Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yine lekelenmem olmuş ama bu sefer daha fazla inşallah bebeğim benimledir, perşembe kese görmeye gidecektim çok üzüldüm
Canım çok normal aslında benimde ilk tedavimde oluyordu kese öncesi hatta bildiğin lavabo ful kan olmuştu çok korkmuştum gittiğimde hiç birşey olmamıştı bu durumu yaşayan cok kişi var endişelenme Allah'a emanet inş

Günaydın arkadaşlar, yaptım idrar testini ve negatif çıktı kontrol çizgisinin yanı bembeyaz, gölge bile yok…

Umarım bugün başka haber bekleyenler güzel haberler alır
Canım benim nasipten ötesi olmuyor bazen ama üzme canını olurmu gidip kan ver istersen boşuna üzülmüş olma hem

Yine lekelenmem olmuş ama bu sefer daha fazla inşallah bebeğim benimledir, perşembe kese görmeye gidecektim çok üzüldüm
Canım üzme kendini dilerim bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur moralini bozma bir doktorunla görüş bugün muayene edebilir en azından kafan rahat olsun Rabbim korusun sana bağışlasın inşallah dilerim sağlıcakla atlatırsın

Günaydın arkadaşlar, yaptım idrar testini ve negatif çıktı kontrol çizgisinin yanı bembeyaz, gölge bile yok…

Umarım bugün başka haber bekleyenler güzel haberler alır
Günaydın Arkadaşım keşke bugün güne senden gelecek güzel haberle başlasaydık üzüldüm İnan ki Allahım inşallah bir mucize olsun kan testinde pozitif çıksın Amin

İnşallah kuzumda herşey ayrı bişey bugün hiç lekenmem olmadı ama akşam affedesin silerken minik bir pıhtı geldi ama kanamam yok am takılmıorımda
Bunu doktorunla paylaş canım neden pıhtı gelmiş sen bol bol dinlen sonuç alana kadar dilerim sıkıntısız sağlıklı bir şekilde atlatırsın inşallah

Canım ulaştım yerleşme olabilir dio bugün lekelenmem olmadı eğer bir daha olursa aspirini kes dedi test ver dedi lekelnme oldu diye gidip verdim 100 geldi
Kuzum şükür, sağlıkla ilerlemesini nasip etsin Allahım Yerleşme kanaması oluyor endişe etme, dinlen bol bol..
Bebeğimmm hadi bakalım Rabbim tez vakitte altın minnoşuna kavuşmayı nasip etsin, hepbirlikte sevinçten hoplayıp zıplayalım Ay yok dur hoplamayalım sakin sakin sevinelim

Ohhh maşaallah canım Rabbim pıt pıt kalp atışını da duyursun, sonraki süreçlerde su gibi akıp geçsin
Canımm birlikte ilerliyoruz ve benim de ağzımda tuhaf bir tad var, ağzım sulanıyor. Bazen anlık mide bulantısı oluyor. Kalbim hızlı hızlı çarpıyor, elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyor sakarlık yapıyorum bazen

Canımm o lekelenmeler olabilir, sen gönlünü ferah tut ve dinlen. Kuzenimin 9 ay boyunca her regl zamanı normal regl kanaması oldu. Ona rağmen minnoşu 2 yaşında.. Sen güzel şeyler düşün lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…