Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim Sanada bidaha yaşatmasın canım benim o korkuları çok garip ama sakinim dediğin gbi bende öyle olacağını düşünmüyorum ilaçlara rağmen bi kanama olurdu belki bilmiorum
Amin kuzum Allah razı olsun yani ben ehil değilim tabiki sadece başıma gelenden örnek verebiliyorum. Bende düşük olduğunda iğne falan vuruluyordum fitil vardı yine.yani değerin 100 erken dönem için az bir deger değil belli hamilesin yani bunun kanaması da dediğim gibi sağlam oluyor malesef

Anladım kuzum sağol bitanem rahatladım keşke sen öyle bir tecrübe yaşamasaydın.bir arkadaşımızda az önce bazen transfer sırasında kılcal damar zarar görebiliomuş dedi o da olabilir çnküü ben daha öncede polip düşürmüştüm kaç gündür yanmamda vardı belki orda bi yara olmuştu onla ilgilidir

Ne zaman kontrolün cnm ne zaman çağırdı doktor o zamana kadar biraz daha sakin olmaya çalış kafana takma birşey olmaz inş

Ne zaman kontrolün cnm ne zaman çağırdı doktor o zamana kadar biraz daha sakin olmaya çalış kafana takma birşey olmaz inş
Valla çok garip bi şekilde takmıyorum canım normalde merkezde kan günğm cumartesi canım benm doktorum zaten evlendi izmire gitti dün artık orda başka bi hoca ilglnck herhlde kalp ve keseye kadar sonra kendime perinatoloji bulacam var aklımda bir iki isim bakalım

İns. Öyledir kuzum bende gönlümden öyle inanıyorum Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın seninde güzel haberlerini alalım ins.

Bugün kesemizi gördük çok şükür darısı kalp atışlarına 5+4 günlükmus Allah'ım isteyen herkeze nasip etsin inşallah

İns. Öyledir kuzum bende gönlümden öyle inanıyorum Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın seninde güzel haberlerini alalım ins.
Hepimizin kuzum benim Allah büyük Allah yardımcımız olsun ne diyim bu saatten sonrakiler artık Rabbimizin takdiri bizler elimizden geleni yaptık tedavilerimizi olduk gerisi Rabbimden

Amin inşallah Allah razı olsun canım benim

Merhabalar ben de 11 martta transfer oldum 17 martta kahverengi kanamam oldu hala devam ediyor.karnim da agriyor.yerlesme kanamasinda karin agrir mi?
Biraz endiseliyim.
Hayırlı olsun transferin canım yerleşme kanaması olabilir kramplar normal bu dönemde evet ağrıyor adet olacakmışsın gibi onun için endişelenme dilerim hayırlısıyla pozitifleri görürsün inşallah

Kızlar selammm
Bugün hastaneden haber geldi 6 yumurtamız vardı 5 i döllenmişti şuan 4 tane embriyomuz donduruldu
1 tanesi 2 li diğerleri tek tek olacak şekilde
Opudan sonra hala regli olmadım ama ne zaman olurum acaba 13 ünde opu yapıldı

Artımed'in kasedi de erkeni de hayatımda gördüğüm en berbat testler. Yalancı pozitifiyle nam salmış bir test.
Ben bu testin akşamına regl olmuştum.Eki Görüntüle 3562422
Ben daha öncesinde AWOX marka test kullandım, kötü yorum görmedim.
Şükür onda pozitif görünce bunu ciddiye almadım.
Ama yinede sabah yatım yine pozitif çıkardı.
Evde ikitane daha var. Almışken kullanayım test amaçlı birini başka birinde deneyeceğim, hamile olma şansı sıfır birinde

Kızlar selammm
Bugün hastaneden haber geldi 6 yumurtamız vardı 5 i döllenmişti şuan 4 tane embriyomuz donduruldu
1 tanesi 2 li diğerleri tek tek olacak şekilde
Opudan sonra hala regli olmadım ama ne zaman olurum acaba
Aleyküm selam canım hoşgeldin
Çok şükür Allah'ım inşallah onlar sana tutunacak Altın embriyolarındır ne zaman Opu olmuştum canım ben normal adet günümde olmuştum adetlerimi diğerlerinde taze transfer olduğu için bu konuda çok yorum yapamıyorum dilerim bilen biri çıkar

Aminn inşallah canımm 13 ünde yapıldı opu

Insallah cok teşekkür ederim cevap icin.
6. Tup bebegim.
Kanamam olunca baya endiselendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…