- 4 Aralık 2024
- 2.326
- 2.003
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.781
Menogon hormon iğnesi günde 300 ml vurulacak diğeri cetrotide hiç sevmiyorum biraz uğraştırıyor doz ve sıvı ayrı onları karıştırıyorsun birde soğuk zincir birde ovitrelle birde vajinal fitil folik asite başlamamı yazmış mektup da ama düzenli aylardır içiyorum Amin kuzum dilerim hepimiz sonunda mucizelere kavuşuruz inşallahAmin inşallah canım benim çok teşekkür ederim
Hangi ilaçları verdiler sana ? İnşallah sular seller gibi geçsin sürecin
Yaa inşallah bebeklerimiz tutunmuşturBenim göğüs hassasiyetim arttı dokunamıyorum bile. Bir de adet olacakmışım gibi ağrım var. Tam adet belirtileri başladı bende. Biraz korkuyorum açıkçası
Şifa olsun hepsi inşallahMenogon hormon iğnesi günde 300 ml vurulacak diğeri cetrotide hiç sevmiyorum biraz uğraştırıyor doz ve sıvı ayrı onları karıştırıyorsun birde soğuk zincir birde ovitrelle birde vajinal fitil folik asite başlamamı yazmış mektup da ama düzenli aylardır içiyorum Amin kuzum dilerim hepimiz sonunda mucizelere kavuşuruz inşallah
Bendim o canım, ilk öğleden sonra test yapmıştım silik çıkmıştı. Ertesi gün sabah idrarıyla yaptım daha da silik çıktı üzüldüm ve hemen kan testine gittim, aynı gün öğleden sonra yaptığım bu sefer çok belirgindi. Hepsi aynı markaydı. Yani çok takılmamak lazım, çok hassas değil bu testler. O silik çıktığı gün beta değerim 100 çıkmıştı.Kızlar benim bir tane daha sorum var
Şimdi bu idrarla yaptığımız erken gebelik testleri sabah ilk idrar ile daha iyi sonuç veriyor değil mi?
İçindeki kâğıtta da öyle yazıyor ama günün her hangi bir saatinde yapa bilirsiniz diyor.
Dün ikindin gibi yaptığım test pozitifti biliyorsunuz.
Sabah yaptım sanki düne göre daha silikti en başta sonradan belirginleşti, içimde şüphe oldu acaba kuruma izimi diye
Elimdeki son test ile öğleden sonra tekrar test yaptım bu sefer daha çabuk pozitifi gördüm, elbette iki çizgide koyu değil.
Sonra gittim 3 test daha aldım başka bir marka yarın, perşembe ve cuma için. Cumartesi de kan vereceğim
Acaba bir arkadaşımız demişti aynı marka test bile olsa bazen feri fazla veya az ola bilir ondan mı kaynaklı?
Yani mesela gebelik olmasa sabah hafifçıkıp öğlen veya akşam hiç çıkmazdı değil mi?
Bende ki durum bugün biraz tam tersi oldu
Yada sabah acaba progestan iğnesi vuruldum estrofem aldım ondan mı kaynaklı öğlen test daha net olması ama bunlar beta değerini yükseltmez sanırım çatlatma iğnesi gibi değil mi?
Kızlar benim bir tane daha sorum var
Şimdi bu idrarla yaptığımız erken gebelik testleri sabah ilk idrar ile daha iyi sonuç veriyor değil mi?
İçindeki kâğıtta da öyle yazıyor ama günün her hangi bir saatinde yapa bilirsiniz diyor.
Dün ikindin gibi yaptığım test pozitifti biliyorsunuz.
Sabah yaptım sanki düne göre daha silikti en başta sonradan belirginleşti, içimde şüphe oldu acaba kuruma izimi diye
Elimdeki son test ile öğleden sonra tekrar test yaptım bu sefer daha çabuk pozitifi gördüm, elbette iki çizgide koyu değil.
Sonra gittim 3 test daha aldım başka bir marka yarın, perşembe ve cuma için. Cumartesi de kan vereceğim
Acaba bir arkadaşımız demişti aynı marka test bile olsa bazen feri fazla veya az ola bilir ondan mı kaynaklı?
Yani mesela gebelik olmasa sabah hafifçıkıp öğlen veya akşam hiç çıkmazdı değil mi?
