Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar ben aranizda yeniyim,ben de 11 mart ta 5. Gün iki embriyo taze transfer oldum bugün daha tahlil günüme varken dayanamadım kan verdim sonucum 2.37 çıktı tutunamadilar mı demek yoksa beklemeli miyim?

Kizlarrrrr 13 Mart'ta transfer oldum dün 4. Günümdu ve akşam dayanamadım test yaptım sizce dogrumudur yaşayan varmı testimi ekliyorum.
Hayırlı olsun transferin canım. Kaçıncı gün embriyosu?
Gerçi öyle yada böyle erken ama ilk fotoda sanki hayalet çizgi var kuruma izi değilse eğer.
Birde çatlatma iğnesi olduysanız eğer onunda çizgisi ola bilir..

Selam kızlar ben aranizda yeniyim,ben de 11 mart ta 5. Gün iki embriyo taze transfer oldum bugün daha tahlil günüme varken dayanamadım kan verdim sonucum 2.37 çıktı tutunamadilar mı demek yoksa beklemeli miyim?
Öncelikle hayırlı olsun transferiniz.
Hesaba göre bugün transfer hariç 6. Gün hatta 7. Güne başladınız.
Ve bu dönemde daha yerleşip Beta hormonu salgılamamış ola bilir.
Geç yerleşme/döllenme ola bilir.
Bu sebepten test gününe yakın veya test gününüzde tekrar test yapmanızı öneririm

Test günüm cuma tekrardan vereyim o zaman içimi korku kapladı hep umutluydum ama neden beklemedim bilmiyorum da dayanamadım

Teşekkür ederim bu arada hepimizin güzel haberleri olsun inşallah

Maşallah canım helal olsun sana dilerim daha iyi yerlere gelirsin bu sefer bebeğin yanında olur inşallah onunla beraber sağlıklı hayırlı güzel bir yaşamın olsun inşallah

5. 6. Dk da çıktı çizgi 5. Gün embriyosu çift embriyo birde. Çatlatma iğnesi olmadım estrofem ile rahim duvarı kalınlaştırıp direk transfer oldum.

Ayy teşekkür ederim inşallah bebeklerim benimledir. 5. Gün embriyosu çift embriyo.
Rica ederim canım dilerim ikisi de sıkı sıkı tutunmuştur erken olmasına rağmen gözüküyor inşallah sağlıcakla katlanarak devam etsin Allahım yüzüne baksın inşallah

İkinci denemem negatif üçüncü pozitif oldu kızlar ikincide kasılma çok hissettim bu yüzden transferden bir ay önce magnezyum kullanmaya başladım tavsiyedir

İkinci denemem negatif üçüncü pozitif oldu kızlar ikincide kasılma çok hissettim bu yüzden transferden bir ay önce magnezyum kullanmaya başladım tavsiyedir
Gözünüz aydın olsun inşallah darısı hepimizin başına inşallah sağolun güzel tavsiyeniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…