Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben nasıl sabahı bekleycm şimdi çünkü ben as önce yine hastanede kan verdim serumum vardı damar yolum açılmışken yaptım yine ama bu sefer farklı hastanede

Beni kaldırmadılar 1 saat nerdeyse çok sıkıştım onun için bi kovamı ne varmış idrar kutusu yattığım yerde ona yaptım ben kaldırmadılar beni

Yaaaaa çok sevindim cnmmmmm bariz belli değerin baya iyi çıkar gözün aydın cnm

Ayy bende gördümmm gözünüz aydın canımmm

Maşallah canım tebrik ederim seninle bebişin inşallah gözünüz aydın

Ben nasıl sabahı bekleycm şimdi çünkü ben as önce yine hastanede kan verdim serumum vardı damar yolum açılmışken yaptım yine ama bu sefer farklı hastanede
Yaaa yerim senin bu tatlı telaşlarını
Senin kan sonucu. Bugün çıkar o zaman değil mi tabii e nabıza işlerlerse hemen

Oy maşallah Allahım esirgesin ben dün kan verdim 38.81 çıktı bugün serumum vardı damar yolum açılmışken yine vereyim dedim 66 geldi bugün transfer günüm hariç 7.günğm ama farklı hastanede verdim bu sefer

Yaaaaa çok sevindim cnmmmmm bariz belli değerin baya iyi çıkar gözün aydın cnm
Ayy bende gördümmm gözünüz aydın canımmm
Maşallah canım tebrik ederim seninle bebişin inşallah gözünüz aydın

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum
Az önce anneme söyledim sesim titredi söylerken yazarken insan fark etmiyor da..
İnşAllah Cumartesi günüde kan testimde güzel sonuçlar alıp doktoruma bildiririm.
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah

Ay amin ben daha söyleyemedim kimseye annemede kuzum hadi inş çok daha güzel haberlerini bekliyorum

Çıktı kuzum dün 38 di 66 geldi ama farklı hastanede zaten bende kan falan kalmadı bebek varsa Allaha emanet artık
Dün ve bugün arasında iyi artış var, normalde iki güne bir vermek gerekir ki iyi ilerleyip ilerlemediğini tespit etmek için ama senin bir gün arayla iyi yükselmiş
Ve tabii daha doktorun dediği süre de dolmadı.
12. Günde 150civarı veya üstü olur inşAllah

Amin inşAllah canım benim farklı yerdi ama bence çok farketmez arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…