- 4 Aralık 2024
- 2.119
- 1.763
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.961
Sakın kötüyü çağırma canım benim dilerim gebelik tutunmasıdır inşallah yarabbim çünkü benim pozitif olanda çok kramplarım vardı bıçak saplanması tarzı ağrılar birde iş yapınca biraz belim çok ağrıyordu hatta ben dedim tutunmadı adet olacam ve adetlerim gecikti biraz heveslenmiştim gittim kan verdim pozitif gelmişti dilerim senin de öyle olur inşallahGluk gluk sesler geliyor arada affedersin karnım bozulmuş gibi ama fazla değil
Ve evet kramp tarzı birşeyler Hay ağzına sağlıkkkk
Diyorum ağrı desem ağrı değil
Sancı desem sancı değil ne bu
Doluluk hissi var hafiften sanki ya çok yemişim içmişim gibi
Benim korkum dış gebelik şimdi solda olunca.. bir defa yaşadım yine yanlış hatırlamıyorsam soldaydı. Ama o zaman gece bi an sancıyla uyanmıştım onda.
İnşAllah canım kendime diyorum benim yer buldu yerleşiyor ondan oluyor diye ama diğer türlüde düşünce akla gelmiyor değil arada biSakın kötüyü çağırma canım benim dilerim gebelik tutunmasıdır inşallah yarabbim çünkü benim pozitif olanda çok kramplarım vardı bıçak saplanması tarzı ağrılar birde iş yapınca biraz belim çok ağrıyordu hatta ben dedim tutunmadı adet olacam ve adetlerim gecikti biraz heveslenmiştim gittim kan verdim pozitif gelmişti dilerim senin de öyle olur inşallah
İnşallah olmaz canımYok canım böyle detaylarda boğulmamak lazım, benim dairem ikinci katta ve asansör yok. Mecburen merdiven çıktım, 48 saat geçmeden rapor almak için yine indim ve çıktım. Burada maksat bedenin çok yorulmaması. Ben yurtdışı forumlarını vs de okuyorum, hayatınıza normal devam edin diyorlar. O kadar merdiven/basamaktan Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz :)
OfHiç deme ya aradım da çalmıyor
Seninki tam can sıkıntısından olabilir canım. Kiz cam pencere açıkken yazin daha toz olmaz mi uğraşma bu kadarAy kızlar ben iflah olmam, yine ev işine giriştim sonra kasıklarımda ağrı oluşunca oturdum. Evdeki tozlar da bu süreçte gözüme gözüme giriyor, kış olduğundan mıdır nedir, o kadar hızlı tozlanıyor ki evmasa örtüsü bile tuz tutuyor iki günde bir silkeliyordum, şimdi tozu görmeyeceğim bir örtü serdim. Ay manyaklık
İnan ki kışın tozu da ayrı olur aslında tozdan ziyade eşyaların kıyafetlerin tüyleriSeninki tam can sıkıntısından olabilir canım. Kiz cam pencere açıkken yazin daha toz olmaz mi uğraşma bu kadar
Böyle insanlarla karşılaşmak bu süreçte çok iyi helal olsun vallaYok bir sıkıntı olmaz benim evim de zemin üstü dikkat et sadece dinlenerek çık dediler bana. Günde bir kere inip çıkabilirim evime ben. Oda iğne yapmak için ama şimdi ilk iki gün uzanacağım diye annemde kalıyorum. Yoksa sorun olmaz o senin merdivenlerin kuzum. Evet çok ilgili hemşirem sağ olsun çok yardımcı oldu bana bu süreçte Allah ondan razı olsun
Hiç bir şey olmaz transfer sonrası ilaçların saatinin önemi yok ama her gün unutmadan vurulman şart canım hayati demiştim benim içinCanım bende de hepsinin saati var bu öğlen diye buna saat kurmamıştım hep saatinde içtim bakalım inşallah birşey olmaz
Sepidecim nasılsın adet oldun mu inşallahHiç bir şey olmaz transfer sonrası ilaçların saatinin önemi yok ama her gün unutmadan vurulman şart canım hayati demiştim benim için
Amin inşallah canım benim hamişlerin duaları kabul olurmuş dualarınızı eksik etmeyinYaaaa Maralım sağolasın canım benimmmDarısı sizlerin başınaaaa
Canım ben pazartesi olacam ilaçla olduğum için günü belliSepidecim nasılsın adet oldun mu inşallah
Canım test yapma 3. Gün embriyosu için çok erken varsa da çıkmaz daha stres olursun belirti arama kendini üzme duygusallık yaşadıkların hepsi aldığın hormonlardan birde insan zor şeyler yaşayınca düşünmekten öyle oluyor dilerim bebeğin seninledir pozitif ol moralini bozma canımKızlar benim bugün 6.günüm ve hicbirsey hissetmiyorum hatta bi duygusallık geldi olmadı diye düşünüyorumm artik19unda test günüm test yapsam çıkar mı 3.gün embriyosu
ben philips sponsorlu hamilelik+ kullanmıştım çok beğenmiştimKızlar nasip olursa hamileliklerimiz, hangi uygulamayı veya uygulamaları kullanmayı düşünüyorsunuz?
Bende iyiyimCanım ben pazartesi olacam ilaçla olduğum için günü belli, iyiyim canım ufaktan heyecan var içimde ne diyecek dr diye, sen nasılsın aşkım
Canım üçüncü gün embriyosu için biraz erken benim beşinci gün embriyosu ben sekizinci gündeyim test gününe kadar bekleyeceğim bende de belirti yok sadece sırtım ağrıyor duygusallık ilaçlardan falan oluyor bekleyebilirsen birkaç gün daha iyi olur bence zKızlar benim bugün 6.günüm ve hicbirsey hissetmiyorum hatta bi duygusallık geldi olmadı diye düşünüyorumm artik19unda test günüm test yapsam çıkar mı 3.gün embriyosu
Kışlık kiyafetlerin evet olurda ben transferden sonra birşey yapamam diye düşünüyorum ne bilimİnan ki kışın tozu da ayrı olur aslında tozdan ziyade eşyaların kıyafetlerin tüyleriuçuyor
Happy Mom iyiKızlar nasip olursa hamileliklerimiz, hangi uygulamayı veya uygulamaları kullanmayı düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?