- 9 Mayıs 2022
- 213
- 313
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.941
Canım kese pozitifi gördükten en az bir hafta sonra görülüyor demişti benim dr, yani yoksada telaşa kapılma daha çok erkenKızlar dua edin doktor geldi kese var mı duruomu ona bakacakmış ne alaka kese varmıydıkş erken
Canım çok geçmiş olsun bir an önce geçip gitsin, doktorunu dinle bu süreçte, dediği gibi hiç bir şey yapmadan yat, sıvılandırıcı falan kullanıyormusun onları kestimi? Progestani yükselttimi yada dozunuMerhaba arkadaşlar,
tek tek dönemiyorum kusura bakmayın. Bugün işe gittim, birden karın ağrım ve çok fazla kanamam oldu. Bebek gitti sandım, hemen doktora gittim. Kese yerindeydi çok şükür ama düşük tehlikem var maalesef. 10 gün raporluyum şimdilik, doktor sadece tuvalete kalk dedi. Dualarınızı bekliyorum. Çok zor bir gündü.
Ankara’da benim doktorumÇok teşekkür ederim aşkımmminşallah
Doktorlarımız aynı olabilir mi canım
Aynısını söyledi bana, doğal olsa haberin bile olmayacaktı dediAnkara’da benim doktorum
Ama dedikleri bana mantıklı geldi açıkçası şöyle düşünmek gerek, doğal gebelik olduğunda bile bu süreçte hamile olduğunu bilmiyorsun sonuçta yeri geliyor ağırda kaldırıyorsun merdivenleri koşarakta iniyorsun vesaire
Çok geçmiş olsun canım. İstirahat et. İlaçlarında değişiklik yaptı mı? Progestan fazlalaştırma gibi?Merhaba arkadaşlar,
tek tek dönemiyorum kusura bakmayın. Bugün işe gittim, birden karın ağrım ve çok fazla kanamam oldu. Bebek gitti sandım, hemen doktora gittim. Kese yerindeydi çok şükür ama düşük tehlikem var maalesef. 10 gün raporluyum şimdilik, doktor sadece tuvalete kalk dedi. Dualarınızı bekliyorum. Çok zor bir gündü.
Amin inşallah haber vereceğimŞimdiden hayırlı olsun canım Transferin.. bizi haberdar et sonrasında
İnşAllah sonrasında pozitif görmek nasip olur.
Tek embriyo mu olacak?
9 ay nasıl duş almıyor ya hani yerleşene kadar dikkat edersin sonrası normal gebelik demişti benim doktorum bende ilk transferimde yatmadım sürekli yürüdüm normal hayatıma devam ettim tutmuştu yaniYa canım acaba benim dr fazlamı rahat hiç öyle şeyler söylemedi yaaksine normal hayatına dön ağır işler yapmadığın sürece sıkıntı yok demişti, bazıları 9 ay duş almıyor, merdiven çıkmıyor bu çok yalnış demişti o kadar ben her şeyi yaptım duşta aldım, yemekte yaptım, yürüdümde
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah içini ferah tut duamdasınMerhaba arkadaşlar,
Kalitesine hiç takılmayın.5 gün 3aa embriyolarım var 3 tane 1 tane koyuc
Amin inşallah haber vereceğim
5 gün embriyosu 3aa kalitede tutar mı bilemiyorum hiç bir şey hissetmiyorum da korkuyorum çok hemde korkum işlem değil ya bana tutunmazsa giderse diye
Korkma canım o senin kılcal damarından kaynaklıdır. Düşükte böyle olmuyor devam ederdi kanla bir süre. Çünkü kalınlaşan rahmi de atardı oLekelenmem pazartesi oldu kuzum akşam koyu kahve başladı sonra pembeleşti 2 3 saat kadar sonra bitti hiç olmadı dün akşam küçük bir pıhtı geldi kanama lekelenme olmadı
