Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bahçeci yapıyor onu sanırım
Bu bahçeci para avcısı falan mı..
İnternette reklamı çok olanda bir şey çıkıyor varya. Kayseri’de Mustafa hoca diye biri var tüp bebek uzm. Ama şikayet okudum. Mustafa hocayı görmüyorlarmış birbirlerinden haberdar değiller her randevuda başka biri falan.
Üzücü gerçekten. Sonuçta ona güvenerek gidiyorsun bir enerji sinerji oluşuyor arada.

Adı ne testin balım benim amca kızlarında var böyle sıkıntı bende de çıkar mı acaba baktırayım

E kuşum aşılama sırasında nasıl fark etti doktor ovitrelleyle mi çatladı yoksa kendiliğinden mi çatladığını?

Hiç bilmiyorum canım ama anlattıklarını göre gereksiz her şeyi yapıyorlar, ben gitmedim ama şimdi memnun olup orada kavuşanlarda çok var

Maşallah canım çok sevindim senin adına, hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alın

Çok teşekkür ederim “ darısı inşAllah tüm bekleyenlere inşAllah sağlıklı ilerler

Şuan bende bilmiyorum. Verdikleri kağıtta o sekilde yazıyor. Tekrar gittiğimizde sorucaz onu da. Rahim dinlendirmede ne yapılıyor ki?
Hiç bir şey kuzum. Normal 2ay yani iki adet dönemi evde yatıyormuşum zıplıyormusun yuvarlanıyormusun
Ne yaparsan yap
İlaç vs kullanmıyorsun adı üstünde dinlendirme.
İlaçlardan rahim dinlenmesi için bu dönem kendine gelmesi amaçlı

Evde dinlenen rahim için bile para alıyorlar sen düşün

O zaman gerçekten çok saçma. Bahçeciden yaptıran yok mu hiç bize bilgi verecek. Muhakkak bisey vardır boşu boşuna para mı alıyorlar yani

E kuşum aşılama sırasında nasıl fark etti doktor ovitrelleyle mi çatladı yoksa kendiliğinden mi çatladığını?
Yok daha pazartesi günü gittiğimde duruma bakıp ovitrelle vurduracaktı ultrasonla baktı dedi kan sonucunu görmeden birşey diyemem ama çaylamıl gibi ve kanda değerden çatladıgını gördüler ve iptal ettiler

hanımlar yazılanları okumadan size müjdeli haberi vermek isterim
Pozitif!!! 206,54 değerim
pazar günü tekrardan kan vereceğim, doktoruma haber ettim.
Pazar günü sonucu ile pazartesi doktorum ne derse artık
Hayırlı olsun canım çok sevindim bu güzel habere gruba bir minik kuş daha katıldı desene

Negatif çıktı bugün kan testi verdim ama doktorum 12 gün bir daha vermemi istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…