- 2 Mart 2025
- 128
- 225
- 18
- 28
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.181
Canım bende bahçeciye gittim ilk Bursa pembe maviye gittim 2 transfer ama tutmadı sonra bahçeciye gittik hocamda Sabri çolak çok çok memnunum Allah razı olsun onlardan aşırı ilgililer ve labaratuar olarak güçlülerYa burayı çok araştırmıştım orda Mehmet hoca var galiba memnun musun
Aaa bende ebru hocadayımAaa canim hangi doktor. Ben ilk tedavimi ebru hocada olmuştum ve doğum yaptim. Cok güler yüzlü cana yakın bir doktor. Canım doktorum
Evet bugün mehmet hocayla görüşebildim ben ebru hocadaydım ama bugün ayrıldı ben ondan dolayı biraz aksaklıklar yaşadım ama genel olarak hep memnunumYa burayı çok araştırmıştım orda Mehmet hoca var galiba memnun musun
Bu bizim eczanelerde yok cnm ya sormuştum pahalı diye kimse getirtmiyor sanırım ucuz markalar var hep en pahalısı benim aldığımdıCanım doğru demiş birde predictor ile denermisin o genelde doğru sonuç veriyor, çünkü ben prodoctor nasıl bilmiyorum, seni boşuna üzmüş olmasın marka, testi ekliyorum
Ciddimisin neden ? Bir türlü ziyaretine gidemedik yaAaa bende ebru hocadayımama ebru hoca bugün ayrıldı izmire yerleşiyor
EvlendiCiddimisin neden ? Bir türlü ziyaretine gidemedik ya
Demek senin ebru hocada tuttu bebişimiz ne kadarlıkEvlendiben ona gttm evlendi İzmir’de tüp bebeği ilk bulan bir hoca varmış Teoman hoca onunla evlendi orda eşinin tüp bebek merkezi var birlikte orda devam edecekler(dedikodu yapıorum gibi oldu ama neyse )
Yaa adına çok sevindim çok tatlı bir kadındı mutluluğu hakediyorEvlendiben ona gttm evlendi İzmir’de tüp bebeği ilk bulan bir hoca varmış Teoman hoca onunla evlendi orda eşinin tüp bebek merkezi var birlikte orda devam edecekler(dedikodu yapıorum gibi oldu ama neyse )
Canım benimki şuan 5 yaşındaDemek senin ebru hocada tuttu bebişimiz ne kadarlık
Darısı senin başınaDemek senin ebru hocada tuttu bebişimiz ne kadarlık
Yaa Allah bağışlasın burdakilerin çoğu 2.bebek içinmi acaba hepmi öle denk geldimCanım benimki şuan 5 yaşındahep fotolarını atiyordum ebru hocaya oda paylaşıyordu
Oy maşallah kuzuyaCanım benimki şuan 5 yaşındahep fotolarını atiyordum ebru hocaya oda paylaşıyordu
Gerçekten öyle sen istanbulda mısınYaa adına çok sevindim çok tatlı bir kadındı mutluluğu hakediyorçok kız ne dedikodusu doktorum hakkında bilgi alışverişi yapiyoruz
3.gün embriyosu için 9. gün erken. Test gününe kadar bekleyin lütfen. Stres yapmayın. İnşallah bebişin seninledirSelam hanımlar, öncelikle Rabbim bu mübarek aylarda isteyen hak eden herkese annelik duygusunu nasip etsin. Ben 10 Mart pazartesi günü 3. Gün embriyo transferi oldum. Üniversite hastanesinde işlem yapıldı ve sadece embriyomun transfere uygun olduğu söylendi ancak kalitesi hücresi vs bilmiyorum transfere uygun kalitede dendi. Bugün 9. Günüm dayanamayıp idrar testi yaptım ve sonuç negatif. Cuma günü kan tahlili için gideceğim zaten ancak sorum şu ki idrarda 3.gün embriyosu ne zamana çıkar? Bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım varşimdiden teşekkür ederim
Aminnn Allah razı olsun3.gün embriyosu için 9. gün erken. Test gününe kadar bekleyin lütfen. Stres yapmayın. İnşallah bebişin seninledir
Vay vay afiyet
Haydi gel şekerimVay vay afiyetşifa olsun inşallah bende yapayım geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?