Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yine lekelenmem olmuş ama bu sefer daha fazla inşallah bebeğim benimledir, perşembe kese görmeye gidecektim çok üzüldüm
Canım inşAllah bir sorun yoktur. İkinizde de.
Lekelenme normal olarak görülüyor ama insan tedirgin oluyor ve ne kadarı normal nasılı normal o an bilemiyor…

İnşallah kuzumda herşey ayrı bişey bugün hiç lekenmem olmadı ama akşam affedesin silerken minik bir pıhtı geldi ama kanamam yok am takılmıorımda

Günaydın arkadaşlar, yaptım idrar testini ve negatif çıktı kontrol çizgisinin yanı bembeyaz, gölge bile yok…

Umarım bugün başka haber bekleyenler güzel haberler alır
canım üzüldüm
Ama kan testi cuma günü demi? İstersen kan testini bir bekle belki idrara yansımamıştır..

Canlarım, herkese günaydın.
Herkes inşAllah hayırlı haberler alır.
Arkadaşlarım idrarda negatif görenlerimiz var, lütfen kan testini bekleyelim.
Ben kendim aynı marka test sabah idrarında daha hafif görüp öğlen daha belirginleştiğine şahidim.
İdrara yansımamış ola bilir her bünye aynı reaksiyon vermiyor maalesef.
Her şeyin hayırlısı olsun inşAllah.

Yine lekelenmem olmuş ama bu sefer daha fazla inşallah bebeğim benimledir, perşembe kese görmeye gidecektim çok üzüldüm
Ayy canım ya korkmaa ilk 3 ay özellikle bi çok kadın yaşıyo bunu. İçini ferah tut stres yapmaa a kalmış bak yarın doktorunlada görüşcekmişsin. Rahat ediceksen doktorunla bi görüş istersen. Ama ben inşllah bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. İnşallah çok güzel geçicek sürecin

Vallahi canım inan yapacak bişey yok zaten yarın zaten test verecem anlarım pıhtı mıydı bebek miydi polip miydi vallahi bilmiyorum
Canım benim önceki transferimde pıhtı çok gelmişti doktorum korkulcak bişey yok demişti bazen transfer sırasında kılcal damarlar zarar görebiliyormuş, iyileşmesi sırasındada pıhtı gelebiliyormuş. Bi çok sebebi olabilir kanamaların hemen kötüye yorma iyi düşün iyi olsun canım korkutma kendini

Artımed'in kasedi de erkeni de hayatımda gördüğüm en berbat testler. Yalancı pozitifiyle nam salmış bir test.
Ben bu testin akşamına regl olmuştum.

Canım valla artık yapacak bişeyim yok yorgun hissediyorum artık kendimi dün testim 100 çıktı akşam pıhtı geldi zaten eğer o bebişsse gitmiştir kanamam olmadı dün

Vallahi canım inan yapacak bişey yok zaten yarın zaten test verecem anlarım pıhtı mıydı bebek miydi polip miydi vallahi bilmiyorum
Canım haklısın bisey olmayınca tabiki olmuyor ama bebek düştüğünde öyle olmuyor benimde daha kalp atışını duymamıştım yani çok küçüktü keseyi gormusmuydum hatırlamıyorum 5 haftalikti ama şoka girmiştim düşük olduğunda oyke bir parçalar geliyor ki nerden nasıl çıktı bunlar diyorsun ins. Seninki yerleşme kanamasidir benim içimdeki hep o yönde Rabbim tabiki hayırlısını nasip etsin

Canım valla artık yapacak bişeyim yok yorgun hissediyorum artık kendimi dün testim 100 çıktı akşam pıhtı geldi zaten eğer o bebişsse gitmiştir kanamam olmadı dün
Maşallah kuzum bence kötü bişey yok zaten sen içini ferah tut Bebiş tutunuyor Allahın izniyle 9 ay regli olanlar var kuzu her bünye farklı işte

Rabbim Sanada bidaha yaşatmasın canım benim o korkuları çok garip ama sakinim dediğin gbi bende öyle olacağını düşünmüyorum ilaçlara rağmen bi kanama olurdu belki bilmiorum

Maşallah kuzum bence kötü bişey yok zaten sen içini ferah tut Bebiş tutunuyor Allahın izniyle 9 ay regli olanlar var kuzu her bünye farklı işte
Doğru canım benim Rabbim ne yazmışsa onu yaşayacaz bundan kaçış yok bir gün öncesi bi lekelenmem oldu ondan sonra test yaptım yükselmişti dün sadece o parça geldi kanama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…