- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.881
Amin kuzum Allah razı olsunRabbim Sanada bidaha yaşatmasın canım benim o korkuları çok garip ama sakinim dediğin gbi bende öyle olacağını düşünmüyorum ilaçlara rağmen bi kanama olurdu belki bilmiorum
Canım embriyolar 5.güne kadar eahimde dolaşım tutunmamış olabilir.Selam kızlar ben aranizda yeniyim,ben de 11 mart ta 5. Gün iki embriyo taze transfer oldum bugün daha tahlil günüme varken dayanamadım kan verdim sonucum 2.37 çıktı tutunamadilar mı demek yoksa beklemeli miyim?
Anladım kuzum sağol bitanem rahatladım keşke sen öyle bir tecrübe yaşamasaydın.bir arkadaşımızda az önce bazen transfer sırasında kılcal damar zarar görebiliomuş dedi o da olabilir çnküü ben daha öncede polip düşürmüştüm kaç gündür yanmamda vardı belki orda bi yara olmuştu onla ilgilidirAmin kuzum Allah razı olsunyani ben ehil değilim tabiki sadece başıma gelenden örnek verebiliyorum. Bende düşük olduğunda iğne falan vuruluyordum fitil vardı yine.yani değerin 100 erken dönem için az bir deger değil belli hamilesin yani bunun kanaması da dediğim gibi sağlam oluyor malesef
Ne zaman kontrolün cnm ne zaman çağırdı doktor o zamana kadar biraz daha sakin olmaya çalış kafana takma birşey olmaz inşAnladım kuzum sağol bitanem rahatladım keşke sen öyle bir tecrübe yaşamasaydın.bir arkadaşımızda az önce bazen transfer sırasında kılcal damar zarar görebiliomuş dedi o da olabilir çnküü ben daha öncede polip düşürmüştüm kaç gündür yanmamda vardı belki orda bi yara olmuştu onla ilgilidir
Valla çok garip bi şekilde takmıyorum canım normalde merkezde kan günğm cumartesi canım benm doktorum zaten evlendi izmire gitti dün artık orda başka bi hoca ilglnck herhlde kalp ve keseye kadar sonra kendime perinatoloji bulacam var aklımda bir iki isim bakalımNe zaman kontrolün cnm ne zaman çağırdı doktor o zamana kadar biraz daha sakin olmaya çalış kafana takma birşey olmaz inş
İns. Öyledir kuzumAnladım kuzum sağol bitanem rahatladım keşke sen öyle bir tecrübe yaşamasaydın.bir arkadaşımızda az önce bazen transfer sırasında kılcal damar zarar görebiliomuş dedi o da olabilir çnküü ben daha öncede polip düşürmüştüm kaç gündür yanmamda vardı belki orda bi yara olmuştu onla ilgilidir
Bugün kesemizi gördük çok şükür darısı kalp atışlarına 5+4 günlükmus Allah'ım isteyen herkeze nasip etsin inşallahOhhh maşaallah canım Rabbim pıt pıt kalp atışını da duyursun, sonraki süreçlerde su gibi akıp geçsin
Canımm birlikte ilerliyoruz ve benim de ağzımda tuhaf bir tad var, ağzım sulanıyor. Bazen anlık mide bulantısı oluyor. Kalbim hızlı hızlı çarpıyor, elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyor sakarlık yapıyorum bazen
Ayyy maşaallah barekallah Rabbim esirgesin susam taneni kuzummm, hayırla sağlıkla al kucağınaBugün kesemizi gördük çok şükür darısı kalp atışlarına 5+4 günlükmus Allah'ım isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Hepimizin kuzum benim Allah büyük Allah yardımcımız olsun ne diyim bu saatten sonrakiler artık Rabbimizin takdiri bizler elimizden geleni yaptık tedavilerimizi olduk gerisi Rabbimdenİns. Öyledir kuzumbende gönlümden öyle inanıyorum Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın seninde güzel haberlerini alalım ins.
Amin inşallah Allah razı olsun canım benimKuzum şükür, sağlıkla ilerlemesini nasip etsin AllahımYerleşme kanaması oluyor endişe etme, dinlen bol bol..
Bebeğimmm hadi bakalım Rabbim tez vakitte altın minnoşuna kavuşmayı nasip etsin, hepbirlikte sevinçten hoplayıp zıplayalımAy yok dur hoplamayalım sakin sakin sevinelim
Çok teşekkür ederim nazlım hoşgeldinmayala katar canım ilaca başlıcakmışsın hadi hayırlı olsun sürecin Giremedim şu ara yine regli oldun mu canım
Oy oy maşallahBugün kesemizi gördük çok şükür darısı kalp atışlarına 5+4 günlükmus Allah'ım isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun transferin canım yerleşme kanaması olabilir kramplar normal bu dönemde evet ağrıyor adet olacakmışsın gibi onun için endişelenme dilerim hayırlısıyla pozitifleri görürsün inşallahMerhabalar ben de 11 martta transfer oldum 17 martta kahverengi kanamam oldu hala devam ediyor.karnim da agriyor.yerlesme kanamasinda karin agrir mi?
Biraz endiseliyim.
Ben daha öncesinde AWOX marka test kullandım, kötü yorum görmedim.Artımed'in kasedi de erkeni de hayatımda gördüğüm en berbat testler. Yalancı pozitifiyle nam salmış bir test.
Ben bu testin akşamına regl olmuştum.Eki Görüntüle 3562422
Aleyküm selamKızlar selammm
Bugün hastaneden haber geldi 6 yumurtamız vardı 5 i döllenmişti şuan 4 tane embriyomuz donduruldu
1 tanesi 2 li diğerleri tek tek olacak şekilde
Opudan sonra hala regli olmadım ama ne zaman olurum acaba
Aleyküm selamcanım hoşgeldin
Çok şükür Allah'ım inşallah onlar sana tutunacak Altın embriyolarındırne zaman Opu olmuştum canım ben normal adet günümde olmuştum adetlerimi diğerlerinde taze transfer olduğu için bu konuda çok yorum yapamıyorum dilerim bilen biri çıkar
Insallah cok teşekkür ederim cevap icin.Hayırlı olsun transferin canım yerleşme kanaması olabilir kramplar normal bu dönemde evet ağrıyor adet olacakmışsın gibi onun için endişelenme dilerim hayırlısıyla pozitifleri görürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?