Benimde öyle tutmuştu canım, demekki var kafayı bozanlar9 ay nasıl duş almıyor ya hani yerleşene kadar dikkat edersin sonrası normal gebelik demişti benim doktorum bende ilk transferimde yatmadım sürekli yürüdüm normal hayatıma devam ettim tutmuştu yani
Niye böyle üzüyorsunuz kendiniz hem 3aa hem 5.gün bu demek oluyor grade embriyonuz yani en iyi kalite. 3aa 4aa 5aa hepsi iyi kalite sayılıyor5 gün 3aa embriyolarım var 3 tane 1 tane koyuc
Amin inşallah haber vereceğim
5 gün embriyosu 3aa kalitede tutar mı bilemiyorum hiç bir şey hissetmiyorum da korkuyorum çok hemde korkum işlem değil ya bana tutunmazsa giderse diye
Yaa benimkide aynı . Yemek yapabilirsin bulaşık yıkayabilirsin merdiven çıkabilirsin sadece ağır kaldırma dedi. Bazılarına yat demiş dinlen demiş duş yasak demiş sonra acaba benim doktorum da mı problem var diye düşündumBenim doktorumda aynınormal hayatına dön ağır kaldırma sadece dedi
Pozitifi görünce ne yiyip içe bilirsin söyleyeceğim demişti ama dikkat etmek istersen yine et ama şu an gerek yok demişti
Yürüyüşü de kan dolaşımından dolayı tavsiye etmişti
Benim doktorumda aynınormal hayatına dön ağır kaldırma sadece dedi
Pozitifi görünce ne yiyip içe bilirsin söyleyeceğim demişti ama dikkat etmek istersen yine et ama şu an gerek yok demişti
Yürüyüşü de kan dolaşımından dolayı tavsiye etmişti
Banada özellikle süpürge yapma dedi o ilginç gelmişti onun dışında normal hayatıma devam ediyorum,bugünde transferden sonra 2.günüm artık yıkanmam lazım dedimYa canım acaba benim dr fazlamı rahat hiç öyle şeyler söylemedi yaaksine normal hayatına dön ağır işler yapmadığın sürece sıkıntı yok demişti, bazıları 9 ay duş almıyor, merdiven çıkmıyor bu çok yalnış demişti o kadar ben her şeyi yaptım duşta aldım, yemekte yaptım, yürüdümde
Yemek bulaşık bana eşim yaptırmıyor yoksa yasak değil zaten ama başımda zabıta gibi tüm günYaa benimkide aynı . Yemek yapabilirsin bulaşık yıkayabilirsin merdiven çıkabilirsin sadece ağır kaldırma dedi. Bazılarına yat demiş dinlen demiş duş yasak demiş sonra acaba benim doktorum da mı problem var diye düşündumtransferin 2. günü duş aldım şu an almasa mıydım diyorum acaba
İlk transferde ben de oyleydimmYemek bulaşık bana eşim yaptırmıyor yoksa yasak değil zaten ama başımda zabıta gibi tüm gün
Doktorlar iki Gün sonra duş alabilirsiniz diyor su çok sıcak olmasın ılık bir şekilde alabilirsin ben birgün de kendim üstüne katıyorum üç gün sonra yıkanmıştımKızlar transferden sonra ne zaman duş aldınız sıcak olmamak şartıyla ılık duş alsak sıkıntı olur muu
Benimkinin yanında dr öyle dediği için ben naz yapamadımYemek bulaşık bana eşim yaptırmıyor yoksa yasak değil zaten ama başımda zabıta gibi tüm gün
Ne 9 ay mı pes bir yaşıma daha girdim anam hiç mi terlemedin birde hamilelik hormonları seni daha çok terletir şokYa canım acaba benim dr fazlamı rahat hiç öyle şeyler söylemedi yaaksine normal hayatına dön ağır işler yapmadığın sürece sıkıntı yok demişti, bazıları 9 ay duş almıyor, merdiven çıkmıyor bu çok yalnış demişti o kadar ben her şeyi yaptım duşta aldım, yemekte yaptım, yürüdümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?