Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayalim annen şimdi dedi bu yaşta bana gebelik testi yaptıran hayat size ne yapmaz
Git kız manyak ne testi dedi
Ikna ettim ama yalancı mı değil mi ona bakmamız gerek diye
Sadece ilk etapta sanki çoook hafif onda da pozitif görünce morali bozuldu acaba diğer test markasıda mı yalancıydı diye
Bayağı bi morali bozuk durdu sonra aldım geri testleri çöpten dedim bak sende hiç çıkmamış, gözlüklerini takıp baktı sonra rahatladı kadıncağız

Birde pozitif çıksaydı annen şüphe duyacaktı gebeyim diye tövbe yarabbim oy canım ya onlar da çok heyecanlı Rabbim inşallah gebelik müjdesiyle müjdelendirsin inşallah

Birde pozitif çıksaydı annen şüphe duyacaktı gebeyim diye tövbe yarabbim oy canım ya onlar da çok heyecanlı Rabbim inşallah gebelik müjdesiyle müjdelendirsin inşallah
kendini pozitif çıkmasını düşünmedi bile gebe olması imkansız diye sadece benden şüphelendı
Bakalım hayırlısıyla inşAllah güzel sonuçlar alırız

Ahahahah ay çok iyi ya İnce çizgiyi görünce şok Ay aman aman Allahım pozitif versin inşallah sonucunu kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…