- 20 Haziran 2016
- 4.896
- 8.829
- 158
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.841
İnşallah kuzum moralini bozma moral çok önemli. İçine sinmiyorsa doktora erken git perşembe yine gidersin.Yine lekelenmem olmuş ama bu sefer daha fazlainşallah bebeğim benimledir, perşembe kese görmeye gidecektim çok üzüldüm
Canım çok normal aslında benimde ilk tedavimde oluyordu kese öncesi hatta bildiğin lavabo ful kan olmuştu çok korkmuştum gittiğimde hiç birşey olmamıştı bu durumu yaşayan cok kişi var endişelenme Allah'a emanet inşYine lekelenmem olmuş ama bu sefer daha fazlainşallah bebeğim benimledir, perşembe kese görmeye gidecektim çok üzüldüm
Canım benim nasipten ötesi olmuyor bazen ama üzme canını olurmu gidip kan ver istersen boşuna üzülmüş olma hemGünaydın arkadaşlar, yaptım idrar testini ve negatif çıktıkontrol çizgisinin yanı bembeyaz, gölge bile yok…
Umarım bugün başka haber bekleyenler güzel haberler alır
Canım üzme kendini dilerim bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur moralini bozma bir doktorunla görüş bugün muayene edebilir en azından kafan rahat olsun Rabbim korusun sana bağışlasın inşallah dilerim sağlıcakla atlatırsınYine lekelenmem olmuş ama bu sefer daha fazlainşallah bebeğim benimledir, perşembe kese görmeye gidecektim çok üzüldüm
Günaydın Arkadaşım keşke bugün güne senden gelecek güzel haberle başlasaydık üzüldümGünaydın arkadaşlar, yaptım idrar testini ve negatif çıktıkontrol çizgisinin yanı bembeyaz, gölge bile yok…
Bunu doktorunla paylaş canım neden pıhtı gelmiş sen bol bol dinlen sonuç alana kadar dilerim sıkıntısız sağlıklı bir şekilde atlatırsın inşallahİnşallah kuzumda herşey ayrı bişey bugün hiç lekenmem olmadı ama akşam affedesin silerken minik bir pıhtı geldi ama kanamam yok am takılmıorımda
Evet endometriosis tedavisinde kullanılan bir ilaçO ne oluyor canım ilaç mı ilk defa duydum
Evet ben 2 ay kullandım.Ben visanneyi öğrenciyken kullanmıştım 9 ay kadar. Çikolata kistim vardı onları yok etmişti geçici menopoza sokup ama birkaç yıl içinde tekrarladı. Siz de mi çikolata kisti için kullandınız
Amin canım benimBunu doktorunla paylaş canım neden pıhtı gelmiş sen bol bol dinlen sonuç alana kadar dilerim sıkıntısız sağlıklı bir şekilde atlatırsın inşallah
Kuzum şükür, sağlıkla ilerlemesini nasip etsin AllahımCanım ulaştım yerleşme olabilir dio bugün lekelenmem olmadı eğer bir daha olursa aspirini kes dedi test ver dedi lekelnme oldu diye gidip verdim 100 geldi
Bebeğimmm hadi bakalım Rabbim tez vakitte altın minnoşuna kavuşmayı nasip etsin, hepbirlikte sevinçten hoplayıp zıplayalımBu arada canım kızlarım reçetem geldi inşallah yarın gidip sipariş vereceğiz cumartesi günü artık eve getiririm ondan sonra regl bekleyeceğim dilerim herşey su gibi berrak olsun dilerim bu sefer o altın minnoş embriyomu bulmak nasip olsun inşallahonu bir yakalasam var ya totoşuna totoşuna vurucam
Kesinlikle cuma tekrarlayın testinizi inşAllah hayırlı haberler alırsınızTest günüm cuma tekrardan vereyim o zaman içimi korku kapladı hep umutluydum ama neden beklemedim bilmiyorum da dayanamadım
Ohhh maşaallah canım Rabbim pıt pıt kalp atışını da duyursun, sonraki süreçlerde su gibi akıp geçsinTeşekkür ederim iyiyim yarın keseyi görünce daha iyi olacam
Perşembe günü kan tahlili verdim 556 di en son pazar günü dayanamadim bir daha test verdim 2316 çıktı hemsiren verme yeterli artık güzel dedi yarın hayırlısıyla keseyi de görürsek rahatlayacam
Canımm birlikte ilerliyoruz ve benim de ağzımda tuhaf bir tad var, ağzım sulanıyor. Bazen anlık mide bulantısı oluyor. Kalbim hızlı hızlı çarpıyor, elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyor sakarlık yapıyorum bazenKızlar bişi sorucam bu gebelik hesaplama adet gününü baz alıyormuşsun benim doktor öyle dedi yani benimki 5 hafta 3 günlük ve mide bulantırım hafiften başladı ağzım sulanıyor sürekli mide bulantısı yüzünden sizde durumlar nasıl
İnşAllah canım, hepimiz önümüzdeki dönemleri bebişlerimizle geçiririzMaşallah canım helal olsun sana dilerim daha iyi yerlere gelirsin bu sefer bebeğin yanında olur inşallah onunla beraber sağlıklı hayırlı güzel bir yaşamın olsun inşallah
Süper5. 6. Dk da çıktı çizgi 5. Gün embriyosu çift embriyo birde. Çatlatma iğnesi olmadım estrofem ile rahim duvarı kalınlaştırıp direk transfer oldum.
Canım 4. gün çok çok erken, ona rağmen hayalet çizgi çıkmış gibi hayırlı olsunKizlarrrrr 13 Mart'ta transfer oldum dün 4. Günümdu ve akşam dayanamadım test yaptım sizce dogrumudur yaşayan varmı testimi ekliyorum.
Canımm o lekelenmeler olabilir, sen gönlünü ferah tut ve dinlen. Kuzenimin 9 ay boyunca her regl zamanı normal regl kanaması oldu. Ona rağmen minnoşu 2 yaşında.. Sen güzel şeyler düşün lütfenYine lekelenmem olmuş ama bu sefer daha fazlainşallah bebeğim benimledir, perşembe kese görmeye gidecektim çok üzüldüm
Arkadaşım kan testi yaptırsan, belki idrara yansımamıştır. Allahım sana mucizesini göndersinGünaydın arkadaşlar, yaptım idrar testini ve negatif çıktıkontrol çizgisinin yanı bembeyaz, gölge bile yok…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?