- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.761
Benim göğüs hassasiyetim arttı dokunamıyorum bile. Bir de adet olacakmışım gibi ağrım var. Tam adet belirtileri başladı bende. Biraz korkuyorum açıkçasıMerhaba canım şuanlık bişey yok arada kasıklarıma batma hissi oluyor genelde sol kasıkta onun haricinde bişey yok senin nasıl gidiyor
Güzel artmış cnm dikkat et kendine dinlen bol bolCanım ulaştım yerleşme olabilir dio bugün lekelenmem olmadı eğer bir daha olursa aspirini kes dedi test ver dedi lekelnme oldu diye gidip verdim 100 geldi
Amin canım Allah razı olsun Rabbim bekleyen herkesi sevindirsin inşallahİnş cnm benim
Korkma canım hepsi normal ilaçlarda adet olacakmış etkisi yaratıyor onun için gönlünü ferah tut dilerim bebeğin tutunmuştur Rabbim güzel haberler almanı nasip eylesin inşallahBenim göğüs hassasiyetim arttı dokunamıyorum bile. Bir de adet olacakmışım gibi ağrım var. Tam adet belirtileri başladı bende. Biraz korkuyorum açıkçası
5. Gün embriyosu. Transfer hariç 7.gün ilk idrar testi verdim. Bugün de 8. GünHadi inşallah güzel haberlerinleKaçıncı gün embriyosuydu kaç gün sonra test yaptın
Yaa çok şükür. Bu değer de normal sende daha transfer sonrası 8. Günündesin zatenCanım ulaştım yerleşme olabilir dio bugün lekelenmem olmadı eğer bir daha olursa aspirini kes dedi test ver dedi lekelnme oldu diye gidip verdim 100 geldi
Ayy kuzum şükürBu arada canım kızlarım reçetem geldi inşallah yarın gidip sipariş vereceğiz cumartesi günü artık eve getiririm ondan sonra regl bekleyeceğim dilerim herşey su gibi berrak olsun dilerim bu sefer o altın minnoş embriyomu bulmak nasip olsun inşallahonu bir yakalasam var ya totoşuna totoşuna vurucam
Canım bu kullandığımız ilaçlar adet olmayı önlüyor. Yumurtlamayı çatlamayı vs önlüyorBenim göğüs hassasiyetim arttı dokunamıyorum bile. Bir de adet olacakmışım gibi ağrım var. Tam adet belirtileri başladı bende. Biraz korkuyorum açıkçası
Değil canım bendede 6. Gün silik cıktı dogru gösteriyorlar progesteron hiç etkilemiyor 7.günde evde duramadım kan verdim 51.4 cıktıKızlar benim bir tane daha sorum var
Şimdi bu idrarla yaptığımız erken gebelik testleri sabah ilk idrar ile daha iyi sonuç veriyor değil mi?
İçindeki kâğıtta da öyle yazıyor ama günün her hangi bir saatinde yapa bilirsiniz diyor.
Dün ikindin gibi yaptığım test pozitifti biliyorsunuz.
Sabah yaptım sanki düne göre daha silikti en başta sonradan belirginleşti, içimde şüphe oldu acaba kuruma izimi diye
Elimdeki son test ile öğleden sonra tekrar test yaptım bu sefer daha çabuk pozitifi gördüm, elbette iki çizgide koyu değil.
Sonra gittim 3 test daha aldım başka bir marka yarın, perşembe ve cuma için. Cumartesi de kan vereceğim
Acaba bir arkadaşımız demişti aynı marka test bile olsa bazen feri fazla veya az ola bilir ondan mı kaynaklı?
Yani mesela gebelik olmasa sabah hafifçıkıp öğlen veya akşam hiç çıkmazdı değil mi?
Bende ki durum bugün biraz tam tersi oldu
Yada sabah acaba progestan iğnesi vuruldum estrofem aldım ondan mı kaynaklı öğlen test daha net olması ama bunlar beta değerini yükseltmez sanırım çatlatma iğnesi gibi değil mi?
