Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde sadece bir tane çıktı 8 gündür iğne kullanıyorum 5’ten 12 mm çıkabildi anca. 2 gün daha iğne kullancam kısmet artık. Tek yumurta ile inşallah büyürse tüp bebek yaptırcaz. İnşallah sizinde olur. Rabbim yardım etsin.

Amin inşallah Rabbim yüzüne baksın inşallah dilerim tek olsun altın embriyon olsun senin olsun inşallah

Ben yıllardır bu anı bekliyorum 8 düşüğüm var hep çok üzülüp çok ağladım yine hayal kırıklığı olur kendimi üzerim diye beklememi istiyor
Çok geçmiş olsun kayıpların için Rabbim bir daha göstermesin inşallah dilerim bu sefer sağlıklı hayırlı güzel gebelikler geçirirsiniz Allah’ın izniyle inşallah

Çok geçmiş olsun kayıpların için Rabbim bir daha göstermesin inşallah dilerim bu sefer sağlıklı hayırlı güzel gebelikler geçirirsiniz Allah’ın izniyle inşallah
Çok teşekkür ederim allah razı olsun amin hepimiz için çok güzel hamilelik çok güzel doğumlar geçiçiriz sonunda evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah

Hayırlı olsun canım inşallah dilerim herşey çok güzel geçer sonunda pozitifleri görmek nasip olsun
Amin
Benim canım mayalam o kadar güzel dua ediyorsun ki kabul olmama ihtimalini düşünmüyorum.. hep böyle dualarını üzerimizden eksik etme olur mu ? sağol canım Allah razı olsun darısı sana artık bak bekliyorum artik hadi

Amin canım dualarım hepinizle inşallah bende arkanızdan geliyorum Nisan da beraberiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…