Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah dilerim bir sıkıntı yaşamadan Opu olabilirsin inşallah gelişmelerden bizleri de haberdar edersin inşallah

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah dilerim bir sıkıntı yaşamadan Opu olabilirsin inşallah gelişmelerden bizleri de haberdar edersin inşallah
Amın canım inşallah burda çok güzel bir aile olduk minik kuşlarımızı eninde sonunda alıcaz ya çok mücadeleci anneleri var hepsının

3.gün embriyosu olduğu için cnm Perşembe verip garanti olsun ona göre de bırakırım ilacı dedim 2 gün var zaten olsa zaten azda olsa çıkardı testte
Canım Arkadaşım inşallah Rabbim yüzüne baksın daha idrara yansımamış olabilir dilerim perşembe günü güzel haberlerle gelirsin inşallah

Amın canım inşallah burda çok güzel bir aile olduk minik kuşlarımızı eninde sonunda alıcaz ya çok mücadeleci anneleri var hepsının
Amin inşallah geç oldu ama güç olmasın dilerim hikayelerimizin sonunda herkes minik mucizelerine kavuşmuş olsun Allah’ın izniyle

Canım dilerim yarın bir mucize olur kanda çıkar moralini bozma daha kan test sonucunu görmeden kendini sakın bırakma herşey gönlünce olsun inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
İnşallah canımm hep hayırlı, sağlıklıysa olsun diye dua ettim zaten çok mükemmel bir embriyo değildi , hiç umudum yok aslında hayırlısı olsun bakalım

Amin canım. Bir süre ara vericem biraz toparlanmam lazim

İnşallah canımm hep hayırlı, sağlıklıysa olsun diye dua ettim zaten çok mükemmel bir embriyo değildi , hiç umudum yok aslında hayırlısı olsun bakalım
İnan ki embriyonun kalitesine takılma en iyi kalitedeki embriyolar tutmuyor nasip olmayınca eğer kısmeti nasibi varsa hangi kalitede olursa olsun tutacaktır canım Rabbim herşeyin en iyisini bilir inşallah peki arkada hiç embriyon varmı

Son düzenleme:
Kızlar 6. Haftada mide bulantısı yaşayan var mı aranızda . Yemek yapasım gelmiyor midem bulantım başladı gibi biraz sizde durumlar nasıl

Amin canım. Bir süre ara vericem biraz toparlanmam lazim
Evet canım en güzeli olur önce kafanı bir toparla bedenin dinlensin kendini hazır hissettiğin an başlarsın inşallah Rabbim gönlüne göre herşeyin sağlıklısını hayırlısını nasip eylesin inşallah Allahtan ümit kesilmez birgün olacaktır inşallah

Yok canım aslında olsaydı bi umudum olurdu . Yeniden basliycam ama 6 ay sonra artık. Eşim askeri personel zaten şuan ayrıyız. Haziranda tayinimiz çıkacak gideceğimiz yere göre bakacam

Kızlar 6. Haftada mide bulantısı yaşayan var mı aranızda . Yemek yapasım gelmiyor midem bulantım başladı gibi biraz sizde durumlar nasıl
Hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıcakla kucağınıza almayı Rabbim nasip eylesin evet bazı semptomlar erken haftada ortaya çıkabiliyor dilerim ilk üç ayı kolaylıkla sağlıcakla atlatmak nasip olsun

Yok canım aslında olsaydı bi umudum olurdu . Yeniden basliycam ama 6 ay sonra artık. Eşim askeri personel zaten şuan ayrıyız. Haziranda tayinimiz çıkacak gideceğimiz yere göre bakacam
Ah canım benim yalnız değilsin bu konuda benim de arkada hiç olmadığı için daha çok üzülüyordum ama elimizden geleni yapıyoruz demek ki kısmetimiz bu kadar çıkıyor dilerim önümüzdeki tedavi de çok iyi sonuçlar almak nasip olsun önce bir düzenini kur ondan sonra kafan rahat olur iyi bir doktor ekip bulunca tekrardan Rabbim başlama gücü kuvveti versin inşallah hem bu süreçte biraz dinlenmiş olursun Allahım tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah

kızlar selam çok konuşma olmuş okuyamadım. Benim sonucum maalesef negatif. hayırlısı olsun herkes için
Canım insan ne diyeceğini bilemiyor inan ki ne desem ne yazsam senin üzüntünü gideremem Rabbim kalbine gönlüne inşirah Ferahlığı versin inşallah ağla içini dök rahatla Rabbim hayırlı zamanda daha güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşallah dilerim birgün güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah tez zamanda kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun Allahım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…