- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.741
Öncelikle canım geçmiş olsun. allahım sabır seversin bu zamanlarda
Benim bu konuda tecrübem yok ama okuduğum kadarıyla hemen devam edile biliyor eğer sen kendini hazır hissedip doktora herşeyi hazır ve uygun görüyorsa.
Ben şahsen devam ederdim ama tabii biraz da maddiyata bakıyor her şey sadece psikolojik değil bu mesele.
Her yönde her şeyde kendini hazır hissediyorsan imkanın varsa doktorunda onaylıyorsa neden bekleyesin ki
Kuzu bence hiç bekleme, ilaçlar yüzünden filan vücut daha hazır haldeyken hemen devam et
Kuzum benim 5 sene önce falan donduruldu embriyolarim ara verdim 4 sene. Geçen ay transfer oldum negatif oldu bu ay tekrar transfer oldum pozitif oldu
benim aradan 4 ay geçmiş oldu ve iyi geldi açıkçası çünkü ilaçlardan bir bıkkınlık gelmiştiKızlar hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim, hepiniz iyi ki varsınız
ilk defa deneyimleyeceğim bi sorum olacak. Donmuş embriyonuzu olumsuz transfer sonucundan ne kadar süre sonra transfer ettirdiniz? Böyle bi deneyim yaşayan oldu mu aranızda ? 4. Denememizde ilk defa elimizde yedek oyuncumuz var. Doktor istediğin regl döneminde başlayabiliriz hemen hazırlıklara dedi. Ben bu gazla hemen devam edeyim mi dinleneyim mi bi emin olamadım
Ben 3 saatlik yoldan geldim. Ama sonucum henüz belli değil umarım olumsuz etki etmezKızlar merhaba
Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatramiza kavuştursun inşallah cümlemizi
Size bir sorum olacak transfer olup başka şehire giden var mı uzun yol yapan varmı
Sizce tutup tutmamasina engel olurmu ?
Doktorum knay verdi bu arada ama sizlere danışmak istedim
İnşallah canm Rabbimiz gonlumuzdekini nasip eder inşallahBen 3 saatlik yoldan geldim. Ama sonucum henüz belli değil umarım olumsuz etki etmez
Kızlar merhaba
Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatramiza kavuştursun inşallah cümlemizi
Size bir sorum olacak transfer olup başka şehire giden var mı uzun yol yapan varmı
Sizce tutup tutmamasina engel olurmu ? Yol 8 saat ama şöyle birşey var ardışık transfer olacak ve son transferi yaptrdiktan 4 gün sonra yola ckkicaz hemen değil
Doktorum knay verdi bu arada ama sizlere danışmak istedim
Ben 3 saatlik yoldan geldim. Ama sonucum henüz belli değil umarım olumsuz etki etmez
Sonucun noldu canm bellimiBende transferden hemen sonra araba kullanıp 3 saatlik yol geldim
Bir şey olmaz diye biliyorum çünkü benim doktorum normal hayatına devam et pozitifi gördükten sonra dikkat edilecekler var dedi
Ama aklınızda kalacaksa her iki saatte bir durup bi 10dakika yürüye bilirsiniz.
Hayırlsı olsunBende transferden hemen sonra araba kullanıp 3 saatlik yol geldim
Bir şey olmaz diye biliyorum çünkü benim doktorum normal hayatına devam et pozitifi gördükten sonra dikkat edilecekler var dedi
Ama aklınızda kalacaksa her iki saatte bir durup bi 10dakika yürüye bilirsiniz.
Sonucun noldu canm bellimi
Ankara’dan doluluk yaptım 3saat evet kendim kullandım.Hayırlsı olsunsiz mi araba kullandınız. Nereden nereye gittiniz
Hadi inşallah canmAnkara’dan doluluk yaptım 3saat evet kendim kullandım.
Sonucum şu an idrarda pozitif gibi ama güvenemiyorum tabii. Cumartesi kan vereceğim bakalım hayırlısıyla
Canım ulaştım yerleşme olabilir dio bugün lekelenmem olmadı eğer bir daha olursa aspirini kes dedi test ver dedi lekelnme oldu diye gidip verdim 100 geldi
Amin güzel kalpli arkadaşımOyy Mayalamm Rabbim niyetini kabul etsin, seni tez vakitte bebeğinle kavuştursun. Bebeğini hayırlı sağlıklı mutlu evlat eylesin. Seninle birlikte bizleri de sevindirsin
Ya çok sevindim ins. YerlesmedirCanım ulaştım yerleşme olabilir dio bugün lekelenmem olmadı eğer bir daha olursa aspirini kes dedi test ver dedi lekelnme oldu diye gidip verdim 100 geldi
Allah razı olsun güzel arkadaşlarım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin dilerim sağlıcakla vaktinde zamanında küçük mucizene kavuşursun inşallahAminCanım Rabbim dualarını kabul etsin ins. Gönlündekini bir an önce nasip etsin
Çok şükür canım inşallah sağlıcakla ilerlerCanım ulaştım yerleşme olabilir dio bugün lekelenmem olmadı eğer bir daha olursa aspirini kes dedi test ver dedi lekelnme oldu diye gidip verdim 100 geldi
Amin canım arkanda en azından bir umudun var dilerim o senin altın embriyondur hatta inşallah sonra pırlantaTeşekkür ederim canım kızlar yorumlarınız içinbakayım bi regl olayım herşey yolunda giderse belki denerim önümüzdeki ay
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
İnş cnm benimBu arada canım kızlarım reçetem geldi inşallah yarın gidip sipariş vereceğiz cumartesi günü artık eve getiririm ondan sonra regl bekleyeceğim dilerim herşey su gibi berrak olsun dilerim bu sefer o altın minnoş embriyomu bulmak nasip olsun inşallahonu bir yakalasam var ya totoşuna totoşuna vurucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?