Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim

Hangi ilaçları verdiler sana ? İnşallah sular seller gibi geçsin sürecin
Menogon hormon iğnesi günde 300 ml vurulacak diğeri cetrotide hiç sevmiyorum biraz uğraştırıyor doz ve sıvı ayrı onları karıştırıyorsun birde soğuk zincir birde ovitrelle birde vajinal fitil folik asite başlamamı yazmış mektup da ama düzenli aylardır içiyorum Amin kuzum dilerim hepimiz sonunda mucizelere kavuşuruz inşallah

Eklentiler

• IMG_7285.webp
    93,4 KB · Görüntüleme: 26
Benim göğüs hassasiyetim arttı dokunamıyorum bile. Bir de adet olacakmışım gibi ağrım var. Tam adet belirtileri başladı bende. Biraz korkuyorum açıkçası
Yaa inşallah bebeklerimiz tutunmuştur Sizin 5.gün embriyosu o yüzden belirtileriniz normaldir bence adetle benzer ağrılar oluyormuş zaten Allah bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah

Şifa olsun hepsi inşallah

Bendim o canım, ilk öğleden sonra test yapmıştım silik çıkmıştı. Ertesi gün sabah idrarıyla yaptım daha da silik çıktı üzüldüm ve hemen kan testine gittim, aynı gün öğleden sonra yaptığım bu sefer çok belirgindi. Hepsi aynı markaydı. Yani çok takılmamak lazım, çok hassas değil bu testler. O silik çıktığı gün beta değerim 100 çıkmıştı.

Hatta tekrar fotoğrafını atayım, 2 numara olan sabah idrarıyla yaptığım test. Diğerini aynı gün öğleden sonra yaptım.

Eklentiler

• image.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 26
Ay hadi bakalım canım benim hayırlı uğurlu olsun Allah yüzünü güldürsün

I isimsiz anne nasılsın canım son durumun nedir tekrar kan testi verdin mi inşallah herşey yolundadır
Teşekkür ederim iyiyim yarın keseyi görünce daha iyi olacam
Perşembe günü kan tahlili verdim 556 di en son pazar günü dayanamadim bir daha test verdim 2316 çıktı hemsiren verme yeterli artık güzel dedi yarın hayırlısıyla keseyi de görürsek rahatlayacam

Kızlar bişi sorucam bu gebelik hesaplama adet gününü baz alıyormuşsun benim doktor öyle dedi yani benimki 5 hafta 3 günlük ve mide bulantırım hafiften başladı ağzım sulanıyor sürekli mide bulantısı yüzünden sizde durumlar nasıl

Eklentiler

• IMG_4568.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 16
Ay hadi hayırlı olsun canım inş herşey senin için çok iyi geçer

Dondurulmuş embriyoda adetin ilk günü baz alınacak canım evet bu haftadan sonra semptomlar artık ortaya çıkacaktır dilerim çok yıpranmadan atlatırsın ilk üç ayı inşallah

Amin inşallah canım dilerim hayırlısıyla görürsün sağlıcakla kucağına Almayı Rabbim nasip eylesin inşallah bizi de haberdar et canım güzel haberlerini bekliyoruz

Canım bu kullandığımız ilaçlar adet olmayı önlüyor. Yumurtlamayı çatlamayı vs önlüyor
İlaçların etkileridir inşAllah bebiş yerleşmiştir
Adet olmayı önlediğini bilmiyordum açıkçası inşallah tutunmuşlardır canım çok teşekkür ederim Rabbim gönlündekinş hayırlı kılsın sana

Yaa inşallah bebeklerimiz tutunmuştur Sizin 5.gün embriyosu o yüzden belirtileriniz normaldir bence adetle benzer ağrılar oluyormuş zaten Allah bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
İnşallah tutunmuşlardır annelerine sımsıkı onlar bir kere tutunsun sonra hep anneleri tutacak onları Rabbim kısmet ederse amin amin amin canım

Hayırlı olsun canım şifa olsun inşallah Almanya’dasın sanırım sen orada da prosedür aynı mı merak ettim tüp bebek ilaçlarını devlet karşılıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…