Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar,
tek tek dönemiyorum kusura bakmayın. Bugün işe gittim, birden karın ağrım ve çok fazla kanamam oldu. Bebek gitti sandım, hemen doktora gittim. Kese yerindeydi çok şükür ama düşük tehlikem var maalesef. 10 gün raporluyum şimdilik, doktor sadece tuvalete kalk dedi. Dualarınızı bekliyorum. Çok zor bir gündü.

Canım çok geçmiş olsun bir an önce geçip gitsin, doktorunu dinle bu süreçte, dediği gibi hiç bir şey yapmadan yat, sıvılandırıcı falan kullanıyormusun onları kestimi? Progestani yükselttimi yada dozunu

Çok teşekkür ederim aşkımmm inşallah

Doktorlarımız aynı olabilir mi canım
Ankara’da benim doktorum
Ama dedikleri bana mantıklı geldi açıkçası şöyle düşünmek gerek, doğal gebelik olduğunda bile bu süreçte hamile olduğunu bilmiyorsun sonuçta yeri geliyor ağırda kaldırıyorsun merdivenleri koşarakta iniyorsun vesaire

Aynısını söyledi bana, doğal olsa haberin bile olmayacaktı dedi bir tek yurtdışı tatilime izin vermedi, Allah korusun orda bir şey olursa hemen müdahale edilebilmesi için burdan olman daha iyi olur ama çok istiyorsan git dedi

Çok geçmiş olsun canım. İstirahat et. İlaçlarında değişiklik yaptı mı? Progestan fazlalaştırma gibi?

5 gün 3aa embriyolarım var 3 tane 1 tane koyuc
Şimdiden hayırlı olsun canım Transferin.. bizi haberdar et sonrasında
İnşAllah sonrasında pozitif görmek nasip olur.
Tek embriyo mu olacak?
Amin inşallah haber vereceğim
5 gün embriyosu 3aa kalitede tutar mı bilemiyorum hiç bir şey hissetmiyorum da korkuyorum çok hemde korkum işlem değil ya bana tutunmazsa giderse diye

9 ay nasıl duş almıyor ya hani yerleşene kadar dikkat edersin sonrası normal gebelik demişti benim doktorum bende ilk transferimde yatmadım sürekli yürüdüm normal hayatıma devam ettim tutmuştu yani

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah içini ferah tut duamdasın

Kalitesine hiç takılmayın.
Çok iyi kalitede olup tutunamayan da var her şey nasip, gönlünüzü ferah tutun

Lekelenmem pazartesi oldu kuzum akşam koyu kahve başladı sonra pembeleşti 2 3 saat kadar sonra bitti hiç olmadı dün akşam küçük bir pıhtı geldi kanama lekelenme olmadı
Korkma canım o senin kılcal damarından kaynaklıdır. Düşükte böyle olmuyor devam ederdi kanla bir süre. Çünkü kalınlaşan rahmi de atardı o

Niye böyle üzüyorsunuz kendiniz hem 3aa hem 5.gün bu demek oluyor grade embriyonuz yani en iyi kalite. 3aa 4aa 5aa hepsi iyi kalite sayılıyor

Yaa benimkide aynı . Yemek yapabilirsin bulaşık yıkayabilirsin merdiven çıkabilirsin sadece ağır kaldırma dedi. Bazılarına yat demiş dinlen demiş duş yasak demiş sonra acaba benim doktorum da mı problem var diye düşündum transferin 2. günü duş aldım şu an almasa mıydım diyorum acaba

Banada özellikle süpürge yapma dedi o ilginç gelmişti onun dışında normal hayatıma devam ediyorum,bugünde transferden sonra 2.günüm artık yıkanmam lazım dedim eşim de ısrarla doktora sor diyince sordum

Yemek bulaşık bana eşim yaptırmıyor yoksa yasak değil zaten ama başımda zabıta gibi tüm gün

Kızlar transferden sonra ne zaman duş aldınız sıcak olmamak şartıyla ılık duş alsak sıkıntı olur muu
Doktorlar iki Gün sonra duş alabilirsiniz diyor su çok sıcak olmasın ılık bir şekilde alabilirsin ben birgün de kendim üstüne katıyorum üç gün sonra yıkanmıştım

Ne 9 ay mı pes bir yaşıma daha girdim anam hiç mi terlemedin birde hamilelik hormonları seni daha çok terletir şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…