- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.361
Hangi ilaçları kullanıyorsun şimdi canım?İyiyim iyiyim şuan bir hissim yok ama sabah aşırı heyecanlıydım idrarımı tutamıcam sandım o dereceşuan tek sıkıntı o kadar çok hap iğne fitil var ki hangi birini ne zaman kullanıcam kafam karışıyor
Liste veya tablo yapıp sık bakacağın bir yere as arkadaşım, gün gün aldıklarımın üstünü çiziyordum ben bir ara, sabah öğlen ve akşam ilaç saatlerine de saat kurdumİyiyim iyiyim şuan bir hissim yok ama sabah aşırı heyecanlıydım idrarımı tutamıcam sandım o dereceşuan tek sıkıntı o kadar çok hap iğne fitil var ki hangi birini ne zaman kullanıcam kafam karışıyor
Aynen canım benmKesinlikle insan başına gelmeyince daha doğrusu bir işin başına geçmeyince yapamayacağım diyor kendisine.
Birde hepimiz bir sebep bir istek için uğraşıyoruz Allahım yardımcı oluyor bir şekilde
Canım benim de bi kez geldi peçeteye sildiğimde gördüm çok azdı ama korkma fitil falan kullanıyorsan oda yaparmış. Doktorum öle demiştiKızlar bende lekelenme var koyu kahve
Sağol canm bugün kontrolüm vardı çok şükür iyi oldum sıvı azalmış adetten sonra düzelir dedi doktor bakalım bizim transfer de hazirana kaldı o diğer yumurta kistlerini eritmem lazım dedi doktor nasıl olacak bilmiyorumRabbim şifa versin inşallah doktorunla görüştün mü canım şikayetlerinin olduğunu söyleseydin
Geçti mide bulantım daha iyiyim çok şükür ben öyle suyun içinde meyve sevmiuorum yine de önerin için teşekkürlerBen suyun içine yeşil elma doğrayıp limon sıkıp içiyordum, iyi gelen meyve varsa sen de böyle bir şeyler denesen?
Gittim iyiiym şimdi çok şükürr geçtiCanım hastaneye git vakit kaybetmeden serum taksınlar nefes darlığın var mı ?
Çok sevindim… Nasıl geçti peki? Kendiliğinden mi geçti yoksa ilaç mı alıyorsun bulantı için?Geçti mide bulantım daha iyiyim çok şükür ben öyle suyun içinde meyve sevmiuorum yine de önerin için teşekkürler
Ohoo bu bebek sürecinde giren çıkan belli olmadı. Ultrason mu dersin hsg mi smear testi mi ne ararsan. Kaç tane doktor gördü. Aynı şekilde göğsümde kitleler var senede bir kontrole gidiyorum görmeyen doktor kalmadı nerdeyseBen ne cektiysem dilimdenortaokulda kuyruk sokumum ağrıyor söylemiyorum korkudan kimseye ben dedim kıçımı açamam kimseye gostermem ilerlemiş kıl dönmesi mecbur kaldık mi cerrahlara o zaman genel cerrahlarda hep erkek arıyoruz kadın yok. Velhasıl kelam ailemde pimpirikli kıl dönmesi hakkında bilgimiz de yok doktor doktor gezdik. İstanbul'un cerrahlarinin yarısi kıçımı gördü 3 kere de tekrarladı şimdi de malum yerden imtihandayim yani Rabbim dedi ki hicbiseyi büyük konuşma başına geldimi öyle güzel çekersin ki kendin bile sasarsin
İlaç kullandım sıvı birikimi azaldı dedi doktor adet olursan daha iyi olursun dedi bakalım yani şuan hafif şekilde ohss geçiriyorumÇok sevindim… Nasıl geçti peki? Kendiliğinden mi geçti yoksa ilaç mı alıyorsun bulantı için?
Hem ilaç hem soğan suyu içme.Birde arkadaşlar ben birşey soracaktım bu soğan suyu içip kistlerin gittiği doğru mu yapanlar var mı diğer transfere kadar şu kistlerimin erimesi lazımmış doktor ilaç verecek de soğan suyu da iyi geliyor mu sormak istedim pcos um birde ben deneyen arkadaşlar oldu mu?
Yan etki mi yaparHem ilaç hem soğan suyu içme.
Aynen ya lazere giderdim o bölgeyi yaptiramazdim bu süreç baslayinca dedim anasını satayim görmeyen kalmadı bari yaptır rahat etOhoo bu bebek sürecinde giren çıkan belli olmadı. Ultrason mu dersin hsg mi smear testi mi ne ararsan. Kaç tane doktor gördü. Aynı şekilde göğsümde kitleler var senede bir kontrole gidiyorum görmeyen doktor kalmadı nerdeyseben de çok utanırdım annem ağdaya götürürdü küçükken zorla ağlardım
Ben de bi tane kist vardı yani yıllardır gitmiyordu soğan suyu yapınca gitmişti ama ondan mı bilmiyorum cnm ilaçlarla yapma ama yan etki yapıyorBirde arkadaşlar ben birşey soracaktım bu soğan suyu içip kistlerin gittiği doğru mu yapanlar var mı diğer transfere kadar şu kistlerimin erimesi lazımmış doktor ilaç verecek de soğan suyu da iyi geliyor mu sormak istedim pcos um birde ben deneyen arkadaşlar oldu mu?
Yapabilir aynı anda canımYan etki mi yapar
Benide saçma sapan lazer yapınca ışın alınıyor cocuk olmasına engel diye hem konuştular yıllardır tedavi de olduğum için yaptırmamıştım bu tedaviden sonra yaptıracağım inş gerçi hormon ilaçları kullanıldığı için fayda etmez demişti lazer yapan yerlerAynen ya lazere giderdim o bölgeyi yaptiramazdim bu süreç baslayinca dedim anasını satayim görmeyen kalmadı bari yaptır rahat etbaşımıza ne gelirse katlaniyoruz işte çok Şükür ki Rabbim o gücü de vermiş dermanını da vermiş sonumuzu da güzel eylesin ins.
Çok geçmiş olsunİlaç kullandım sıvı birikimi azaldı dedi doktor adet olursan daha iyi olursun dedi bakalım yani şuan hafif şekilde ohss geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?