- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.761
Bu bahçeci para avcısı falan mı..Bahçeci yapıyor onu sanırım
Adı ne testin balım benim amca kızlarında var böyle sıkıntı bende de çıkar mı acaba baktırayımCanım şöyle bazi insanlarda kan pıhtılaşması problemi oluyor yada yatkınlık oluyor, kan pıhtılaşması olanlarda sıvılandırıcı kullanmak zorundalar çünkü çocuğa kan gitmiyor pıhtılaşmadan dolayı çocuğun kalbi duruyor düşük oluyor, bazi drlar o yüzden yazıyor
Onuda anca kan testi vererek öğrenebilirsin, yada mesela ailende varsa böyle bir geçmiş pıhtılaşma o zamanda başlatıyorlar
E kuşum aşılama sırasında nasıl fark etti doktor ovitrelleyle mi çatladı yoksa kendiliğinden mi çatladığını?Ben son kontrolde gittim cuma günüydü dedi pazartesi günü gel ama cumartesi günü yumurtlıgımda aşırı ağrı vardı anladım yumurtlama oldu pazartesi gittim ki dediğim çıktı sen gönlünü ferah tut inşallah sıkıntı yaşamadan atlatırsın sonucun gebelikolsun Amin
Hiç bilmiyorum canım ama anlattıklarını göre gereksiz her şeyi yapıyorlar, ben gitmedim ama şimdi memnun olup orada kavuşanlarda çok varBu bahçeci para avcısı falan mı..
İnternette reklamı çok olanda bir şey çıkıyor varya. Kayseri’de Mustafa hoca diye biri var tüp bebek uzm. Ama şikayet okudum. Mustafa hocayı görmüyorlarmış birbirlerinden haberdar değiller her randevuda başka biri falan.
Üzücü gerçekten. Sonuçta ona güvenerek gidiyorsun bir enerji sinerji oluşuyor arada.
Canim gozun aydınhanımlar yazılanları okumadan size müjdeli haberi vermek isterim
Pozitif!!! 206,54 değerim
pazar günü tekrardan kan vereceğim, doktoruma haber ettim.
Pazar günü sonucu ile pazartesi doktorum ne derse artık
Maşallah canımçok sevindim senin adına, hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alın
Hay maşallahhayırlı olsun tebrik ederim canım benim sağlıcakla gelsin minik mucize sağlıcakla kucağına alırsın inşallah dedim sana iyi değerle öğreneceksin çok şükür darısı bizlere olsun inşallah
Canım trombofili paneli testi deniyor , genetik bakıyorlar, istersen doktorunda bir sor. Birde sanırım devlette yok varsada 2 ayı buluyormuş çıkması, benim 2 haftada çıktı özeldeAdı ne testin balım benim amca kızlarında var böyle sıkıntı bende de çıkar mı acaba baktırayım
İnşallah olmaz Allah’ın izniyleAdı ne testin balım benim amca kızlarında var böyle sıkıntı bende de çıkar mı acaba baktırayım
Hiç bir şey kuzum. Normal 2ay yani iki adet dönemi evde yatıyormuşum zıplıyormusun yuvarlanıyormusunŞuan bende bilmiyorum. Verdikleri kağıtta o sekilde yazıyor. Tekrar gittiğimizde sorucaz onu da. Rahim dinlendirmede ne yapılıyor ki?
Evde dinlenen rahim için bile paraHiç bir şey kuzum. Normal 2ay yani iki adet dönemi evde yatıyormuşum zıplıyormusun yuvarlanıyormusun
Ne yaparsan yap
İlaç vs kullanmıyorsun adı üstünde dinlendirme.
İlaçlardan rahim dinlenmesi için bu dönem kendine gelmesi amaçlı
Adı ne testin balım benim amca kızlarında var böyle sıkıntı bende de çıkar mı acaba baktırayım
Çok teşekkür ederim canımCanim gozun aydınrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins.
O zaman gerçekten çok saçma. Bahçeciden yaptıran yok mu hiç bize bilgi verecek. Muhakkak bisey vardır boşu boşuna para mı alıyorlar yaniHiç bir şey kuzum. Normal 2ay yani iki adet dönemi evde yatıyormuşum zıplıyormusun yuvarlanıyormusun
Ne yaparsan yap
İlaç vs kullanmıyorsun adı üstünde dinlendirme.
İlaçlardan rahim dinlenmesi için bu dönem kendine gelmesi amaçlı
Yok daha pazartesi günü gittiğimde duruma bakıp ovitrelle vurduracaktı ultrasonla baktı dedi kan sonucunu görmeden birşey diyemem ama çaylamıl gibi ve kanda değerden çatladıgını gördüler ve iptal ettilerE kuşum aşılama sırasında nasıl fark etti doktor ovitrelleyle mi çatladı yoksa kendiliğinden mi çatladığını?
Kanama olmuş işlemde fazla yumurta toplanmış diye olmuş dedi de çok kötü etti en son ben çıktım hastanedenAmin tampon niçin
Hayırlı olsun canım çok sevindim bu güzel haberehanımlar yazılanları okumadan size müjdeli haberi vermek isterim
Pozitif!!! 206,54 değerim
pazar günü tekrardan kan vereceğim, doktoruma haber ettim.
Pazar günü sonucu ile pazartesi doktorum ne derse artık
Oy oy çok büyük geçmiş olsunKanama olmuş işlemde fazla yumurta toplanmış diye olmuş dedi de çok kötü etti en son ben çıktım hastaneden
Amın inşallah zaman geçmez bana artıkOy oy çok büyük geçmiş olsunsenin baya zor geçmiş yarın gelecek telefonla inşallah bu yaşadıklarını unutursun Amin
Negatif çıktı bugün kan testi verdim ama doktorum 12 gün bir daha vermemi istediMoralini bozma canım benim bu testler aldatıyor ama çift koydurduysan silikte olsa çıkması gerekiyordur Allah'tan ümit kesilmez 12. Gün hatta 14 gün çıkanlar bile oluyor geç tutunma olabiliyor önemli olan kan testi inşallah pozitif sonucu alırsın bizimle de paylaş sonucunu
İnşallah canım sonu güzel olsunAmın inşallah zaman geçmez bana artıkdondurucaklarmıs bırde ya beklicez artık 1-2 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?