Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya çok zor bir süreç kimin ne yaşadığını anlayamıyorsun benim sadece karın ağrım vardı 5 haftalıkken bildiğin gaz sancısıymış ama ben hastaneye ayağa kaldırıp gece kadın doğumcu varmı diye arayıp koşa koşa gitmiştim evhamlıyım biraz

Acaba direk yarına mı muayene için çağırırlar?
Heyecanlandım sizin için

Canım içini ferah tut. Kıpkırmızı olmadığı sürece büyük bir sorun yoktur inşAllah.
Stres ve evham yapma çok etkiler..

Eklentiler

• IMG_0105.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 12
Aleyküm selam hoşgeldin maşallah canım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah dilerim bebiş sıkı sıkı tutunmuştur annesine Allah’ın izniyle sağlıklı hayırlı pozitif alman dileğiyle uzaktan bakma sende gel katıl sohbetlerimize emin ol tüm dualarımız buradaki tüm mücadele eden herkes için Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı güzel evlatlar cümlemize nasip eylesin inşallah

Merhaba hoş geldiniz ve transferiniz hayırlı olsun inşAllah pozitif sonuçlar alırız

ah sepidem güldürdün beni dilerim bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler Allah’ın izniyle

Allah razı olsun canım inş tutunmuştur tutunuyordur güzel sonuçlar alırız . Çok merak ediyorum ama asla test gününe kdar evde test yapmayı düşünmüyorum . Hiç bi belirti bi histe yok ağrı sızı vs. Hayırlısı hakkımızda bakalım

Amin inşallah belirti olmaması normal herkesin vücudu farklı tepki veriyor onun için belirtilere takılma rahat ol dilerim Rabbim yüzünü güldürür inşallah aynen bence de yapmayın size de heyecanlı olur inşallah pozitif çıksın kanda evde bol bol test yapın o çift çizgileri görmek için inşallah

Bende öyle diyorum kanda görürsem evde teste sırf o çift çizgiyi görmek için kaç tane yapacağım inş

Kızlar bana da dua eder misiniz ? Yarın test günüm 7.gün idrar testi yapmistim negatifti yarın bir mucize olmasını umut ediyorum. İnşallah bekleyen herkes pozitif sonuç alır
Testte çıkmaması moralini bozmasın Rabbim inşallah yarın seni gebelik müjdesiyle müjdelendirsin yarın sevinç gözyaşları dökersin inşallah dilerim bize de hamileyim diye gelirsin Rabbim oldurmayanı oldursun inşallah

Amin canım Allah razı olsun senden. Ne güzel kalplisin. Hayatında hep güzellikler olsun insallah

Kızlar bana da dua eder misiniz ? Yarın test günüm 7.gün idrar testi yapmistim negatifti yarın bir mucize olmasını umut ediyorum. İnşallah bekleyen herkes pozitif sonuç alır
Canım içini ferah tut evdeki testler bazen yanlışı gösteriıyor ve erken zamanda yapmıssın herkesin bır olmuyor geç döllenme oluyor vs. herzaman kan testi ve gününde yapılan daha sağlıklı . İnş tutunmuştur bebişinn güzel haberler alırız

Bende öyle diyorum kanda görürsem evde teste sırf o çift çizgiyi görmek için kaç tane yapacağım inş
Ben keseye gidene kadar yapıyordum dedim aaa ne güzel hemen T çizgisi hızlı çıkıyormuş eskiden olsa gidip gelir bakardım çizgi çıktı mı diye dedim demek ki pozitif olunca böyle oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…