- 31 Ocak 2025
- 268
- 315
- 18
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
- #5.081
Oo süper online dateHadi bakalım herkesten foto bekliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo süper online dateHadi bakalım herkesten foto bekliyorum![]()
Ayy süpeerrYapalım valla
Yemin ederim ben kendimi böyle anlatamazdım vallahi helalllllGerçekten önünde saygıyla eğiliyorum yani bende her dakka okuyorum ama bu kadar şeyi aklımda tutmam mümkün değil![]()
MaşallahHepsi pozitif olsun inşallah
Liste nerde görebiliyor muyuz bende evlendim mi hep bakardım topiklere il kez tarih verip tüp bebek yaptırıyorum rabbim nasip etsin inşallah
24 mart transfer tarihim 5 gün embriyosu 3AA kalitede miniğim![]()
İlk sayfada canım listeHepsi pozitif olsun inşallah
Liste nerde görebiliyor muyuz bende evlendim mi hep bakardım topiklere il kez tarih verip tüp bebek yaptırıyorum rabbim nasip etsin inşallah
24 mart transfer tarihim 5 gün embriyosu 3AA kalitede miniğim![]()
Uzak olabiliriz ama gönüllerimiz bir olsun canım benim bugün izinlimisin nazlımOo süper online date![]()
Doğru diyorsun kuzuÖyle olsa 4 üz gelirdi herhlde ay valla hele bitanesi sağlıkla gelsin bana yeter
Tabi yazıyorum hemen Yaşım 29 4 yıllık evliyiz hiç hamile kalamadım ikimizde de sorun yok denildi 3 aşılama olumsuz ilk tüp bebek denemem 3 embriyo var 5 gün 3AA kalitede 1 tane transfer edilecek Alkahın izniyle oda bana sımsıkı tuntunsun inşallahMaşallahçok şükür Rabbime bugünleri gösterdi tamam canım ekliyorum yaş kaç birinci denemeydi değil mi onları da yaz eklerim inşallah birden mesajlaştığımız sayfanın altına in orada sayılar var geri tuşu var oraya bas tablo çıkacak karşına
![]()
İnşallah canım Rabbim yüzüne baksın dilerim çok yormadan sana nasip eylesin inşallah dilerim sıkı sıkı tutunur annesine bırakmaz inşallah amin beraber süreçlerimizi takip edelim canımTabi yazıyorum hemen Yaşım 29 4 yıllık evliyiz hiç hamile kalamadım ikimizde de sorun yok denildi 3 aşılama olumsuz ilk tüp bebek denemem 3 embriyo var 5 gün 3AA kalitede 1 tane transfer edilecek Alkahın izniyle oda bana sımsıkı tuntunsun inşallah![]()
![]()
Canım hoşgeldin, dilerim Allah ilk denemende seni bebeğinle kavuşturur, sağlıkla hayırla kolaylıklaTabi yazıyorum hemen Yaşım 29 4 yıllık evliyiz hiç hamile kalamadım ikimizde de sorun yok denildi 3 aşılama olumsuz ilk tüp bebek denemem 3 embriyo var 5 gün 3AA kalitede 1 tane transfer edilecek Alkahın izniyle oda bana sımsıkı tuntunsun inşallah![]()
![]()
Amin edelim tabi benim hep duamdasınız dünyanın her yerinde bu yoldan geçen herkese kalbim hep dua ediyor çünkü bizi ancak biz anlarızİnşallah canım Rabbim yüzüne baksın dilerim çok yormadan sana nasip eylesin inşallah dilerim sıkı sıkı tutunur annesine bırakmaz inşallah amin beraber süreçlerimizi takip edelim canım![]()
Evet inşallah güzel haberlerimizi paylaşalım canımAyy benimde 2 Nisan inşallah bi aksilik olmazsa canımAyy çok yakınmışızz
![]()
Amin hoş buldum dileyen isteyen herkesi kavuştursun inşallah çok teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallahCanım hoşgeldin, dilerim Allah ilk denemende seni bebeğinle kavuşturur, sağlıkla hayırla kolaylıkla![]()
Oy canım sana gelmiyorsa içme tekrar işe döndün mü nasıl gidiyorKızlarrrr ben akşam kahve içersem sabaha kadar uyuyamam amaaaYalnız nasıl canım çekiyor var yaaa sınıf sınıf kahve kokluyorummm
![]()
Gerçekten öyle canım ya en iyi bizi biz anlıyoruzUzak olabiliriz ama gönüllerimiz bir olsun canım benim bugün izinlimisin nazlım![]()
5. Gün embriyosu ama tabloda kayıtlı diye yoksa bilememEvet inşallah güzel haberlerimizi paylaşalım canımkaçıncı gün embriyosu senin
Amin edelim tabi benim hep duamdasınız dünyanın her yerinde bu yoldan geçen herkese kalbim hep dua ediyor çünkü bizi ancak biz anlarızyaşamayan bilmiyor rabbim kimseyi de böyle sınamasın zor
Ay amin inşallahAyy maşallah canım değerin katlanarak artsın inşallah![]()
Nar suyu iç kuzum sendeKızlarrrr ben akşam kahve içersem sabaha kadar uyuyamam amaaaYalnız nasıl canım çekiyor var yaaa sınıf sınıf kahve kokluyorummm
![]()