Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun sepidem inşallah herşey yolunda gider hayırlısıyla transferini olursun Allahın izniyle

Evet canım yani kahve değil pembeden koyuya gidio ve brz daha çoğaldı anlamadığım bu kadar küçükken gittiyse bile kanama olur mu bu ilaçları bırakmadan nasıl adet olunur
Adet değildir canım normalde yerleşme kanaması olur o da kahverengi gelir normal kırmızıya dönerse iyi değil keşke doktoruna ulaşabilseydin ya vallahi belki bazı ilaçlar bile şu an iyi gelmiyor olabilir

Ya bende şimdi endişelendim bu gibi durumlarda bazı ilaçları bile kesebilir yada artırabilir doktorda ulaşamıyor inşallah bir sıkıntı olmaz

Amin amin inşallah Allah’ın izniyle ertelenmez kalbini ferah tut ilaçlarını düzenli içmen gerekiyor o zamana kadar dilerim dengelenir dualarımız seninle
Teşekkür ederim canım zaten ilaç dozunu yükseltti ama sıkıntı olmaz dedi. Bi antikor varmış o pozitif olursa tiroit 2.5 alti olmasi gerekiyormuş tedavide sende negatif zaten korkma dedi. Hatta tüp bebek doktoruma not yazdı bakalım hayırlısı

Mutlaka en yakın acile gitmelisin canım ne olur ne olmaz, özellerde geç nöbetçi kadın doğumcular oluyor mutlaka
Mutlaka en yakın acile gitmelisin canım ne olur ne olmaz, özellerde geç nöbetçi kadın doğumcular oluyor mutlaka
Acil napacakki canım zaten bugünkü ilaçlarıda aldım adet günümde bugün oldum işte

Ya bende şimdi endişelendim bu gibi durumlarda bazı ilaçları bile kesebilir yada artırabilir doktorda ulaşamıyor inşallah bir sıkıntı olmaz
Canım bugünkü ilaçları aldım ki işte bu saatte kim napacak sabahta ulaşacm bi şekilde giderim yanına bişey sorcm bugün 66 oldu sonra lekelenme kanama başladı bu değer kendiliğinden gider dimi kürtajlık bi durum olmaz dimi

Kızlar 35 yaş altına ilk iki transferde çift transfer yapılmıyormuş galiba doğru mu? Ben galiba çift transfer yaptırmak istiyorum ama
tüp bebek uygulaması için ilk denemede 35 yaşına kadar olan bayanlarda bir embriyo, 35 yaştan sonra ise iki embriyo transfer edilebileceği belirtilmiştir. Daha önce 2 denemede başarısız olmuş çiftlerde ise transfer edilecek embriyo sayıları 35 yaş altında bayanlarda iki olabilecektir.

İnşallah birşey olmaz kötüyü düşünme dilerim bugünlük bir kanama olsun kesilsin inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur Allah’ın izniyle bol bol dua et canım uzan kalkma fazla yarın ilk işin doktoruna ulaşmak olsun Allah’ım korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…