- 11 Kasım 2015
- 860
- 1.258
- 113
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.221
Yaaa canım çok sevindimSelamlar canım arkadaşlarım
Umarım güzel haberlerle başlanmıştır güneBen bugün 2. kan testimi verdim, güzel yükselmiş çok şükür Haftaya pazartesi kese için randevu oluşturduk
Allah razı olsun canımkızlar yarın S silakuzu ve @almyameryem test günü duaedelim inşallah yarın güzel haberle gelirler Allah’ın izniyle
Hayırlı olsun canımSelam kızlarbugün 4aa kalite tek embriyo transferimi oldum 29 mart test günüm inşallah güzel haberler alırım
Gerçekten öyleKızlar benim gibi sayfa yöneticisi zor bulunur ha herkesi tek tek soruyorumbazı sayfalar sallamıyor bile kim teste gitti mi ne oldu falan filan bizleri unutmayın her daim güzel anlarımızı paylaşmak nasip olsun cümlemize inşallah
Mayalam senin hakkını ödeyemeyiz valla cansınKızlar benim gibi sayfa yöneticisi zor bulunur ha herkesi tek tek soruyorumbazı sayfalar sallamıyor bile kim teste gitti mi ne oldu falan filan bizleri unutmayın her daim güzel anlarımızı paylaşmak nasip olsun cümlemize inşallah
Bol şans! Güzel haberlerinizi bekliyoruzkızlar yarın S silakuzu ve @almyameryem test günü duaedelim inşallah yarın güzel haberle gelirler Allah’ın izniyle
Olur mu estağfurullah ne kusuru bilemezsiniz kihem aştım zaten merak etmeyin amin
Vallahi helal olsunKızlar benim gibi sayfa yöneticisi zor bulunur ha herkesi tek tek soruyorumbazı sayfalar sallamıyor bile kim teste gitti mi ne oldu falan filan bizleri unutmayın her daim güzel anlarımızı paylaşmak nasip olsun cümlemize inşallah
Merhaba canım benim, Allah sabırlar versin çok üzüldüm. Her aşaması başka bir sınav, Allahım hepimize vakti gelince sağlıkla anne olmayı bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin .Merhabalar kızlar şubat 1 transfer olmuştum 2 aylık olmuştu ama 2 gün önce kalbi durdu. Yarın kürtaj olucam. Allahım isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsin
3.gün embriyosu benim o yüzden olabilir diye düşünüyorum genelde 5.günden sonra oluyormuş belirtiler hayırlısı bakalımDaha erken, hem de önemli olan belirti değil sonuç
Canım benim rabbim sabır versin çok zor bi durum herkese sağlıkla kucağına alabileceği evlatlar versin rabbim inşMerhabalar kızlar şubat 1 transfer olmuştum 2 aylık olmuştu ama 2 gün önce kalbi durdu. Yarın kürtaj olucam. Allahım isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsin
Çok geçmiş olsun arkadaşım, zor bir süreç… bol bol dinlen, ilaçları bırakınca hormonlardaki ani düşüş yıpratıcı olabiliyorMerhabalar kızlar şubat 1 transfer olmuştum 2 aylık olmuştu ama 2 gün önce kalbi durdu. Yarın kürtaj olucam. Allahım isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsin
Haklısın evet olabilir…3.gün embriyosu benim o yüzden olabilir diye düşünüyorum genelde 5.günden sonra oluyormuş belirtiler hayırlısı bakalım
Evet canım bugün kan verdim haber vermeye girdim 4 bin geldi 1 hafta sonra keseye bakılıcak değerler ikiz gösteriyor dedi doktor
Verdinmi canım kanBöyle zamanlarda gün geçmiyor işteBende yarın yükseliş var mı diye test yaptıracağım tekrar ama saatler geçmiyor resmen
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda yeri dolsun inşAllah, pgt limiydi embriyonuz ? Çünkü öyle erken aylarda kalbi durursa genelde embriyo sıkıntısı oluyormuşMerhabalar kızlar şubat 1 transfer olmuştum 2 aylık olmuştu ama 2 gün önce kalbi durdu. Yarın kürtaj olucam. Allahım isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?