Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım şuanlık bişey yok arada kasıklarıma batma hissi oluyor genelde sol kasıkta onun haricinde bişey yok senin nasıl gidiyor
Benim göğüs hassasiyetim arttı dokunamıyorum bile. Bir de adet olacakmışım gibi ağrım var. Tam adet belirtileri başladı bende. Biraz korkuyorum açıkçası

Benim göğüs hassasiyetim arttı dokunamıyorum bile. Bir de adet olacakmışım gibi ağrım var. Tam adet belirtileri başladı bende. Biraz korkuyorum açıkçası
Korkma canım hepsi normal ilaçlarda adet olacakmış etkisi yaratıyor onun için gönlünü ferah tut dilerim bebeğin tutunmuştur Rabbim güzel haberler almanı nasip eylesin inşallah

Canım ulaştım yerleşme olabilir dio bugün lekelenmem olmadı eğer bir daha olursa aspirini kes dedi test ver dedi lekelnme oldu diye gidip verdim 100 geldi
Yaa çok şükür. Bu değer de normal sende daha transfer sonrası 8. Günündesin zaten
Dikkat et kendine stres yükleme vücuduna

Ayy kuzum şükür ne ilaçlar yazdılar sana şimdi?

Canım bu kullandığımız ilaçlar adet olmayı önlüyor. Yumurtlamayı çatlamayı vs önlüyor
İlaçların etkileridir inşAllah bebiş yerleşmiştir

Kızlar benim bir tane daha sorum var
Şimdi bu idrarla yaptığımız erken gebelik testleri sabah ilk idrar ile daha iyi sonuç veriyor değil mi?
İçindeki kâğıtta da öyle yazıyor ama günün her hangi bir saatinde yapa bilirsiniz diyor.

Dün ikindin gibi yaptığım test pozitifti biliyorsunuz.
Sabah yaptım sanki düne göre daha silikti en başta sonradan belirginleşti, içimde şüphe oldu acaba kuruma izimi diye
Elimdeki son test ile öğleden sonra tekrar test yaptım bu sefer daha çabuk pozitifi gördüm, elbette iki çizgide koyu değil.
Sonra gittim 3 test daha aldım başka bir marka yarın, perşembe ve cuma için. Cumartesi de kan vereceğim

Acaba bir arkadaşımız demişti aynı marka test bile olsa bazen feri fazla veya az ola bilir ondan mı kaynaklı?
Yani mesela gebelik olmasa sabah hafifçıkıp öğlen veya akşam hiç çıkmazdı değil mi?
Bende ki durum bugün biraz tam tersi oldu

Yada sabah acaba progestan iğnesi vuruldum estrofem aldım ondan mı kaynaklı öğlen test daha net olması ama bunlar beta değerini yükseltmez sanırım çatlatma iğnesi gibi değil mi?

Değil canım bendede 6. Gün silik cıktı dogru gösteriyorlar progesteron hiç etkilemiyor 7.günde evde duramadım kan verdim 51.4 cıktı

Değil canım bendede 6. Gün silik cıktı dogru gösteriyorlar progesteron hiç etkilemiyor 7.günde evde duramadım kan verdim 51.4 cıktı
Ben cumartesi gününü bekleyeceğim kan vermek için yani doktorumun dediği tarihi.
Yarın başka marka idrar testi yapayım bakalım hayırlısıyla
Üç gün deneyeceğim idrar testini devam bakalım

Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim
Hangi ilaçları verdiler sana ? İnşallah sular seller gibi geçsin sürecin

Estrofem ve Progestan’ın hCG’ye bir etkisinin olacağını sanmıyorum. Gebelik olmasa hiçbirinde çıkmazdı arkadaşım, içini ferah tut

Merak etme ben oldum evet gecikiyor sonuçta bir işlem oldu orada bu tepki normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…