• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 4. gün çok çok erken, ona rağmen hayalet çizgi çıkmış gibi hayırlı olsun 🤗
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kavusurum bebeklerime bugün kaset test erken gebelik değil onda da çıktı

Eklentiler

• IMG_20250319_151853.webp
    IMG_20250319_151853.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 12
Oy canım sana gelmiyorsa içme tekrar işe döndün mü nasıl gidiyor 🫶🏻🥰
Mayalaammmm işe dönmedim, bu hafta da raporluyum, hatta haftaya da rapor isteyeceğim doktordan. En azından kalp atışını duyana kadar evde dinleneyim istiyorum kuzum. Güzel gidiyor şükürler olsun, tatsız belirtiler bile mutlu ediyor beni ya ne biliim şükrediyorum onlara bile 🥰🥰

Mayalaammmm işe dönmedim, bu hafta da raporluyum, hatta haftaya da rapor isteyeceğim doktordan. En azından kalp atışını duyana kadar evde dinleneyim istiyorum kuzum. Güzel gidiyor şükürler olsun, tatsız belirtiler bile mutlu ediyor beni ya ne biliim şükrediyorum onlara bile 🥰🥰
Anladım canım en güzelini yapmışsın dilerim sağlıcakla o günleri göresin inşallah dilerim daha da güzel geçsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲🥹💕

Oyyy kız ne güzel dua ediyorsun sen öyle yanımda olsan sıkı sıkı kucaklardım seni 🥰🥰 Allah senden razı olsun ❤️
Sagol canım benim senden de inşallah tüm dualarım sizinle inşallah daha da güzel haberlerini alırız Allah’ın izniyle bende sana sıkı sıkı sarılıyorum sizi görmeden sevdim 😍🥹

Sana ayan bile oluyordur inanıyorum buna canım😂
Bak bunu doğru dedin normalde hislerim çok kuvvetlidir eşime derim bunlar böyledir yada böyle düşünüyorlar yok der sen nerden biliyorsun dedim biliyorum 😼 sonra dediğim çıkıyor ve diyor senin dediklerin çıktı 🙈🤣

Ben mesela Zuhal hanımın pozitif olacağını hissettim Merve’nin Merve ilk gün geldiğin de aşırı umutsuzdu dedim olacaktır Rabbimize güven çok şükür pozitif çıktılar kendim için dersen duygularım çok karışık 🥴

Back
X