Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki birkaç güne olursunuz inşallah transfer ne zaman planlanıyor doktorunuz dedi mi birşey canım

Progesteron hormonum 1.22 çıktı ama doktorum riske atmak istemedi o yüzden opudan sonraki regliyi saymıyorlar bir sonraki regli döneminde başlayacağız inşallah işlemlere transfer için

Progesteron hormonum 1.22 çıktı ama doktorum riske atmak istemedi o yüzden opudan sonraki regliyi saymıyorlar bir sonraki regli döneminde başlayacağız inşallah işlemlere transfer için
Amin İnşallah canım dilerim güzel sağlıklı pozitifleri görersin inşallah canım bizi de arada bilgilendir sürecinle ilgili gelişme olursa herşey gönlünce olsun inşallah

Kızlar selam kontrole gittim çok şükür kist hiç bir şey oluşmamış kürtajdan sonra
Transfer hazırlığına başladık estrofem ile
Tahminen transfer 6 nisan olacak, 6aa bebekim bekliyor
Aleyküm selam maşallah süper bir haber
Hadi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah
Az kaldı bebeğinle aynı beden de olmaya dilerim bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım

Merhabalar ben de 11 martta transfer oldum 17 martta kahverengi kanamam oldu hala devam ediyor.karnim da agriyor.yerlesme kanamasinda karin agrir mi?
Biraz endiseliyim.
Merhaba canım, hayırlı olsun transferin. Rabbim tüm süreçlerini hayırla atlatıp bebeğine kavuşmanı nasip etsin Karın, kasık, bacak ağrıları vs olabilir bu süreçte, yerleşme kanaması da olabilir. Kıpkırmızı ve yoğun olmadıkça endişelenme sadece dinlen bol bol ve dua et

Kızlar selam kontrole gittim çok şükür kist hiç bir şey oluşmamış kürtajdan sonra
Selam canım çok şükür Rabbim bundan sonraki süreçlerini de tıkır tıkır işletsin ve hayırla sağlıkla bebeğine kavuş inşaallah

İnşallah canım benim çok teşekkür ederim hepimize belirtileri tekmeleri konuşmayı nasip etsin Allahım

Cok tesekkur ediyorum
Evet karnim belim cok agriyor
Su kanama kesilse rahatlicam.

Bu arada geçen sefer benim embriyom bölünmüştü ikiz olduklarını öğrendik, kürtajdan sonra biyopsi yaptırmıştım , bu gün cinsiyetlerinin kız olduğu öğrendim bebeklerimin
Ay canım benim ya sana kocaman sarılıyorum
İnşallah bu sefer herşey su gibi geçer de yaşadıkların tüm sıkıntıları bebeğini kucağına alınca unutursun Amin

Kızlar trombofili paneli yaptıranlar aranızda varsa protein S 30% çıkmıştı benim düşüktü, normali 60-140% olması gerekiyordu, dr hormonlardan dolayıda olabilir diye tekrar verdirdi bana bu gün o testi. Aranızda düşük çıkanlar kan sıvılandırıcı olarak ne kullandınız yada kaç doz yazdılar, sonra herhangi bir sıkıntı oldu mu?

Çok şükür canım gözün aydın Nisan ayı sana uğur getirsin ins. Sende al gel bebisini ins. Sağlıkla kucağına alırsın da kaybettiklerini acısını unutursun onlar da seni cennette bekliyor annesi ben hep öyle düşünüp rahatlatiyorum kendimi

Canım çok teşekkür ederim , inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım, ilkbahar uğurlu gelsin hepimize, birkaç hafta arayla doğumlarımızı konuşalım İnşallah

Merhaba kızlar bende tüp bebek sürecine başlamak için reglimin 2. gününü bekliyorum. Önceki tedavimi gördüğüm yerden farklı bir hastanede başlıyorum tüp bebeğe. benden amh tsh fsh lh istedi daha önce doktorum. Progesteron ve prolaktin hiç istemedi. Bizimki sebepsiz infertilite. Sizce istememiş olması normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…