- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.241
Acaba direk yarına mı muayene için çağırırlar?
Heyecanlandım sizin iç
Darısı bana nerdeyse saat başı bakıyorum nerde kaldın diyeRegl oldum şükür rahatladım ya indi göğüsler
Birdahaki regl me bebiş geliyor kızlaaaarrrrrrrrr çok heyecanlandım
İnşallah arkadaşım ama bütün gün hayalet gibi dolaştım, artık düşünmemeye çalılıyorumGünaydın Arkadaşım keşke bugün güne senden gelecek güzel haberle başlasaydık üzüldümİnan ki Allahım inşallah bir mucize olsun kan testinde pozitif çıksın Amin
Aynen canım tam okuyorum o sırada bişeyle ilgilenirlen yine 5 sayfa yazı oluyorAyni dert bende de var. İki gündür yokum burda mesajlari okumaktan yazmaya firsatim kalmiyor
Beni 10.günde toplanmıştı cnm adetin de 12.gününe denk geliyorMerhaba, ben de yeni başladım tedaviye. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. En erken OPU kaç günde oluyor acaba? Sizlerin kaçıncı günlerdeydi? Bayramdan önce yetişir mi diye merak ediyorum :)
Devam edin kesinlikle aksatmayın kan testine kadar.Bilemiyorum… cumaya kadar ilaçlara devam edeceğim (hatta Progestan bugün bitmişti, eşimden rica ettim bir kutu daha aldı)
Hayırlı olsun tedavi sürecinizMerhaba, ben de yeni başladım tedaviye. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. En erken OPU kaç günde oluyor acaba? Sizlerin kaçıncı günlerdeydi? Bayramdan önce yetişir mi diye merak ediyorum :)
Ne zaman içtiniz nasıl içtiniz niye beni etiketlemediniz vay başıma gelenlerCaney hani kahven biz içtik
İnşallah canım benim AminAy kuzum ya çok pozitifsinİnşallah sonucunda senin gibi pozitif olcakk
Seni çok iyi anlıyorum canım gerçekten insan ne dese teselli edecek bir söz yok çok kötü bir durum tek umudumuz kan testinde mucize olmasıİnşallah arkadaşım ama bütün gün hayalet gibi dolaştım, artık düşünmemeye çalılıyorum
Sizin güzel haberlerinizi alalım inşallah
Ayy kuzum iftara misafirlerim vardı patladım benHu hu nerde bu grubun kızçeleri hani kahve içecektik
İyi yapmışsın canım bırakma ilaçlarını doktorun bırak diyene kadarCuma günü vereceğim kan, ama günlük hayatımda normale döndüm (ilaçlarıma devam ediyorum)
14.gün olmuştu benimde ama yumurta gelişimine göre değişiyor canımMerhaba, ben de yeni başladım tedaviye. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. En erken OPU kaç günde oluyor acaba? Sizlerin kaçıncı günlerdeydi? Bayramdan önce yetişir mi diye merak ediyorum :)
İşte ne kadar fiyat verdiklerini öğrenmek için sordum :) ben de onu merak ediyorumBahçeci maalesef biraz pahalı
Olsun canım benim inşallah müsait oldugunuz vakitte tekrar içeriz teşekkürAyy kuzum iftara misafirlerim vardı patladım benŞimdi bitti işlerim yetişemedim sizee Afiyett olsuunnn
Ayy en yakın yarın akşammOlsun canım benim inşallah müsait oldugunuz vakitte tekrar içeriz teşekkürederim
Allah razi olsun canım amin inşallahYaa Allah bağışlasın burdakilerin çoğu 2.bebek içinmi acaba hepmi öle denk geldim
Amin canım inşallahOy maşallah kuzuyaRabbim hep güzel günlerini göstersin
Yok canim ben trakyadan geliyorum. Ama bu ikinci tedavimde bahçeci de değilimGerçekten öyle sen istanbulda mısın
Bugünlük böyle oldu olsun birdahaki sefere hep beraber içeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?