Bende ki durum bugün biraz tam tersi oldu
Yada sabah acaba progestan iğnesi vuruldum estrofem aldım ondan mı kaynaklı öğlen test daha net olması ama bunlar beta değerini yükseltmez sanırım çatlatma iğnesi gibi değil mi?
Ay hadi bakalım canım benim hayırlı uğurlu olsunBu arada canım kızlarım reçetem geldi inşallah yarın gidip sipariş vereceğiz cumartesi günü artık eve getiririm ondan sonra regl bekleyeceğim dilerim herşey su gibi berrak olsun dilerim bu sefer o altın minnoş embriyomu bulmak nasip olsun inşallahonu bir yakalasam var ya totoşuna totoşuna vurucam
Teşekkür ederim iyiyim yarın keseyi görünce daha iyi olacamI isimsiz anne nasılsın canım son durumun nedir tekrar kan testi verdin mi inşallah herşey yolundadır
Ay hadi hayırlı olsun canım inş herşey senin için çok iyi geçerBu arada canım kızlarım reçetem geldi inşallah yarın gidip sipariş vereceğiz cumartesi günü artık eve getiririm ondan sonra regl bekleyeceğim dilerim herşey su gibi berrak olsun dilerim bu sefer o altın minnoş embriyomu bulmak nasip olsun inşallahonu bir yakalasam var ya totoşuna totoşuna vurucam
Dondurulmuş embriyoda adetin ilk günü baz alınacak canım evet bu haftadan sonra semptomlar artık ortaya çıkacaktır dilerim çok yıpranmadan atlatırsın ilk üç ayı inşallahKızlar bişi sorucam bu gebelik hesaplama adet gününü baz alıyormuşsun benim doktor öyle dedi yani benimki 5 hafta 3 günlük ve mide bulantırım hafiften başladı ağzım sulanıyor sürekli mide bulantısı yüzünden sizde durumlar nasıl
Amin Mervecim Allah razı olsun sende sağlıcakla kucağına al inşallah dualarınızı esirgemeyin canlarım kimin duası kabul olunur bilinmez inşallahAy hadi hayırlı olsun canım inş herşey senin için çok iyi geçer
Amin inşallah canım dilerim hayırlısıyla görürsün sağlıcakla kucağına Almayı Rabbim nasip eylesin inşallahTeşekkür ederim iyiyim yarın keseyi görünce daha iyi olacam
Perşembe günü kan tahlili verdim 556 di en son pazar günü dayanamadim bir daha test verdim 2316 çıktı hemsiren verme yeterli artık güzel dedi yarın hayırlısıyla keseyi de görürsek rahatlayacam
Amin sepidem Allah razı olsun canım benim umarım herşey sağlıklı güzel ilerler dilerim sonunda benim olucak embriyoyu bulabilirimAy hadi bakalım canım benim hayırlı uğurlu olsunAllah yüzünü güldürsün
Senin o güzel kalbin gibi güzel embriyoların olsun AllahımAmin sepidem Allah razı olsun canım benim umarım herşey sağlıklı güzel ilerler dilerim sonunda benim olucak embriyoyu bulabilirim
Amin inşallah senin o güzel kalbinden öpüyorumSenin o güzel kalbin gibi güzel embriyoların olsun Allahım
İnşallah canım ya Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahKorkma canım hepsi normal ilaçlarda adet olacakmış etkisi yaratıyor onun için gönlünü ferah tut dilerim bebeğin tutunmuştur Rabbim güzel haberler almanı nasip eylesin inşallah
Adet olmayı önlediğini bilmiyordum açıkçası inşallah tutunmuşlardır canım çok teşekkür ederimCanım bu kullandığımız ilaçlar adet olmayı önlüyor. Yumurtlamayı çatlamayı vs önlüyor
İlaçların etkileridir inşAllah bebiş yerleşmiştir
İnşallah tutunmuşlardır annelerine sımsıkıYaa inşallah bebeklerimiz tutunmuşturSizin 5.gün embriyosu o yüzden belirtileriniz normaldir bence adetle benzer ağrılar oluyormuş zaten Allah bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım şifa olsun inşallahMenogon hormon iğnesi günde 300 ml vurulacak diğeri cetrotide hiç sevmiyorum biraz uğraştırıyor doz ve sıvı ayrı onları karıştırıyorsun birde soğuk zincir birde ovitrelle birde vajinal fitil folik asite başlamamı yazmış mektup da ama düzenli aylardır içiyorum Amin kuzum dilerim hepimiz sonunda mucizelere kavuşuruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?