Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
idrarda negatif görünce kendimi biraz hazırlamıştım. Ama insan son dakikaya kadar umudunu kaybetmiyor işte. Çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş. Amin inşallah tüm emek verenler tüm isteyenler bebeklerine kavuşsun tez zamanda. Hakkımızda hayırlısı vardır Allahımın bi bildiği . Pes etmek yok dinleneyim yine devam edicem inşalllah

Canım kan mı verdin kaçıncı günün bende yazıları takip edemedim dünden beri sıkıntılıyım üzülme bitanem ne olur
evet canım kan günümdü bugün. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sende sıkma kendini bak pozitif senin stress yüklememeye çalış vücuduna, bebişin tutundu seninle kalacak inşallah bu sefer.

evet canım kan günümdü bugün. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sende sıkma kendini bak pozitif senin stress yüklememeye çalış vücuduna, bebişin tutundu seninle kalacak inşallah bu sefer.
Allah razı olsun canım benim sende üzülme kardeşim biliyorum insanın elinde değil Rabbim gücüne güç katsın kalbini ferahlatsın inşAllah olacak birgün olacak tez zamanda

G gulayy21 canım transferin hayırlı uğurlu olsun dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunur bayrama müjdeli haber alarak giresin inşallah dilerim bu bayram herkese çifte bayram olsun Amin inşallah
Amin inşallah İnanki bayramda çifte bayram yasayalim hepimizz bugün 2. Günüm bekliyorum heyecanla pozitif görenler ne gibi belirtiler oldu yazabilirler mi

Amin amin inşallah canım öyle insan son dk ya kadar umudunu kaybetmek istemiyor dilerim Rabbim seni bu yaşadıklarından dolayı güzel bir şekilde müfakatlandıracaktır inşallah sen çok güçlü birisin elinden gelen herşeyi mücadeleyi veriyorsun çok güzel bir anne olacaksın inşallah sakın pes etme kendini toparla tekrardan mucizene kavuşmak için mücadeleye devam et Rabbim seni bu yolda yalnız bırakmasın inşallah maddi manevi güç kuvvet sağlık versin inşallah dilerim herşey gönlünce olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah senin güzel haberlerini bekliyorum inşallah bu sefer olacaktır hep umudun olsun sakın kaybetme Rabbim sana beklenmediğin anda güzellikler nasip etsin inşallah

Amin inşallah İnanki bayramda çifte bayram yasayalim hepimizz bugün 2. Günüm bekliyorum heyecanla pozitif görenler ne gibi belirtiler oldu yazabilirler mi
İnşallah canım dilerim o günü görürüz hep beraber inşallah test günün ne zamandı canım

Allah razı olsun canım , iyi ki varsın çok teşekkür ederimm Aminnn inşallah hepimiz kavuşalım mutlu günlere tez zamanda. İyi ki bu gruba denk geldim. Hepinize çok teşekkür ederim. Hem kendim hem sizler için dua etmeye devam edicem sonuna kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…