- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.861
Canım inşAllah bir sorun yoktur. İkinizde de.Yine lekelenmem olmuş ama bu sefer daha fazlainşallah bebeğim benimledir, perşembe kese görmeye gidecektim çok üzüldüm
İnşallah kuzumda herşey ayrı bişey bugün hiç lekenmem olmadı ama akşam affedesin silerken minik bir pıhtı geldi ama kanamam yok am takılmıorımda
Vallahi canım inan yapacak bişey yok zaten yarın zaten test verecem anlarım pıhtı mıydı bebek miydi polip miydi vallahi bilmiyorumCanım inşAllah bir sorun yoktur. İkinizde de.
Lekelenme normal olarak görülüyor ama insan tedirgin oluyor ve ne kadarı normal nasılı normal o an bilemiyor…
canım üzüldümGünaydın arkadaşlar, yaptım idrar testini ve negatif çıktıkontrol çizgisinin yanı bembeyaz, gölge bile yok…
Umarım bugün başka haber bekleyenler güzel haberler alır
Ayy maşallah canım değerin katlanarak artsın inşallahKizlarrrrr 13 Mart'ta transfer oldum dün 4. Günümdu ve akşam dayanamadım test yaptım sizce dogrumudur yaşayan varmı testimi ekliyorum.
Bekle canım geç tutunuyo olabilir, pozitif olur inşallah sonucun hayırlısıylaSelam kızlar ben aranizda yeniyim,ben de 11 mart ta 5. Gün iki embriyo taze transfer oldum bugün daha tahlil günüme varken dayanamadım kan verdim sonucum 2.37 çıktı tutunamadilar mı demek yoksa beklemeli miyim?
Ayy canım ya korkmaa ilk 3 ay özellikle bi çok kadın yaşıyo bunu. İçini ferah tut stres yapmaa a kalmış bak yarın doktorunlada görüşcekmişsin. Rahat ediceksen doktorunla bi görüş istersen. Ama ben inşllah bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. İnşallah çok güzel geçicek sürecinYine lekelenmem olmuş ama bu sefer daha fazlainşallah bebeğim benimledir, perşembe kese görmeye gidecektim çok üzüldüm
Ayy canım benim yaaaGünaydın arkadaşlar, yaptım idrar testini ve negatif çıktıkontrol çizgisinin yanı bembeyaz, gölge bile yok…
Umarım bugün başka haber bekleyenler güzel haberler alır
Canım benim önceki transferimde pıhtı çok gelmişti doktorum korkulcak bişey yok demişti bazen transfer sırasında kılcal damarlar zarar görebiliyormuş, iyileşmesi sırasındada pıhtı gelebiliyormuş. Bi çok sebebi olabilir kanamaların hemen kötüye yormaVallahi canım inan yapacak bişey yok zaten yarın zaten test verecem anlarım pıhtı mıydı bebek miydi polip miydi vallahi bilmiyorum
Artımed'in kasedi de erkeni de hayatımda gördüğüm en berbat testler. Yalancı pozitifiyle nam salmış bir test.Üç tane test daha aldım sonra internetten yorumlarına baktım, yanıltıcı pozitif sonuç veriyormuş. Artimed marka.
Yarın başka eczaneden almayı planlıyorum hava şartları iyi olursa
Eczanelerin böyle yanıltıcı markalar satmalarıda bir tuhaf…
Canım valla artık yapacak bişeyim yok yorgun hissediyorum artık kendimi dün testim 100 çıktı akşam pıhtı geldi zaten eğer o bebişsse gitmiştir kanamam olmadı dünCanım benim önceki transferimde pıhtı çok gelmişti doktorum korkulcak bişey yok demişti bazen transfer sırasında kılcal damarlar zarar görebiliyormuş, iyileşmesi sırasındada pıhtı gelebiliyormuş. Bi çok sebebi olabilir kanamaların hemen kötüye yormaiyi düşün iyi olsun canım korkutma kendini
Canım haklısın bisey olmayınca tabiki olmuyor ama bebek düştüğünde öyle olmuyor benimde daha kalp atışını duymamıştım yani çok küçüktü keseyi gormusmuydum hatırlamıyorum 5 haftalikti ama şoka girmiştim düşük olduğunda oyke bir parçalar geliyor ki nerden nasıl çıktı bunlar diyorsunVallahi canım inan yapacak bişey yok zaten yarın zaten test verecem anlarım pıhtı mıydı bebek miydi polip miydi vallahi bilmiyorum
Maşallah kuzum bence kötü bişey yok zaten sen içini ferah tutCanım valla artık yapacak bişeyim yok yorgun hissediyorum artık kendimi dün testim 100 çıktı akşam pıhtı geldi zaten eğer o bebişsse gitmiştir kanamam olmadı dün
Rabbim Sanada bidaha yaşatmasın canım benim o korkuları çok garip ama sakinim dediğin gbi bende öyle olacağını düşünmüyorum ilaçlara rağmen bi kanama olurdu belki bilmiorumCanım haklısın bisey olmayınca tabiki olmuyor ama bebek düştüğünde öyle olmuyor benimde daha kalp atışını duymamıştım yani çok küçüktü keseyi gormusmuydum hatırlamıyorum 5 haftalikti ama şoka girmiştim düşük olduğunda oyke bir parçalar geliyor ki nerden nasıl çıktı bunlar diyorsunins. Seninki yerleşme kanamasidir benim içimdeki hep o yönde Rabbim tabiki hayırlısını nasip etsin
Doğru canım benim Rabbim ne yazmışsa onu yaşayacaz bundan kaçış yok bir gün öncesi bi lekelenmem oldu ondan sonra test yaptım yükselmişti dün sadece o parça geldi kanama olmadıMaşallah kuzum bence kötü bişey yok zaten sen içini ferah tutBebiş tutunuyor Allahın izniyle 9 ay regli olanlar var kuzu her bünye farklı işte
Verdim canım .3 gibi doktorum arayacak inşallahmasal50 arkadaşım kan verdin mi dilerim bir mucize olur güzel haberle gelirsin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
O kanın oksijenle karşılaşmasından oluyor canım. Lekelenme rengin nasılVallahi canım inan yapacak bişey yok zaten yarın zaten test verecem anlarım pıhtı mıydı bebek miydi polip miydi vallahi bilmiyorum
Lekelenmem pazartesi oldu kuzum akşam koyu kahve başladı sonra pembeleşti 2 3 saat kadar sonra bitti hiç olmadı dün akşam küçük bir pıhtı geldi kanama lekelenme olmadıO kanın oksijenle karşılaşmasından oluyor canım. Lekelenme rengin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?