Yok yok kuzum bana dünden beri bir gariplik geldi bi tuhafim bugün negatif olan arkdşlrda oldu ne bilim modum düşük galiba ama hamdolsun tabi RabbimeYaa çok şükür. Bu değer de normal sende daha transfer sonrası 8. Günündesin zaten
Dikkat et kendine stres yükleme vücuduna
Öyle yapıorum canım benm Allah razı olsunGüzel artmış cnm dikkat et kendine dinlen bol bol
Amin canım benim tüm kardeşlerime duamdırÇok şükür canım inşallah sağlıcakla ilerler
Allah razı olsun canım benim valla hepimiz gülelim istyrm aramazdan arkdşlrımz kardeşlerimiz buruk olunca içim tuhaf oluyorYa çok sevindim ins. Yerlesmedirbidaha böyle bir sorun yaşamadan sağlıkla kucağına alırsın ins. Canım
Ben cumartesi gününü bekleyeceğim kan vermek için yani doktorumun dediği tarihi.Değil canım bendede 6. Gün silik cıktı dogru gösteriyorlar progesteron hiç etkilemiyor 7.günde evde duramadım kan verdim 51.4 cıktı
Bunları yazmışlar çiçeğimAyy kuzum şükürne ilaçlar yazdılar sana şimdi?
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederimAmin canım arkanda en azından bir umudun var dilerim o senin altın embriyondur hatta inşallah sonra pırlantaolur Amin Ecmain inşallah kendini ne zaman hazır hissedersen deneyebilirsin doktorunda onay verirse tamamdır Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah
Hangi ilaçları verdiler sana ? İnşallah sular seller gibi geçsin sürecinBu arada canım kızlarım reçetem geldi inşallah yarın gidip sipariş vereceğiz cumartesi günü artık eve getiririm ondan sonra regl bekleyeceğim dilerim herşey su gibi berrak olsun dilerim bu sefer o altın minnoş embriyomu bulmak nasip olsun inşallahonu bir yakalasam var ya totoşuna totoşuna vurucam
Estrofem ve Progestan’ın hCG’ye bir etkisinin olacağını sanmıyorum. Gebelik olmasa hiçbirinde çıkmazdı arkadaşım, içini ferah tutKızlar benim bir tane daha sorum var
Şimdi bu idrarla yaptığımız erken gebelik testleri sabah ilk idrar ile daha iyi sonuç veriyor değil mi?
İçindeki kâğıtta da öyle yazıyor ama günün her hangi bir saatinde yapa bilirsiniz diyor.
Dün ikindin gibi yaptığım test pozitifti biliyorsunuz.
Sabah yaptım sanki düne göre daha silikti en başta sonradan belirginleşti, içimde şüphe oldu acaba kuruma izimi diye
Elimdeki son test ile öğleden sonra tekrar test yaptım bu sefer daha çabuk pozitifi gördüm, elbette iki çizgide koyu değil.
Sonra gittim 3 test daha aldım başka bir marka yarın, perşembe ve cuma için. Cumartesi de kan vereceğim
Acaba bir arkadaşımız demişti aynı marka test bile olsa bazen feri fazla veya az ola bilir ondan mı kaynaklı?
Yani mesela gebelik olmasa sabah hafifçıkıp öğlen veya akşam hiç çıkmazdı değil mi?
Bende ki durum bugün biraz tam tersi oldu
Yada sabah acaba progestan iğnesi vuruldum estrofem aldım ondan mı kaynaklı öğlen test daha net olması ama bunlar beta değerini yükseltmez sanırım çatlatma iğnesi gibi değil mi?
Merak etme ben oldum evet gecikiyor sonuçta bir işlem oldu orada bu tepki normalBende aynı durumdayım opudan sonra ilk adet 3 gün sonra geldi normal devam etti, ikinci regl 13ünde olmalıydı ama hala olamadım çoğu kişi normal demiş ama bende endeşileniyorum normalde hiç gecikmez ilk defa böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?