• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Boş ver olur mu hiç canım hepimiz burda birbirimizin desteği ile ayaktayız gerçekten
Evet canım. 3tane aldım test merakımdan. İrtane yaptım 😅😂😂
Yani akşam üzeri böyleyse sabaha dahada belirginleşir diye düşünüyorum ❤️
Ben nasıl sabahı bekleycm şimdi çünkü ben as önce yine hastanede kan verdim serumum vardı damar yolum açılmışken yaptım yine ama bu sefer farklı hastanede

Herkese merhaba. Bebislerimi aldım eve gidiyorum 😍 idrara sıkışıktım fakat transferden sonra beni hiç yatırmadilar direk kalkabilirsin idrarını da yapabilirsin dediler. Tabi yapmadım nolur nolmaz.diye. 15-20 dk sonra yaptım. Önceki transferimde yatmistim 30 dk.acikcasi. yatmayan var mı aranızda
Beni kaldırmadılar 1 saat nerdeyse çok sıkıştım onun için bi kovamı ne varmış idrar kutusu yattığım yerde ona yaptım ben kaldırmadılar beni

Ben dayanamadım, gittim eczaneye 3 tane erken gebelik testi aldım ve dayanamadım az önce test yaptım 😂
Predictor testini bulamadım, açıkçası eczane eczane de gezmedim
Hemen hemen aynı dediler, AWOX marka.

İlk bi baktım çoook silikti acaba gözüm mü yanıltıyor beni dedim, eşime gönderdim oda çok silik dedi ekliyorum fotoğrafını (Foto 1 - şişe üstünde)
Şimdi tekrar baktım durdukça biraz daha belirginleşmiş (Foto 2 - arka plan da halı var)

Sabah ilk işim test yapmak olacak, inşAllah akşama doğru böyle çıktıysa sabah daha belirgin olur diye düşünüyorum 😍🤲🏻🤲🏻
Bugün Transfer hariç 7. Günümdeyim.
Yaaaaa çok sevindim cnmmmmm bariz belli değerin baya iyi çıkar gözün aydın cnm 🙏🌺🎉

Ben dayanamadım, gittim eczaneye 3 tane erken gebelik testi aldım ve dayanamadım az önce test yaptım 😂

İlk bi baktım çoook silikti acaba gözüm mü yanıltıyor beni dedim, eşime gönderdim oda çok silik dedi ekliyorum fotoğrafını (Foto 1 - şişe üstünde)
Şimdi tekrar baktım durdukça biraz daha belirginleşmiş (Foto 2 - arka plan da halı var)

Sabah ilk işim test yapmak olacak, inşAllah akşama doğru böyle çıktıysa sabah daha belirgin olur diye düşünüyorum 😍🤲🏻🤲🏻
Ayy bende gördümmm gözünüz aydın canımmm 🤗🥰

Maşallah canım tebrik ederim🧿 seninle bebişin inşallah 🙏 gözünüz aydın 🌺

Ben nasıl sabahı bekleycm şimdi çünkü ben as önce yine hastanede kan verdim serumum vardı damar yolum açılmışken yaptım yine ama bu sefer farklı hastanede
Yaaa yerim senin bu tatlı telaşlarını 😍
Senin kan sonucu. Bugün çıkar o zaman değil mi tabii e nabıza işlerlerse hemen

Oy maşallah Allahım esirgesin ben dün kan verdim 38.81 çıktı bugün serumum vardı damar yolum açılmışken yine vereyim dedim 66 geldi bugün transfer günüm hariç 7.günğm ama farklı hastanede verdim bu sefer

Yaaaaa çok sevindim cnmmmmm bariz belli değerin baya iyi çıkar gözün aydın cnm 🙏🌺🎉
Ayy bende gördümmm gözünüz aydın canımmm 🤗🥰
Maşallah canım tebrik ederim🧿 seninle bebişin inşallah 🙏 gözünüz aydın 🌺

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum 🥹🥹
Az önce anneme söyledim sesim titredi söylerken 🥹 yazarken insan fark etmiyor da..
İnşAllah Cumartesi günüde kan testimde güzel sonuçlar alıp doktoruma bildiririm.
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah 🤲🏻

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum 🥹🥹
Az önce anneme söyledim sesim titredi söylerken 🥹 ya arken insan fark etmiyor da..
İnşAllah Cumartesi günüde kan testimde güzel sonuçlar alıp doktoruma bildiririm.
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah 🤲🏻
Ay amin ben daha söyleyemedim kimseye annemede kuzum hadi inş çok daha güzel haberlerini bekliyorum

Oy maşallah Allahım esirgesin ben dün kan verdim 38.81 çıktı bugün serumum vardı damar yolum açılmışken yine vereyim dedim 66 geldi bugün transfer günüm hariç 7.günğm ama farklı hastanede verdim bu sefer
Çıktı kuzum dün 38 di 66 geldi ama farklı hastanede zaten bende kan falan kalmadı bebek varsa Allaha emanet artık
Dün ve bugün arasında iyi artış var, normalde iki güne bir vermek gerekir ki iyi ilerleyip ilerlemediğini tespit etmek için ama senin bir gün arayla iyi yükselmiş
Ve tabii daha doktorun dediği süre de dolmadı.
12. Günde 150civarı veya üstü olur inşAllah 🤲🏻

Dün ve bugün arasında iyi artış var, normalde iki güne bir vermek gerekir ki iyi ilerleyip ilerlemediğini tespit etmek için ama senin bir gün arayla iyi yükselmiş
Ve tabii daha doktorun dediği süre de dolmadı.
12. Günde 150civarı veya üstü olur inşAllah 🤲🏻
Amin inşAllah canım benim farklı yerdi ama bence çok farketmez arası

Back
X