Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana doktorum ilaçları kesmediğin sürece tutmasa bile adet olmazsın demişti ya tutunma kanaması olmasın canım
Valla canım şuan artık bişey bilmiorum bu kadar sakin kalacağımıda düşünmezdim belkide düşük oluyor gerçi değerim 66 onda düşük mü oluo onuda bilmiorum

Tamam canım benim merak etmeyin iyiyim Rabbim ne yazmışsa o olacak bu kadar sakin kalacağımıda düşünmezdim

Yok yapacağım bişeyde yok bu saatte bugünkü ilaçlarında aldım zaten napılckki
İlaç alman önemli değil belki ilaçların sana gelmiyor kesebilir yada artırabilir düşük olmaması için canım benim ilaç kullanmışsın diye doktora gitmemezlik yapma

Çok sevindimmmmmm ertelendikçe insan strese giriyor istemsizce
Biz senin adına stres oluyorken seni düşünemiyorummm
Hayırlı haberlerini duyalım inşAllah
Yaa canim çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için gerçekten tedavi ertelendikte insan daha çok stres yapiyor. Her haliyle çok stresli bir süreç maalesef aminnn inşallah canım hepimizin güzel haberleriyle coşsun burası

Amin inşallah çok şükür dilerim sağlıcakla atlatırsın süreçlerini Allah’ın izniyle

Şu an kanamam yok çok şükür bakalım inşallah sağlıkla bu süreci atlatırım

Tamam canım benim çok sağolun hepiniz Allah razı olsun hepinizden bin defa
Rica ederim canım vallahi bende endişelendim ya birde doktora ulaşamayınca insan sıkıntı alıyor dilerim sabah güzel olumlu haberler Alırsın inşallah sakın moralini bozma sakin kal doktora ulaşana kadar da ilaçlarına devam et

Selamlar aranıza yeni katıldım Şişli memorialde tedavi gördüm bende çarşamba günü ayın 12 transferim gerçekleşti . 3. Gün emriosu 8 hücreli şuan beklemedeyim pazar günü kan testi vereceğim ama dayanamaıyorım hergün girip msjları okuyorum burada çok dua edin banada inş hayırlı ve sağlıklı şekilde tutunur rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…