- 20 Haziran 2016
- 4.886
- 8.803
- 158
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.721
Tamam canım eklerim inşallah sana da şansmayala katar kuzum aslında beni de ekleyebilirsin tabloya. Tedavi başlayınca güncelleriz.
Belki bana da uğur getirir tablo
Rabbim kabul etsin. Gönlündekileri sana hayırlı kılsın kucağını doldursun canımÇok şükür niyetim için çektiğim Ya Musavvir Esma’sınısonunda tamamladım Rabbim kabul eylesin inşallah dilerim çıktığım bu yolda Rabbim yar ve yardımcım olsun inşallah herşey sağlıklı güzel ilerler Amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah hepinize dua ettim Arkadaşlarım Allahım kabul eylesin inşallah birbirimize bol dua edelim canlarım Allahım hepimizin kalbine gönlüne göre versin inşallah
Amin Ecmain inşallahRabbim kabul etsin. Gönlündekileri sana hayırlı kılsın kucağını doldursun canım
Teşekkür ederim canım benimCanımm çok üzüldüm, Rabbim gönlündeki ağırlığı tez vakitte alsın ve sana yeniden başlama gücü versinSımsıkı sarılıyorum sana, dinlen şimdi uyu biraz..
Amin inşallah canımmAh canım benim yalnız değilsin bu konuda benim de arkada hiç olmadığı için daha çok üzülüyordum ama elimizden geleni yapıyoruz demek ki kısmetimiz bu kadar çıkıyor dilerim önümüzdeki tedavi de çok iyi sonuçlar almak nasip olsunönce bir düzenini kur ondan sonra kafan rahat olur iyi bir doktor ekip bulunca tekrardan Rabbim başlama gücü kuvveti versin inşallah hem bu süreçte biraz dinlenmiş olursun Allahım tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah
Aminn canım benim inşaallahTeşekkür ederim canım beniminşallah Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı sağlıkla onları büyütmeyi nasip etsin
Pozitifi gören arkadaşlarda mide bulantısı oldu mu? İlk başta midem bulanıyordu şimdi geçti diye kafaya takıyorum…Amin inşallah İnanki bayramda çifte bayram yasayalim hepimizzbugün 2. Günüm bekliyorum heyecanla pozitif görenler ne gibi belirtiler oldu yazabilirler mi
Merhaba canım şuanlık bişey yok arada kasıklarıma batma hissi oluyor genelde sol kasıkta onun haricinde bişey yok senin nasıl gidiyorakbs canım ne durumdasın
Öncelikle canım geçmiş olsun. allahım sabır seversin bu zamanlardaKızlar hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim, hepiniz iyi ki varsınız
ilk defa deneyimleyeceğim bi sorum olacak. Donmuş embriyonuzu olumsuz transfer sonucundan ne kadar süre sonra transfer ettirdiniz? Böyle bi deneyim yaşayan oldu mu aranızda ? 4. Denememizde ilk defa elimizde yedek oyuncumuz var. Doktor istediğin regl döneminde başlayabiliriz hemen hazırlıklara dedi. Ben bu gazla hemen devam edeyim mi dinleneyim mi bi emin olamadım
Kuzum benim 5 sene önce falan donduruldu embriyolarim ara verdim 4 sene. Geçen ay transfer oldum negatif oldu bu ay tekrar transfer oldum pozitif olduKızlar hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim, hepiniz iyi ki varsınız
ilk defa deneyimleyeceğim bi sorum olacak. Donmuş embriyonuzu olumsuz transfer sonucundan ne kadar süre sonra transfer ettirdiniz? Böyle bi deneyim yaşayan oldu mu aranızda ? 4. Denememizde ilk defa elimizde yedek oyuncumuz var. Doktor istediğin regl döneminde başlayabiliriz hemen hazırlıklara dedi. Ben bu gazla hemen devam edeyim mi dinleneyim mi bi emin olamadım
Oyy Mayalamm Rabbim niyetini kabul etsin, seni tez vakitte bebeğinle kavuştursun. Bebeğini hayırlı sağlıklı mutlu evlat eylesin. Seninle birlikte bizleri de sevindirsinÇok şükür niyetim için çektiğim Ya Musavvir Esma’sınısonunda tamamladım Rabbim kabul eylesin inşallah dilerim çıktığım bu yolda Rabbim yar ve yardımcım olsun inşallah herşey sağlıklı güzel ilerler Amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah hepinize dua ettim Arkadaşlarım Allahım kabul eylesin inşallah birbirimize bol dua edelim canlarım Allahım hepimizin kalbine gönlüne göre versin inşallah
Canım benim ara ara oluyor ama hemen geçiyor kısa süreli.. Bugün mide bulantısı yok, hatta ağzımda acı bir tad vardı 4-5 gündür, bugün o da yok. Bi işkillendim bendePozitifi gören arkadaşlarda mide bulantısı oldu mu? İlk başta midem bulanıyordu şimdi geçti diye kafaya takıyorum…
Kuzu bence hiç bekleme, ilaçlar yüzünden filan vücut daha hazır haldeyken hemen devam etKızlar hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim, hepiniz iyi ki varsınız
AminÇok şükür niyetim için çektiğim Ya Musavvir Esma’sınısonunda tamamladım Rabbim kabul eylesin inşallah dilerim çıktığım bu yolda Rabbim yar ve yardımcım olsun inşallah herşey sağlıklı güzel ilerler Amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah hepinize dua ettim Arkadaşlarım Allahım kabul eylesin inşallah birbirimize bol dua edelim canlarım Allahım hepimizin kalbine gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?