• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Banada özellikle süpürge yapma dedi o ilginç gelmişti onun dışında normal hayatıma devam ediyorum,bugünde transferden sonra 2.günüm artık yıkanmam lazım dedim😬 eşim de ısrarla doktora sor diyince sordum😁

Yemek bulaşık bana eşim yaptırmıyor yoksa yasak değil zaten ama başımda zabıta gibi tüm gün 🤪

Nedense eşler bu dönemda daha stresli oluyorlar gibime geldi 😂
Benimki burada değil öyle bir durum yok bizde 😂

Merhaba arkadaşlar,
tek tek dönemiyorum kusura bakmayın. Bugün işe gittim, birden karın ağrım ve çok fazla kanamam oldu. Bebek gitti sandım, hemen doktora gittim. Kese yerindeydi çok şükür ama düşük tehlikem var maalesef. 10 gün raporluyum şimdilik, doktor sadece tuvalete kalk dedi. Dualarınızı bekliyorum. Çok zor bir gündü.
Rabbim sana bağışlasın inşallah Allah'ım korusun bu süreçte çok dikkat et tuvalet harici birşey yapma inşallah birşey olmaz 🤲❤️

A almyameryem canım nasılsın test yaptın mı inşallah pozitif haberler almışsındır inşallah güzel haberlerini bekliyorum 🤲🥰
yaptım canım ama negatif çıktı bakalım yagrın hocayla gorusmeye gıdıcem ne olacak naıl bı yol ızlenecek ne yapmalıyım hıç bılmıyorum tuhaf bır duygu yanı bılmıyorum

Niye böyle üzüyorsunuz kendiniz hem 3aa hem 5.gün bu demek oluyor grade embriyonuz yani en iyi kalite. 3aa 4aa 5aa hepsi iyi kalite sayılıyor
İlk kez deniycem 3 defa aşılama yaptım olmadı umuyorum olur tutar ve bende kendimi duamı yaşarken bulurum.
Orta kalite denildiği için biraz tedirginim çift embriyo istedim ama doktorum yaşın tutmuyor dedi onda şansım artardı diye düşünmüştüm bakalım nasip

yaptım canım ama negatif çıktı bakalım yagrın hocayla gorusmeye gıdıcem ne olacak naıl bı yol ızlenecek ne yapmalıyım hıç bılmıyorum tuhaf bır duygu yanı bılmıyorum
Ayy canım benim çok üzüldüm ya sizlerden çok ümitliydim sana ne desem faydasız sana sımsıkı sarılıyorum Rabbim hayırlı zamanda kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah 🤲😢

Canım çok üzüldüm 😔 Allahım sabır versin bu dönemde ve en doğru zamanı o bilir. Bunların hepsi birer imtihan unutmayalım. Rabbim dahada güzelleştiriyordur her şeyi ❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Nedense eşler bu dönemda daha stresli oluyorlar gibime geldi 😂
Benimki burada değil öyle bir durum yok bizde 😂
Yok aksine ben daha stresliydim eşim çok sakin,yada ben dahada stres olmayım diye bellimi etmiyor bilmiyorum. Ama dr ne derse kurallara uyar, uçak tedirginlik olunca hemen tatili iptal eder, dr yolunda gidiyor. Yatmaya gerek yok diyince hiç yatırmadı beni hep dışarı çıktık, bana 9 gün boyunca asla test yaptırtmadı evde 🫠 ben hep olurmu olurmu düşünürüm o tam tersi olursa iyi olur olmazsada sağlığımız yerinde yine yaparız kafasında

tırlattı millet iyice 😂
hamilelikte insan daha çok terler hatta ter kokusu bile değişir hormonlardan kaynaklı birde yaz dönemi daha feci insan kendi dayanamaz ne yapmışlar böyle 😂
Ayy yeminle öyle birde yaz hamileliği ise vay haline dışarı 30 dereceyse emin ol sana 65 derece oluyor doktorumun gözleri yaşlı 🥺🫣🤣

Kızlar malesef negatif çıktı sonucum. Bir dahaki tedavide genetikli yaptirmami öneriyor doktorum.Ne yapacagim hic bilmiyorum koca bir boşluk var icimde 🥹 inşallah en güzel zamanda çok bekletmeden bebişlerimize kavuşuruz ❤️🤲
Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 neden genetikli istedi? Kaçıncı denemeniz bu?🥺

Çok üzüldüm inanın her pozitif duyduğumda çok sevinirim negatif duyunca da bizzat yaşamış gibi üzülüyorum Sabır diliyorum Geçmiş olsun rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah Amin

Kızlar malesef negatif çıktı sonucum. Bir dahaki tedavide genetikli yaptirmami öneriyor doktorum.Ne yapacagim hic bilmiyorum koca bir boşluk var icimde 🥹 inşallah en güzel zamanda çok bekletmeden bebişlerimize kavuşuruz ❤️🤲
geçmiş olsun canım. Ne desek fayda etmeyecek bu dönemde..
Doktorun öyle tavsiye ettiyse bence kesinlikle doktorunu dinle derim..

Sabır diliyorum çok üzüldüm tez zamanda nasip etsin inşallah Rabbım ❤️❤️🌸🌸🌸

Back
X