutar o zaman küçük bi ihtimalbir de benim hep 1 tane yumurta büyüyor ya doktor zaten 1 tane istiyor da en azından 2 tane olsa şans artardı :/
Canım 5+5 demek 5 hafta 5 günlükTam hesaplamayı bilmiyorum yabende 6. Haftaya girdim bugün
Neden progestan iğne kullanıomusun canımYok, aynı devam sabah ve akşam ikişer fitil, öğlen dex.
Bak darıldımBöyle dediğin için söylemiyorum
Amin inşallah Rabbim yüzüne baksın inşallah dilerim tek olsun altın embriyon olsun senin olsun inşallahBenimde sadece bir tane çıktı 8 gündür iğne kullanıyorum 5’ten 12 mm çıkabildi anca. 2 gün daha iğne kullancam kısmet artık. Tek yumurta ile inşallah büyürse tüp bebek yaptırcaz. İnşallah sizinde olur. Rabbim yardım etsin.
Çok geçmiş olsunBen yıllardır bu anı bekliyorum 8 düşüğüm var hep çok üzülüp çok ağladım yine hayal kırıklığı olur kendimi üzerim diye beklememi istiyor
Tamam o okey benimki düz 6 suşandaCanım 5+5 demek 5 hafta 5 günlük
Sen mesela 6+1 olsan 6 hafta 1 günlük diye hesaplıyorsun 5+5=10 anlamında değil
Bende az önce sordum, senin yazdığını fark etmeden. Bankada cevap vermediBak darıldımsana
Yok kuzum benim yok canımBak darıldımsana
Çok teşekkür ederim allah razı olsun amin hepimiz için çok güzel hamilelik çok güzel doğumlar geçiçiriz sonunda evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallahÇok geçmiş olsunkayıpların için Rabbim bir daha göstermesin inşallah dilerim bu sefer sağlıklı hayırlı güzel gebelikler geçirirsiniz Allah’ın izniyle inşallah
Düz olduğunda da 0 eklicez heDüz 6 , 6+0 şu an
Benim canım mayalam o kadar güzel dua ediyorsun ki kabul olmama ihtimalini düşünmüyorum.. hep böyle dualarını üzerimizden eksik etme olur mu ?Hayırlı olsun canım inşallah dilerim herşey çok güzel geçer sonunda pozitifleri görmek nasip olsun
Amin
Amin canım dualarım hepinizle inşallahBenim canım mayalam o kadar güzel dua ediyorsun ki kabul olmama ihtimalini düşünmüyorum.. hep böyle dualarını üzerimizden eksik etme olur mu ?sağol canım Allah razı olsun darısı sana artık bak bekliyorum artik hadi
Hadi gel gidelim güzel çiçekleri günlere belki bayramı yakalayamadık ama bence baharlar bizim olacak evlerimiz çiçek açacak.Amin canım dualarım hepinizle inşallahbende arkanızdan geliyorum Nisan da beraberiz inşallah
Amin amin yükselmiştir Allah’ın izniyle darısı keseye kalpBen heyecanlıyım yarın için kızlar.. inşAllah sağlıklı yükseliş olur
Dün saat 15-15buçuk gibi vermiştim yine aynı saatlerde vereceğim, nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?