- 11 Kasım 2015
- 973
- 1.464
- 113
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.961
Allah seni napmasin öldüm gülmektenBenim her işlem öncesi ilk sorduğum sorudur anestezi varmıdiscime de soruyorum yapmıyor arkadaşım da aneztezi doktoru kısa süreli anestezinin zararı olmaz diye onayını da aldım arada çok ara verince canım istiyor alışkanlık oldu. İlk hsg çekilirken Cevat bey vardı echomarda bana yalvardı 1 saat anestesi vermeyelim diye ikna edemedi
Aşko benimki ben yaparken bakamıyor canın acıyor bakamıyorum diyeBen hala kendi iğnelerimi hiç yapmadım eşim yaptığın ilk tedirgin oluyordum zarar verecek diye hemişire yapınca umursamıyorum bilen olunca sanki kendimi güvende hissediyorum ama eşimde alıştı ben çok hissetmedim hatta hemşire sabah iğnesini vuracaktı göbeğime eşime dedi çok iyi çalışmışsın gel yanımızda işe başla güldülertabi eşim de bir havalar sen diyon ameliyat yapmış
Bakıyolar :)canım hayırlı olsun transfer hazırlığına başlıyormusun adetliyken alttan bakmazlar herhaldekorkma canım bizimkiler hep alttan muayene karından hiç yapmazlar
Bizde tam tersi o cesaretli ben daha derim dikkatli ol şöyle böyle ben mesela kendime vurmaya çekinirim yani o kadar cesaretim yokAşko benimki ben yaparken bakamıyor canın acıyor bakamıyorum diyeyap desem bayılır herhalde valla kendim yaptım hepsini
Yani normalde iğne falan yada ameliyatlar hiç beni korkutmaz. Nazlanmam da yatmayı da sevmem Ama bu alttan işlemler ve dişçi beni çok geriyor. Elimde değilKeşke olsaydın echomar da gerçekten acı hissetmyrsun
Yok takmıyolar :)Başlıyorum Allah nasip ederseAdetli bakıyorlar hep kız spekulum takar mı diye merak ettim
Ayni düşüncedeyim sonrasi ne olacaksa olsun amann diyorumBende imreniyorum vallaama bende yapamıyorum o an duymuyim sonrasinda ağrı acı ceksemde olur ne mutlu yapabilene
Evet kötü oluyoEe kendiler bilir kanvs
Bir ara sürekli aneztezi alıyordum alışkanlık yapmıştıAllah seni napmasin öldüm gülmektenanestezi alışkanlık yapti ne kiz bende hsg yi echomarda çektirdim öncesinde çok nettim anestezi olucak dedim birşey demediler halimden anladilar zaar
Aynen öyle canımAyni düşüncedeyim sonrasi ne olacaksa olsun amann diyorum
Haklısın canımYani normalde iğne falan yada ameliyatlar hiç beni korkutmaz. Nazlanmam da yatmayı da sevmem Ama bu alttan işlemler ve dişçi beni çok geriyor. Elimde değil
Bana iki transferde yapıldıKızlar aranızda embriyo glue yaptıran yada yaptırıcak olan var mı?
Eşinin ne günahı varBı ara
Bir ara sürekli aneztezi alıyordum alışkanlık yapmıştıkafa güzel çıkışta da eşime saydiriyorum 5 sene önce çekildiğinde Cevat bey çok ısrar etmişti odasında anwzteziye gerek yok diye. Bu sene çekildim cevati görmedim bile direk aldilar.
Ben yaptiricam canimKızlar aranızda embriyo glue yaptıran yada yaptırıcak olan var mı?
Negatif çıktı bugün kan testi verdim ama doktorum 12 gün bir daha vermemi istediMoralini bozma canım benim bu testler aldatıyor ama çift koydurduysan silikte olsa çıkması gerekiyordur Allah'tan ümit kesilmez 12. Gün hatta 14 gün çıkanlar bile oluyor geç tutunma olabiliyor önemli olan kan testi inşallah pozitif sonucu alırsın bizimle de paylaş sonucunu
evet değişen bişi olacağını sanmıyorum ama öyle dediği için pazartesi tekrar vereceğimpazartesi günü mü tekrar vermeni istedi inşallah Rabbim gönlüne göre versin canım bir sonuç çıkarsa bizi de haberdar edersin inşallah
Doğrudur dilerim Allahım yüzüne baksın seni yormadan nasip eylesin inşallahNegatif çıktı bugün kan testi verdim ama doktorum 12 gün bir daha vermemi istedi
evet değişen bişi olacağını sanmıyorum ama öyle dediği için pazartesi tekrar vereceğim
Canim negatif olduğuna üzüldüm rabbim mutlaka bir gün olduracaktir eminim. Ama doktorun tekrarla diyorsa bi bildiği vardir mutlaka umarim geç tutunmadir ve pozitifi alirsin inşallahNegatif çıktı bugün kan testi verdim ama doktorum 12 gün bir daha vermemi istedi
evet değişen bişi olacağını sanmıyorum ama öyle dediği için pazartesi tekrar vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?