- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.301
Yarında gider ilk verdiğim yerde yaparım hem 2 gün olmuş oluyorAynı yerde vermeye çalışın diyordu eski doktorum ama sanmıyorum uçurum farkı olacağını
Üç aşağı beş yukarı hesabı
Canım kalbi durmuşKızlar zeyzeye ne olmuş onun yazısını bulamadım bi sorun mu var onda
Merhabalar kızlar şubat 1 transfer olmuştum 2 aylık olmuştu ama 2 gün önce kalbi durdu. Yarın kürtaj olucam. Allahım isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsin
Kıyamam ya yeni miydi onundaCanım kalbi durmuş
Canım benim Allah yardımcın olsun Allahım tez vakitte sağlıkla bebeğini yakın zmanda kucağına almayı nasip etsin pes etme ne olur canımsın benim dualarımız seninle yarın için korkma dik dur ne olurMerhabalar kızlar şubat 1 transfer olmuştum 2 aylık olmuştu ama 2 gün önce kalbi durdu. Yarın kürtaj olucam. Allahım isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsin
Hergün vericen bu gidişleYarında gider ilk verdiğim yerde yaparım hem 2 gün olmuş oluyor
Amin canımBenim güzel Arkadaşlarım canlarım çok teşekkürediyorum güzel dilekleriniz ve dualarınız için emin olun sizlerde öylesiniz resmen birbirimizle uyumlu olduk Rabbim sizleri de darda bırakmasın gönlünüze göre versin Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar eylesin olan evlatlarımızı da bizlere hayırlı eylesin inşallah
Bacım dur niye kendini bu kadar strese katıyorsun bebeğin çok şükür seninle emin ol kan testinde değerlerin çok güzel çıkacak koluna yazık bacım hergün iğne defarmasyon olucak haHergün vericen bu gidişle
Canım hayırlı olsunBen dayanamadım, gittim eczaneye 3 tane erken gebelik testi aldım ve dayanamadım az önce test yaptım
Predictor testini bulamadım, açıkçası eczane eczane de gezmedim
Hemen hemen aynı dediler, AWOX marka.
İlk bi baktım çoook silikti acaba gözüm mü yanıltıyor beni dedim, eşime gönderdim oda çok silik dedi ekliyorum fotoğrafını (Foto 1 - şişe üstünde)
Şimdi tekrar baktım durdukça biraz daha belirginleşmiş (Foto 2 - arka plan da halı var)
Sabah ilk işim test yapmak olacak, inşAllah akşama doğru böyle çıktıysa sabah daha belirgin olur diye düşünüyorum
Bugün Transfer hariç 7. Günümdeyim.
Canım çok geçmiş olsunAmin canım çok sağol
Bacım zaten bu seferki tedavim çok zorlu emimn zaten hepimizn öyledir ben ilkinde hiç böyle olmamıştım 40 gündür zaten 2 güne bir kan verdim karnım saten mosmor yarınki iğneyi nereye yapacgmı düşünüyorumBacım dur niye kendini bu kadar strese katıyorsun bebeğin çok şükür seninle emin ol kan testinde değerlerin çok güzel çıkacak koluna yazık bacım hergün iğne defarmasyon olucak ha
Geçmiş olsun senin için diyorum cancağzım hem kafanı bulandırıyorsun hem de stres olursun akışına bırak ya Almanya’da olsaydın nasıl olucak ilk kanını beklemek durumundasın pozitif çıkarsa ikinci kanı 5 gün sonra veriyorlar seni zırt pırt çağırmıyorlar ki ikinci kanda değerinden emin olsunlar diye ondan emin olunca kese günü veriyor az sabırBacım zaten bu seferki tedavim çok zorlu emimn zaten hepimizn öyledir ben ilkinde hiç böyle olmamıştım 40 gündür zaten 2 güne bir kan verdim karnım saten mosmor yarınki iğneyi nereye yapacgmı düşünüyorumkalçamda yer kalmadı haftalık serumum var 2 tane
Gözün aydın arkadaşım, çok sevindim, sağlıkla kucağına al bebeğiniBen dayanamadım, gittim eczaneye 3 tane erken gebelik testi aldım ve dayanamadım az önce test yaptım
Predictor testini bulamadım, açıkçası eczane eczane de gezmedim
Hemen hemen aynı dediler, AWOX marka.
İlk bi baktım çoook silikti acaba gözüm mü yanıltıyor beni dedim, eşime gönderdim oda çok silik dedi ekliyorum fotoğrafını (Foto 1 - şişe üstünde)
Şimdi tekrar baktım durdukça biraz daha belirginleşmiş (Foto 2 - arka plan da halı var)
Sabah ilk işim test yapmak olacak, inşAllah akşama doğru böyle çıktıysa sabah daha belirgin olur diye düşünüyorum
Bugün Transfer hariç 7. Günümdeyim.
Nasıl ne olduCanım ne oldu
8 haftalıktıKıyamam ya yeni miydi onunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?