Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sakın kötüyü çağırma canım benim dilerim gebelik tutunmasıdır inşallah yarabbim çünkü benim pozitif olanda çok kramplarım vardı bıçak saplanması tarzı ağrılar birde iş yapınca biraz belim çok ağrıyordu hatta ben dedim tutunmadı adet olacam ve adetlerim gecikti biraz heveslenmiştim gittim kan verdim pozitif gelmişti dilerim senin de öyle olur inşallah

İnşAllah canım kendime diyorum benim yer buldu yerleşiyor ondan oluyor diye ama diğer türlüde düşünce akla gelmiyor değil arada bi
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşAllah

İnşallah olmaz canım ya ne bilim insan korkuyor işte ama mecbur kalinca da inip çıkıyor insan maalesef. amann sonu iyi olsun da dikkat etmeye devam

Seninki tam can sıkıntısından olabilir canım. Kiz cam pencere açıkken yazin daha toz olmaz mi uğraşma bu kadar

Böyle insanlarla karşılaşmak bu süreçte çok iyi helal olsun valla galiba ilk zamanlar iğne için bende gidip gelicem. Anneninde yakin olmasi ayrı bir şans bol bol dinlen anneye de çok selam iyi bakiyordur simdi sana eminim

Kızlar benim bugün 6.günüm ve hicbirsey hissetmiyorum hatta bi duygusallık geldi olmadı diye düşünüyorumm artik 19unda test günüm test yapsam çıkar mı 3.gün embriyosu

Kızlar benim bugün 6.günüm ve hicbirsey hissetmiyorum hatta bi duygusallık geldi olmadı diye düşünüyorumm artik 19unda test günüm test yapsam çıkar mı 3.gün embriyosu
Canım test yapma 3. Gün embriyosu için çok erken varsa da çıkmaz daha stres olursun belirti arama kendini üzme duygusallık yaşadıkların hepsi aldığın hormonlardan birde insan zor şeyler yaşayınca düşünmekten öyle oluyor dilerim bebeğin seninledir pozitif ol moralini bozma canım

Canım ben pazartesi olacam ilaçla olduğum için günü belli , iyiyim canım ufaktan heyecan var içimde ne diyecek dr diye, sen nasılsın aşkım
Bende iyiyim çok şükür çok sevindim hadi az kaldı minnoşlar kavuşmaya dilerim bu sefer bizi üzmezler inşallah

Canım üçüncü gün embriyosu için biraz erken benim beşinci gün embriyosu ben sekizinci gündeyim test gününe kadar bekleyeceğim bende de belirti yok sadece sırtım ağrıyor duygusallık ilaçlardan falan oluyor bekleyebilirsen birkaç gün daha iyi olur bence z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…