- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.421
Valla canım şuan artık bişey bilmiorum bu kadar sakin kalacağımıda düşünmezdim belkide düşük oluyor gerçi değerim 66 onda düşük mü oluo onuda bilmiorumBana doktorum ilaçları kesmediğin sürece tutmasa bile adet olmazsın demişti ya tutunma kanaması olmasın canım
Tamam canım benim merak etmeyin iyiyim Rabbim ne yazmışsa o olacak bu kadar sakin kalacağımıda düşünmezdimİnşallah birşey olmaz kötüyü düşünme dilerim bugünlük bir kanama olsun kesilsin inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur Allah’ın izniyle bol bol dua et canım uzan kalkma fazla yarın ilk işin doktoruna ulaşmak olsun Allah’ım korusun inşallah
Canım sonuçta kan testinde gebesin adet değil o onun için doktor kontrolünde olman gerekiyorAcil napacakki canım zaten bugünkü ilaçlarıda aldım adet günümde bugün oldum işte
Canım sen sakinliğini koru ama doktoruna haber ver.Canım benim sağol bitanem biraz açık pembeye döndü bira tedirginim ama bakalım bnmde şuan pedte yok silerken var sen nasılsın canım
Yanma normal var idrarda değil canımCanım son transferimden sonra idrar yolları enfeksiyonu olmuştum ben… idrara çıkarken yanma var mı? Ya da idrara çok sıkışma?
İlaç alman önemli değil belki ilaçların sana gelmiyor kesebilir yada artırabilir düşük olmaması için canım benim ilaç kullanmışsın diye doktora gitmemezlik yapmaYok yapacağım bişeyde yok bu saatte bugünkü ilaçlarında aldım zaten napılckki
Teşekkür ederim canım inşallahGeçmiş olsun inşallah canım dilerim kolaylıkla atlatırsın
Yok yarın gidecem ilaçları içmeden yada görüşecem zatenİlaç alman önemli değil belki ilaçların sana gelmiyor kesebilir yada artırabilir düşük olmaması için canım benim ilaç kullanmışsın diye doktora gitmemezlik yapma
Yaa canim çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz içinÇok sevindimmmmmmertelendikçe insan strese giriyor istemsizce
Biz senin adına stres oluyorken seni düşünemiyorummm
Hayırlı haberlerini duyalım inşAllah
Amin inşallah çok şükür dilerim sağlıcakla atlatırsın süreçlerini Allah’ın izniyleTeşekkür ederim canım zaten ilaç dozunu yükseltti ama sıkıntı olmaz dedi. Bi antikor varmış o pozitif olursa tiroit 2.5 alti olmasi gerekiyormuş tedavide sende negatif zaten korkma dedi. Hatta tüp bebek doktoruma not yazdı bakalım hayırlısı
Şu an kanamam yok çok şükür bakalım inşallah sağlıkla bu süreci atlatırımCanım yanmayı bilmiyorum ama benimde kasık ağrım hep var 12 gün oldu transfer olalı. Bugün sordum Doktorum korkma dedi sonuçta dışardan embriyoyu koyuyoruz ve ilaç kullanıyorsun kramp girmesi ağrı sancı olur dedi kanama olmasın isteriz sadece dedi.
Sabah ulaşacam artıkCanım sen sakinliğini koru ama doktoruna haber ver.
Benim doktorum kanama ne şekilde olursa olsun haber et demişti
Sen ilaçlarını iç devam et sakın bırakma doktorunla görüşmedenYok yarın gidecem ilaçları içmeden yada görüşecem zaten
Amin inşallah canım çok teşekkür ederimAmin inşallah çok şükür dilerim sağlıcakla atlatırsın süreçlerini Allah’ın izniyle
Tamam canım benim çok sağolun hepiniz Allah razı olsun hepinizden bin defaSen ilaçlarını iç devam et sakın bırakma doktorunla görüşmeden
Evet kesinlikle haklısın canım, sıvılandırıcı kullanıyorsa direk kesiyorlarİlaç alman önemli değil belki ilaçların sana gelmiyor kesebilir yada artırabilir düşük olmaması için canım benim ilaç kullanmışsın diye doktora gitmemezlik yapma
Rica ederim canım vallahi bende endişelendim ya birde doktora ulaşamayınca insan sıkıntı alıyor dilerim sabah güzel olumlu haberler Alırsın inşallah sakın moralini bozma sakin kal doktora ulaşana kadar da ilaçlarına devam etTamam canım benim çok sağolun hepiniz Allah razı olsun hepinizden bin defa
Aynen belki o iğne şu an işine yaramıyordur hayırlısı olsun inşallah dilerim bebeği sıkı sıkı tutunmuştur bir sıkıntı yoktur umarımEvet kesinlikle haklısın canım, sıvılandırıcı kullanıyorsa direk kesiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?