- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.701
Canım kan mı verdin kaçıncı günün bende yazıları takip edemedim dünden beri sıkıntılıyım üzülme bitanem ne olurkızlar selam çok konuşma olmuş okuyamadım. Benim sonucum maalesef negatif. hayırlısı olsun herkes için
idrarda negatif görünce kendimi biraz hazırlamıştım. Ama insan son dakikaya kadar umudunu kaybetmiyor işte. Çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş. Amin inşallah tüm emek verenler tüm isteyenler bebeklerine kavuşsun tez zamanda. Hakkımızda hayırlısı vardır Allahımın bi bildiği . Pes etmek yok dinleneyim yine devam edicem inşalllahCanım insan ne diyeceğini bilemiyor inan ki ne desem ne yazsam senin üzüntünü gideremem Rabbim kalbine gönlüne inşirah Ferahlığı versin inşallahağla içini dök rahatla Rabbim hayırlı zamanda daha güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşallah dilerim birgün güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah tez zamanda kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun Allahım inşallah
evet canım kan günümdü bugün. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sende sıkma kendini bak pozitif senin stress yüklememeye çalış vücuduna, bebişin tutundu seninle kalacak inşallah bu sefer.Canım kan mı verdin kaçıncı günün bende yazıları takip edemedim dünden beri sıkıntılıyım üzülme bitanem ne olur
Evet canım test günümdü bugünKan mı verdin canım emin misin
Allah razı olsun canım benim sende üzülme kardeşim biliyorum insanın elinde değil Rabbim gücüne güç katsın kalbini ferahlatsın inşAllah olacak birgün olacak tez zamandaevet canım kan günümdü bugün. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sende sıkma kendini bak pozitif senin stress yüklememeye çalış vücuduna, bebişin tutundu seninle kalacak inşallah bu sefer.
Amin inşallah İnanki bayramda çifte bayram yasayalim hepimizz
Amin amin inşallah canım öyle insan son dk ya kadar umudunu kaybetmek istemiyor dilerim Rabbim seni bu yaşadıklarından dolayı güzel bir şekilde müfakatlandıracaktır inşallah sen çok güçlü birisin elinden gelen herşeyi mücadeleyi veriyorsun çok güzel bir anne olacaksın inşallah sakın pes etme kendini toparla tekrardan mucizene kavuşmak için mücadeleye devam et Rabbim seni bu yolda yalnız bırakmasın inşallah maddi manevi güç kuvvet sağlık versin inşallah dilerim herşey gönlünce olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah senin güzel haberlerini bekliyorum inşallah bu sefer olacaktır hep umudun olsun sakın kaybetme Rabbim sana beklenmediğin anda güzellikler nasip etsin inşallahidrarda negatif görünce kendimi biraz hazırlamıştım. Ama insan son dakikaya kadar umudunu kaybetmiyor işte. Çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş. Amin inşallah tüm emek verenler tüm isteyenler bebeklerine kavuşsun tez zamanda. Hakkımızda hayırlısı vardır Allahımın bi bildiği . Pes etmek yok dinleneyim yine devam edicem inşalllah
İnşallah canım dilerim o günü görürüz hep beraber inşallahAmin inşallah İnanki bayramda çifte bayram yasayalim hepimizzbugün 2. Günüm bekliyorum heyecanla pozitif görenler ne gibi belirtiler oldu yazabilirler mi
bende bugün negatif olduğunu öğrendim canım. Sımsıkı sarılıyorum sana. İnşallah bizde tüm isteyenlerde en kısa zamanda kavuşalım çocuklarımızaKızlar benim sonucum negatif oldu. İnşallah sizler pozitif görürsünüz
Haftaya Çarşamba ayın 26 si canımİnşallah canım dilerim o günü görürüz hep beraber inşallahtest günün ne zamandı canım
Allah razı olsun canım , iyi ki varsın çok teşekkür ederimmAmin amin inşallah canım öyle insan son dk ya kadar umudunu kaybetmek istemiyor dilerim Rabbim seni bu yaşadıklarından dolayı güzel bir şekilde müfakatlandıracaktır inşallah sen çok güçlü birisin elinden gelen herşeyi mücadeleyi veriyorsun çok güzel bir anne olacaksın inşallah sakın pes etme kendini toparla tekrardan mucizene kavuşmak için mücadeleye devam et Rabbim seni bu yolda yalnız bırakmasın inşallah maddi manevi güç kuvvet sağlık versin inşallah dilerim herşey gönlünce olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah senin güzel haberlerini bekliyorum inşallah bu sefer olacaktır hep umudun olsun sakın kaybetme Rabbim sana beklenmediğin anda güzellikler nasip etsin inşallah
Bugün hiç iyi haber alamadık malesef kötü başladık umarım birgün alırız pozitif haberini hepimizbende bugün negatif olduğunu öğrendim canım. Sımsıkı sarılıyorum sana. İnşallah bizde tüm isteyenlerde en kısa zamanda kavuşalım çocuklarımıza
İnşallah, bazen umudumuzu kaybediyoruz ama olacak elbet.Bugün hiç iyi haber alamadık malesef kötü başladık umarım birgün alırız pozitif haberini hepimiz
İnşallah hazırsındır Allah’ın izniyleYarın 11.00 kontrolüm var kızlarbakalım transfer için hazırmıyım belli olur
Amin Ecmain inşallahBugün hiç iyi haber alamadık malesef kötü başladık umarım birgün alırız pozitif haberini hepimiz
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim bundan sonraki denemede yüzünüzü güldürsünİyiyim canım kürtaj oldum daha çok iyi olucam inşallah. Allahım sizlere en sağlıklı en hayırlı şekilde versin
Hoşgeldin canımİlk deneme yaş 34 5.gun transferi 3bb kalitede tek embriyo 15 Martta transfer oldum
Canımm çok üzüldüm, Rabbim gönlündeki ağırlığı tez vakitte alsın ve sana yeniden başlama gücü versinkızlar selam çok konuşma olmuş okuyamadım. Benim sonucum maalesef negatif. hayırlısı olsun herkes için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?