- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.381
Doktorunla konuştun mu canım bu gibi durumlarda ilaç artırıp yada değiştiriyorlar yada bazı iğneleri kesiyorlarCanım benim sağol bitanem biraz açık pembeye döndü bira tedirginim ama bakalım bnmde şuan pedte yok silerken var sen nasılsın canım
Ulaşamadım ama bi doktor tanıdığımıza ulaştım puanlık korkmayın ilaçlara devam edin dedi sabaha kadar biley olmazsa doktorumda döner herhlde inşDoktorunla konuştun mu canım bu gibi durumlarda ilaç artırıp yada değiştiriyorlar yada bazı iğneleri kesiyorlar
Kan sulandırıcıları kesebilir dedi benm zaten onlar iğneyi öğleden sonra yapıyorum aspirini akşam alıorum o saatlere kadar döner herhldeUlaşamadım ama bi doktor tanıdığımıza ulaştım puanlık korkmayın ilaçlara devam edin dedi sabaha kadar biley olmazsa doktorumda döner herhlde inş
İnşallah canımKan sulandırıcıları kesebilir dedi benm zaten onlar iğneyi öğleden sonra yapıyorum aspirini akşam alıorum o saatlere kadar döner herhlde
Canım son transferimden sonra idrar yolları enfeksiyonu olmuştum ben… idrara çıkarken yanma var mı? Ya da idrara çok sıkışma?Kızlar benim transfer harici 3.günüm. Ama bugün her ayağa kalkıp yürüdüğümde ağrım oldu ve iltihabım var gibi yanmam vardı bütün gün. Bu neden olabilir böyle olan oldu mu aranızda
Geçmiş olsun inşallah canım dilerim kolaylıkla atlatırsınKızlar benim transfer harici 3.günüm. Ama bugün her ayağa kalkıp yürüdüğümde ağrım oldu ve iltihabım var gibi yanmam vardı bütün gün. Bu neden olabilir böyle olan oldu mu aranızda
Canım yanmayı bilmiyorum ama benimde kasık ağrım hep var 12 gün oldu transfer olalı. Bugün sordum Doktorum korkma dedi sonuçta dışardan embriyoyu koyuyoruz ve ilaç kullanıyorsun kramp girmesi ağrı sancı olur dedi kanama olmasın isteriz sadece dedi.Kızlar benim transfer harici 3.günüm. Ama bugün her ayağa kalkıp yürüdüğümde ağrım oldu ve iltihabım var gibi yanmam vardı bütün gün. Bu neden olabilir böyle olan oldu mu aranızda
İnşallahİnşallah canım
Avakado kabak çekirdeği nar suyu tüket canım benim bunlar sayesinde hep 5 4 mm idi bu şekilde 9 oldu transfer olduSelam hanimlar
Ben transfer icin Kanada dan gelecegim Nisan 23 gibi. Rahim kalinligi acikcasi beni korkutuyor eger yeterli seviyede olmazsa transfer gunu diye. Kanada dan gelip gitmekte baya zor hem maddi hem manevi malesef. Ilaclar disinda kullandiginiz birsey varmiydi rahim kalinligini arttirmak icin vitamin vs?
Benimde kanamam varCanım yanmayı bilmiyorum ama benimde kasık ağrım hep var 12 gün oldu transfer olalı. Bugün sordum Doktorum korkma dedi sonuçta dışardan embriyoyu koyuyoruz ve ilaç kullanıyorsun kramp girmesi ağrı sancı olur dedi kanama olmasın isteriz sadece dedi.
Ama yoğun değil ki o çok yoğun bir kanamadan bahsettiBenimde kanamam var
Yok değil ama bütün şeyim kırıldı valla ilaç saatini bekliyorum gidip uyuycmAma yoğun değil ki o çok yoğun bir kanamadan bahsetti
Canım sevkin kirilmasinYok değil ama bütün şeyim kırıldı valla ilaç saatini bekliyorum gidip uyuycm
Yok canım benm öyle deme senle ne ilgisi var canım bnm zaten şuan bildiğin aktif geliyor herşeyin hayırlısı olsun ne diyimCanım sevkin kirilmasinüzüldüm şimdi keşke öyle yazmasaydim Ben o kanamayı yaşadım o öyle silinmeyle gelen bişey değil baya yogun bahsettiği kanama gonlunu ferah tut çoğu insan yerleşme kanaması yaşıyor kendini germe
Tüp bebek mi yapmıştınız 12. Gün artık etkisi kalmaz diye düşünüyorumKızlar çatlatma iğnesinin 12. Günü bugün testim bu şekilde sizce hala iğnenin etkisinden dolayı mı böyle çıkıyor yoksa hamile miyim
Aynen canım yaptım başka türlü olmuyor ciddenListe veya tablo yapıp sık bakacağın bir yere as arkadaşım, gün gün aldıklarımın üstünü çiziyordum ben bir ara, sabah öğlen ve akşam ilaç saatlerine de saat kurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?