- 4 Aralık 2024
- 2.417
- 2.080
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #5.101
Arada kaytarmak lazımGerçekten öyle canım ya en iyi bizi biz anlıyoruzBugün akademik günüm kuzum derste öğrenciler gibi dersi dinlemeyip sizinle mesajlaşıyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada kaytarmak lazımGerçekten öyle canım ya en iyi bizi biz anlıyoruzBugün akademik günüm kuzum derste öğrenciler gibi dersi dinlemeyip sizinle mesajlaşıyorum
![]()
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kavusurum bebeklerime bugün kaset test erken gebelik değil onda da çıktıCanım 4. gün çok çok erken, ona rağmen hayalet çizgi çıkmış gibi hayırlı olsun![]()
MaşallahÇok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kavusurum bebeklerime bugün kaset test erken gebelik değil onda da çıktı
Aminn amin Allah'ım isteyen herkeze nasip etsin inşallahMaşallahcanım bebeklerin el sallıyor yola çıkmışlar sağlıcakla gelsinler inşallah
![]()
Mayalaammmm işe dönmedim, bu hafta da raporluyum, hatta haftaya da rapor isteyeceğim doktordan. En azından kalp atışını duyana kadar evde dinleneyim istiyorum kuzum. Güzel gidiyor şükürler olsun, tatsız belirtiler bile mutlu ediyor beni ya ne biliim şükrediyorum onlara bileOy canım sana gelmiyorsa içme tekrar işe döndün mü nasıl gidiyor![]()
Nar suyu bir kahve etmez ama neyse bende karadut özü içerim kızlar, size öyle eşlik ederimNar suyu iç kuzum sende![]()
Anladım canım en güzelini yapmışsın dilerim sağlıcakla o günleri göresin inşallah dilerim daha da güzel geçsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin RabbimMayalaammmm işe dönmedim, bu hafta da raporluyum, hatta haftaya da rapor isteyeceğim doktordan. En azından kalp atışını duyana kadar evde dinleneyim istiyorum kuzum. Güzel gidiyor şükürler olsun, tatsız belirtiler bile mutlu ediyor beni ya ne biliim şükrediyorum onlara bile![]()
Ahahahaha kaç yaşında olursak olalım sıraya oturunca öğrenci psikolojisi çok fenaArada kaytarmak lazım![]()
Ohh maşaallah maşaallah, hadi bakalım darısı kan testindeki güzel değere inşaallahÇok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kavusurum bebeklerime bugün kaset test erken gebelik değil onda da çıktı
Ne saçma bir şey ya o kadar da boşuna gitmiş oldun. Umarım tez vakitte iyi haberler alırsın canımBoşuna gittim herhlde hiçbşy yapmadılar bakmadılar şuan hiçbşy belli olmaz 2 gün sonra kan ver aspirini kes dediler geldim bunu telefonda da diyebilirlerdi
Oyyy kız ne güzel dua ediyorsun sen öyle yanımda olsan sıkı sıkı kucaklardım seniAnladım canım en güzelini yapmışsın dilerim sağlıcakla o günleri göresin inşallah dilerim daha da güzel geçsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim![]()
Sagol canım benim senden de inşallah tüm dualarım sizinle inşallah daha da güzel haberlerini alırız Allah’ın izniyle bende sana sıkı sıkı sarılıyorum sizi görmeden sevdimOyyy kız ne güzel dua ediyorsun sen öyle yanımda olsan sıkı sıkı kucaklardım seniAllah senden razı olsun
![]()
Ohh şifa olsun kuzumNar suyu bir kahve etmez ama neyse bende karadut özü içerim kızlar, size öyle eşlik ederim![]()
Sana ayan bile oluyordur inanıyorum buna canım5. Gün embriyosu ama tabloda kayıtlı diye yoksa bilemem![]()
Ben şimdi otursaydım kesin uyurdumAhahahaha kaç yaşında olursak olalım sıraya oturunca öğrenci psikolojisi çok fena![]()
Bak bunu doğru dedin normalde hislerim çok kuvvetlidir eşime derim bunlar böyledir yada böyle düşünüyorlar yok der sen nerden biliyorsun dedim biliyorumSana ayan bile oluyordur inanıyorum buna canım![]()
Bana ne hissediyorsun canım olacakmı dersin bu seferBak bunu doğru dedin normalde hislerim çok kuvvetlidir eşime derim bunlar böyledir yada böyle düşünüyorlar yok der sen nerden biliyorsun dedim biliyorumsonra dediğim çıkıyor ve diyor senin dediklerin çıktı
![]()
Amin diyelim şimdi ne desem yalan olur ama olacaktır inanıyorum sana karşı negatif hissetmiyorumBana ne hissediyorsun canım olacakmı dersin bu sefer![]()
Amin canım bnmNe saçma bir şey ya o kadar da boşuna gitmiş oldun. Umarım tez vakitte iyi haberler alırsın canım