- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.261
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldümMerhabalar kızlar şubat 1 transfer olmuştum 2 aylık olmuştu ama 2 gün önce kalbi durdu. Yarın kürtaj olucam. Allahım isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsin
Çok üzüldüm, Rabbim gönlünüze ferahlık versin. Bir sonrakinde bebeğinize kavuştursun.Merhabalar kızlar şubat 1 transfer olmuştum 2 aylık olmuştu ama 2 gün önce kalbi durdu. Yarın kürtaj olucam. Allahım isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsin
Allaaaaahhh ikizler çıktı yola geliyorlar annesiiiiiEvet canım bugün kan verdim haber vermeye girdim 4 bin geldi 1 hafta sonra keseye bakılıcak değerler ikiz gösteriyor dedi doktor
Maşallah kuzumEvet canım bugün kan verdim haber vermeye girdim 4 bin geldi 1 hafta sonra keseye bakılıcak değerler ikiz gösteriyor dedi doktor
Amin canım çok sağolMerhaba canım benim, Allah sabırlar versin çok üzüldüm. Her aşaması başka bir sınav, Allahım hepimize vakti gelince sağlıkla anne olmayı bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin .
Canım neden olumsuz düşünüyorsun, pozitif o inşaallah. Yarın bir daha test yap da rahatlasın içinKızlar merhaba bende 11 martta transfer olmuştum bugün sabah artımet erken gebelik testi yaptım 3. Dakika da silik çizgi çıktı. Ama sevinemedim herkes kötü yorumlar yazmış yalancı pozitif çıkarıyor diye. Yarın farklı bir markayla tekrar deneyeceğim. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Çarşamba sabah yapmaya karar verdim testi garanti olsun diye… hadi bakalım, inşallah güzel sonuçlar bekliyordur biziBende öyle düşünüyorum, sonuçta idrarda negatif görüp kanda pozitif görende çok.
Sende mi sabah idrar testi yapacaksın?
Bildirmem miiiiiÇok şükür canım, darısı bizlere inşAllah
Randevu sonrası mutlaka bildir bize durumunu
Genetiğe gidicek. %98 i hasta down sendromu da olabiliyor Muş. Kesin genetikten sonra sonuç ne çıkcak bakalımÇok geçmiş olsun canım çok üzüldüm
Moralini yüksek tutmaya çalış, vardır bunda da elbetteAllahın bildiği ve bir hayır
Daha güzel günler anlar hazırlıyordur Allahım sizin için
Doktorunuz ne dedi bu duruma? Sebebi ne ola bilir bir fikri var mı?
Canım ne olduGenetiğe gidicek. %98 i hasta down sendromu da olabiliyor Muş. Kesin genetikten sonra sonuç ne çıkcak bakalım
Senin pozitif çıkarsa bana da cesaret gelir belki
Ay vallahi bende gördüm var valla çizgiBen dayanamadım, gittim eczaneye 3 tane erken gebelik testi aldım ve dayanamadım az önce test yaptım
Predictor testini bulamadım, açıkçası eczane eczane de gezmedim
Hemen hemen aynı dediler, AWOX marka.
İlk bi baktım çoook silikti acaba gözüm mü yanıltıyor beni dedim, eşime gönderdim oda çok silik dedi ekliyorum fotoğrafını (Foto 1 - şişe üstünde)
Şimdi tekrar baktım durdukça biraz daha belirginleşmiş (Foto 2 - arka plan da halı var)
Sabah ilk işim test yapmak olacak, inşAllah akşama doğru böyle çıktıysa sabah daha belirgin olur diye düşünüyorum
Bugün Transfer hariç 7. Günümdeyim.
Hayırlısı olsun, her şeyde bir hayır vardır canım.Genetiğe gidicek. %98 i hasta down sendromu da olabiliyor Muş. Kesin genetikten sonra sonuç ne çıkcak bakalım
Hoş geldin canım, nasılsın? Ne durumlardasın bakalımKızlar Napıosunuz nasılsınız yine ben geldim
Hoş geldin canım, nasılsın? Ne durumlardasın bakalım
Beni boşver şuan iyiym ben bende silik gördüm var valla çizgi 1 tane mi yaptınHoş geldin canım, nasılsın? Ne durumlardasın bakalım
Kaç yükselmiş canımVerdim kuzum sağlıklı yükselmiş şükür, haftaya pazartesiye kese için çağırdılarSen nasılsın? Yolunda mı herşey?
Valla 1 hafta sonra belli olucakAllaaaaahhh ikizler çıktı yola geliyorlar annesiiiii
Ay vallahi bende gördüm var valla çizgi
Boş ver olur mu hiç canım hepimiz burda birbirimizin desteği ile ayaktayız gerçektenBeni boşver şuan iyiym ben bende silik gördüm var valla çizgi 1 tane mi yaptın
İnş canım benim saolMaşallah kuzum
İki minik kuş geliyor kesin. Allahım sağlı akla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?