• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gluk gluk sesler geliyor arada affedersin karnım bozulmuş gibi ama fazla değil
Ve evet kramp tarzı birşeyler Hay ağzına sağlıkkkk
Diyorum ağrı desem ağrı değil
Sancı desem sancı değil ne bu 😂😂
Doluluk hissi var hafiften sanki ya çok yemişim içmişim gibi

Benim korkum dış gebelik şimdi solda olunca.. bir defa yaşadım yine yanlış hatırlamıyorsam soldaydı. Ama o zaman gece bi an sancıyla uyanmıştım onda.
Sakın kötüyü çağırma canım benim dilerim gebelik tutunmasıdır inşallah yarabbim çünkü benim pozitif olanda çok kramplarım vardı bıçak saplanması tarzı ağrılar birde iş yapınca biraz belim çok ağrıyordu hatta ben dedim tutunmadı adet olacam ve adetlerim gecikti biraz heveslenmiştim gittim kan verdim pozitif gelmişti dilerim senin de öyle olur inşallah 🤲🫶🏻

Sakın kötüyü çağırma canım benim dilerim gebelik tutunmasıdır inşallah yarabbim çünkü benim pozitif olanda çok kramplarım vardı bıçak saplanması tarzı ağrılar birde iş yapınca biraz belim çok ağrıyordu hatta ben dedim tutunmadı adet olacam ve adetlerim gecikti biraz heveslenmiştim gittim kan verdim pozitif gelmişti dilerim senin de öyle olur inşallah 🤲🫶🏻
İnşAllah canım kendime diyorum benim yer buldu yerleşiyor ondan oluyor diye ama diğer türlüde düşünce akla gelmiyor değil arada bi 😅
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşAllah 🤲🏻💕

Yok canım böyle detaylarda boğulmamak lazım, benim dairem ikinci katta ve asansör yok. Mecburen merdiven çıktım, 48 saat geçmeden rapor almak için yine indim ve çıktım. Burada maksat bedenin çok yorulmaması. Ben yurtdışı forumlarını vs de okuyorum, hayatınıza normal devam edin diyorlar. O kadar merdiven/basamaktan Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz :)
İnşallah olmaz canım 🤲 ya ne bilim insan korkuyor işte 😞 ama mecbur kalinca da inip çıkıyor insan maalesef. amann sonu iyi olsun da dikkat etmeye devam 🥰🥰

Ay kızlar ben iflah olmam, yine ev işine giriştim sonra kasıklarımda ağrı oluşunca oturdum. Evdeki tozlar da bu süreçte gözüme gözüme giriyor, kış olduğundan mıdır nedir, o kadar hızlı tozlanıyor ki ev 🤮 masa örtüsü bile tuz tutuyor iki günde bir silkeliyordum, şimdi tozu görmeyeceğim bir örtü serdim. Ay manyaklık
Seninki tam can sıkıntısından olabilir canım. Kiz cam pencere açıkken yazin daha toz olmaz mi uğraşma bu kadar 🤭🤭

Yok bir sıkıntı olmaz benim evim de zemin üstü dikkat et sadece dinlenerek çık dediler bana. Günde bir kere inip çıkabilirim evime ben. Oda iğne yapmak için ama şimdi ilk iki gün uzanacağım diye annemde kalıyorum. Yoksa sorun olmaz o senin merdivenlerin kuzum. Evet çok ilgili hemşirem sağ olsun çok yardımcı oldu bana bu süreçte Allah ondan razı olsun 🥰
Böyle insanlarla karşılaşmak bu süreçte çok iyi helal olsun valla 👏 galiba ilk zamanlar iğne için bende gidip gelicem. Anneninde yakin olmasi ayrı bir şans 🥰🥰 bol bol dinlen anneye de çok selam iyi bakiyordur simdi sana eminim 😊

Kızlar benim bugün 6.günüm ve hicbirsey hissetmiyorum hatta bi duygusallık geldi olmadı diye düşünüyorumm artik 😢 19unda test günüm test yapsam çıkar mı 3.gün embriyosu

Kızlar benim bugün 6.günüm ve hicbirsey hissetmiyorum hatta bi duygusallık geldi olmadı diye düşünüyorumm artik 😢 19unda test günüm test yapsam çıkar mı 3.gün embriyosu
Canım test yapma 3. Gün embriyosu için çok erken varsa da çıkmaz daha stres olursun belirti arama kendini üzme duygusallık yaşadıkların hepsi aldığın hormonlardan birde insan zor şeyler yaşayınca düşünmekten öyle oluyor dilerim bebeğin seninledir pozitif ol moralini bozma canım 🤲💕

Canım ben pazartesi olacam ilaçla olduğum için günü belli 🫠, iyiyim canım ufaktan heyecan var içimde ne diyecek dr diye, sen nasılsın aşkım
Bende iyiyim ☺️ çok şükür çok sevindim hadi az kaldı minnoşlar kavuşmaya dilerim bu sefer bizi üzmezler inşallah 🤲🥹❤️

Canım üçüncü gün embriyosu için biraz erken benim beşinci gün embriyosu ben sekizinci gündeyim test gününe kadar bekleyeceğim bende de belirti yok sadece sırtım ağrıyor duygusallık ilaçlardan falan oluyor bekleyebilirsen birkaç gün daha iyi olur bence z❤️

Back
X