Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya burayı çok araştırmıştım orda Mehmet hoca var galiba memnun musun
Canım bende bahçeciye gittim ilk Bursa pembe maviye gittim 2 transfer ama tutmadı sonra bahçeciye gittik hocamda Sabri çolak çok çok memnunum Allah razı olsun onlardan aşırı ilgililer ve labaratuar olarak güçlüler

Canım doğru demiş birde predictor ile denermisin o genelde doğru sonuç veriyor, çünkü ben prodoctor nasıl bilmiyorum, seni boşuna üzmüş olmasın marka, testi ekliyorum
Bu bizim eczanelerde yok cnm ya sormuştum pahalı diye kimse getirtmiyor sanırım ucuz markalar var hep en pahalısı benim aldığımdı

Evlendi ben ona gttm evlendi İzmir’de tüp bebeği ilk bulan bir hoca varmış Teoman hoca onunla evlendi orda eşinin tüp bebek merkezi var birlikte orda devam edecekler(dedikodu yapıorum gibi oldu ama neyse)
Yaa adına çok sevindim çok tatlı bir kadındı mutluluğu hakediyor çok kız ne dedikodusu doktorum hakkında bilgi alışverişi yapiyoruz

Selam hanımlar, öncelikle Rabbim bu mübarek aylarda isteyen hak eden herkese annelik duygusunu nasip etsin. Ben 10 Mart pazartesi günü 3. Gün embriyo transferi oldum. Üniversite hastanesinde işlem yapıldı ve sadece embriyomun transfere uygun olduğu söylendi ancak kalitesi hücresi vs bilmiyorum transfere uygun kalitede dendi. Bugün 9. Günüm dayanamayıp idrar testi yaptım ve sonuç negatif. Cuma günü kan tahlili için gideceğim zaten ancak sorum şu ki idrarda 3.gün embriyosu ne zamana çıkar? Bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

3.gün embriyosu için 9. gün erken. Test gününe kadar bekleyin lütfen. Stres yapmayın. İnşallah bebişin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…