Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar kızlar şubat 1 transfer olmuştum 2 aylık olmuştu ama 2 gün önce kalbi durdu. Yarın kürtaj olucam. Allahım isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsin
Canım benim Allah yardımcın olsun Allahım tez vakitte sağlıkla bebeğini yakın zmanda kucağına almayı nasip etsin pes etme ne olur canımsın benim dualarımız seninle yarın için korkma dik dur ne olur

Benim güzel Arkadaşlarım canlarım çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz ve dualarınız için emin olun sizlerde öylesiniz resmen birbirimizle uyumlu olduk Rabbim sizleri de darda bırakmasın gönlünüze göre versin Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin olan evlatlarımızı da bizlere hayırlı eylesin inşallah

Son düzenleme:
Amin canım

Hayalim canım benim hayırlı olsun bebeğin yola çıkmış geliyor el sallıyor annecim buradayım diye inşallah kan testinde güzel değerle öğreneceksin Allah'ım sağlıcakla ilerlemesini ve sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin darısı bizlerin başına Amin

Canım hayırlı olsun

Amin canım çok sağol
Canım çok geçmiş olsun maalesef ne desem senin yüreğindeki acıyı hafifletemem senin üzüntünü derinden hissediyorum dilerim Rabbim yüreğine bedenine ferahlık versin inşallah Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah

Bacım dur niye kendini bu kadar strese katıyorsun bebeğin çok şükür seninle emin ol kan testinde değerlerin çok güzel çıkacak koluna yazık bacım hergün iğne defarmasyon olucak ha
Bacım zaten bu seferki tedavim çok zorlu emimn zaten hepimizn öyledir ben ilkinde hiç böyle olmamıştım 40 gündür zaten 2 güne bir kan verdim karnım saten mosmor yarınki iğneyi nereye yapacgmı düşünüyorum kalçamda yer kalmadı haftalık serumum var 2 tane

Canlarım güzel anne adaylarım atladığım kimse varsa kusura bakmayın bir yandan yemek ve mesajlarınızı okurken yetişmeye çalıştım güzel sonuç alan herkesi tebrik ediyorum yarın da dilerim iki tane canımız anne adaylarımız bize günü süprizle açsınlar Amin Ecmain inşallah

Geçmiş olsun senin için diyorum cancağzım hem kafanı bulandırıyorsun hem de stres olursun akışına bırak ya Almanya’da olsaydın nasıl olucak ilk kanını beklemek durumundasın pozitif çıkarsa ikinci kanı 5 gün sonra veriyorlar seni zırt pırt çağırmıyorlar ki ikinci kanda değerinden emin olsunlar diye ondan emin olunca kese günü veriyor az sabır

Gözün aydın arkadaşım, çok sevindim, sağlıkla kucağına al bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…