Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana en son girme şu forumlara diye azarlıyordu , ona o olmuş buna bu olmuş bendede olurmu sorularla delirttim kadını ya
Aslında doğru söylemiş herkesin süreci farklı işler senin moralin bozulmasın diye Allahım bizi beterinden korusun inşallah

Ay kusura bakmayın ben kaçırmışım bu detayı üzgün işareti görünce bir şey oldu sandım , Allah bağışlasın evladınızı
Rica ederim estağfurullah ne kusuru amin cümlemizin evlatlarını inşallah bizim gibi dileyenlere de nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Amin canım İnşallah, sen embriyoların güzel gelişirse ngs yaptırmayı düşünüyormusun aşkım
Vallahi benim zaten çok yumurta çıkmıyor çıkanda bir iki ancak dölleniyor onun için hiç baktırmadım inşallah güzel sağlıklı gelişir bir sıkıntı yaşamadığımız için doktorum hiç o konudan bahsetmedi bakalım hayırlısı olsun inşallah

Bebişim önce burdan mutlaka hamile takvimini başlat onu mutlulukla bir görelim bizde seninle takip edelim benimki böyle bir takvimdi ayriltili ama adini unuttum
Nasipse pozitifi gördüğümde burada bilgileri gireceğim
Şimdi merak ettim Hamilelik+ ve Happy mom uygulamasında şu an neler olduğunu yazıyor
Mesela şu an yerleşmede olduğu vesaire

Son düzenleme:
İnşallah canım güzel olur, her ay yumurta sayısı kalitesi farklı oluyor, bu sefer bol olsun , kardeşleriyle beraber

Aşkım sat mart olanlar aralık, nisan olanlar ocak olacak
Aman ben yeni yıl bebegimi mi getireceğim yoksa maşallah kızım 2015 li hep diyordum Buda 2025 olsa süper olur olmadı aslında kayıp vermeseydim Nisan da doğardı tam 2025 li olacaktı nasip değilmiş ay inşallah olsunda Allah’ın izniyle Ocak ayına da razıyım bende daha embriyo bile ortada yok doğum tarihi hesaplıyom

Olsun umud edelimki evrene pozitif enerji gönderelim

Siz ilk bebeğinizde tüp bebekmiydi, tekrar opumu oldunuz
Evet ilki de tüp bebek bizde sebepsiz infertilite teşhisi kondu. Son embriyomuzdu çok şükür tuttu. Şimdi tekrar sıfırdan başladık. Amh düşük olduğu için 3 defa opu oldum 3 tane embriyomuz var şuan. Otoimmun hastalığım olduğu için doktorum tek embriyo transferi yapicak. Tabi son bikere daha iki olmaz mi diye sorucam bakalim bu yaştan sonra amh tan düşükken hamilelik zor çünkü

Aslında biz insanız canım umutla yaşıyoruz, bende hamileyken neler planlamıştım, eşime orucu tek tutacaksın beni bebeğimle kahvaltıya götüreceksin diyordum şu an oruç tutuyorum

Banada çift yasak hep tek olacak rahim küçük olduğu için şu an teker tekerede razıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…