• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kızlar ben iflah olmam, yine ev işine giriştim sonra kasıklarımda ağrı oluşunca oturdum. Evdeki tozlar da bu süreçte gözüme gözüme giriyor, kış olduğundan mıdır nedir, o kadar hızlı tozlanıyor ki ev 🤮 masa örtüsü bile tuz tutuyor iki günde bir silkeliyordum, şimdi tozu görmeyeceğim bir örtü serdim. Ay manyaklık
Ayy benden bi tane daha varmış buyrun bakalım 😅😂 Heryerdeki tozlar gözüme geliyor, bir de biz geçen hafta taşındık. Transferden önceki geceyarısı yerleşebildim. Ev yeni ya banyo duvarları filan sürekli toz kusuyor. Şeytan neler diyor bana bi bilsen 😅😅

Ayy kuzum sorma ben hep annecilik oynardım, damarlarımda dolaşıyor annelik 😀 Zaten mesleğimi de çocukları çok sevdiğim için seçtim, öğrencilerim evlatlarım gibi 🥰 Hatta doktorum bu duygudan çık demişti bana. O kadar anaçsın ki öğrencilerin, eşinin çocukları hepsine annelik yaparken bedenin yeni bir bebeğe yer açmaz, sal biraz demişti 😂 Ben üniversiteyi kazandığımda annem bütün sülaleye valla bu kız şaşırttı ben okumaz diyodum demiş 😂😂 Halama filan özellikle telefon açmış, Zuhal valla kazandı kız inanamıyorum okuyacak galiba demiş 😂😂😂
Oy canım gülümsettin beni 😁 bazen kendi ailemiz bile inanamıyor çok güzel mesleğin var gerçekten dilerim bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum artık bebişinle birlikte çok güzel mutlu 🤩 yıllarınız olsun inşallah 🤲🫶🏻

Ayy benden bi tane daha varmış buyrun bakalım 😅😂 Heryerdeki tozlar gözüme geliyor, bir de biz geçen hafta taşındık. Transferden önceki geceyarısı yerleşebildim. Ev yeni ya banyo duvarları filan sürekli toz kusuyor. Şeytan neler diyor bana bi bilsen 😅😅
Gerçekten transfer sonrası temizlik 🧹 perileri geliyor hatta benim pozitif olanda yerimde duramıyordum normal de yapıyorum ama bu kadar üstüne düşmüyorum demek ki yalnız degilmişşm bu konuda 😂

Merhaba kızlar bugün rahim filmi çektirdim doktor çekerken rahim girişi dar dedi zorlandlm dedi kendini kastığın için de zor oluyor vs dedi ilacı verince ağrım olmadı sonucumu yorumlayabilir misiniz rica etsem 🙏

Eklentiler

• IMG_2649.webp
    IMG_2649.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_2651.webp
    IMG_2651.webp
    16 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar bu arada doktorum aradı bana son tedavimde iyi gelir diye doktorum Pergoveris yazmıştı onu kullandım ama zaten aynı sayı yumurtalar toplandı 2 adet embriyom olmuştu onu transfer oldum tutunmadı şimdi karar vermiş ben ilk transferimde menogon markası hormon almıştım onunla hamile kaldığım için tekrar Menogon marka yazacağını söyledi belki dedi bu sana iyi geliyor hormon olarak gebelik oluşmasında vs bakalım inşallah bana şifa olur tek dileğim Allahtan sağlıklı altın embriyomuzu bulmak canlar dualarınıza 📿 talibim inşallah pozitif olarak ayrılırım sağlıklı bir şekilde inşallah 🤲🥹💕

Benim bugün sol tarafımda bir ağırlık var ağrı diyemem sancı diyemem
Ayyyy anlatamıyorum da 😂😂
Yani zaten vardı kanımda sanki yumurtalığımda gibi ama bugün mide bölgesinde
Aklıma hep şey geliyor
“Böööööğrüüüme vurduler böööğğrüüüm ağrıyor” 😂😂😂

Benim bugün sol tarafımda bir ağırlık var ağrı diyemem sancı diyemem
Ayyyy anlatamıyorum da 😂😂
Yani zaten vardı kanımda sanki yumurtalığımda gibi ama bugün mide bölgesinde
Aklıma hep şey geliyor
“Böööööğrüüüme vurduler böööğğrüüüm ağrıyor” 😂😂😂

😂🤣😂😁 canım krampların da varmı yoksa tek bu şekil mi

Kızlar bu arada doktorum aradı bana son tedavimde iyi gelir diye doktorum Pergoveris yazmıştı onu kullandım ama zaten aynı sayı yumurtalar toplandı 2 adet embriyom olmuştu onu transfer oldum tutunmadı şimdi karar vermiş ben ilk transferimde menogon markası hormon almıştım onunla hamile kaldığım için tekrar Menogon marka yazacağını söyledi belki dedi bu sana iyi geliyor hormon olarak gebelik oluşmasında vs bakalım inşallah bana şifa olur tek dileğim Allahtan sağlıklı altın embriyomuzu bulmak canlar dualarınıza 📿 talibim inşallah pozitif olarak ayrılırım sağlıklı bir şekilde inşallah 🤲🥹💕
İnşAllah canım. Doktorlarda insan sonuçta yani ilaçların etki tepkisi elbette biliyorlar ama bizlerin içinde ne olur nasıl oluyor kimse bilemez.
İnşAllah dediği gibi olur sana iyi geliyordur ve pozitifi görürüz seninle birlikte 😍🤩🤩😍😍❤️❤️❤️

Merhaba kızlar bugün rahim filmi çektirdim doktor çekerken rahim girişi dar dedi zorlandlm dedi kendini kastığın için de zor oluyor vs dedi ilacı verince ağrım olmadı sonucumu yorumlayabilir misiniz rica etsem 🙏
Merhaba canım çok geçmiş olsun 💐 evet zorlanınca da öyle çıkmış olabilir tüplerin normal olduğu yazıyor sanki solda az bir hava olduğunu yazmışlar bende çok anlamadım inşallah bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır canım 🤲

😂🤣😂😁 canım krampların da varmı yoksa tek bu şekil mi
Gluk gluk sesler geliyor arada affedersin karnım bozulmuş gibi ama fazla değil
Ve evet kramp tarzı birşeyler Hay ağzına sağlıkkkk
Diyorum ağrı desem ağrı değil
Sancı desem sancı değil ne bu 😂😂
Doluluk hissi var hafiften sanki ya çok yemişim içmişim gibi

Benim korkum dış gebelik şimdi solda olunca.. bir defa yaşadım yine yanlış hatırlamıyorsam soldaydı. Ama o zaman gece bi an sancıyla uyanmıştım onda.

İnşAllah canım. Doktorlarda insan sonuçta yani ilaçların etki tepkisi elbette biliyorlar ama bizlerin içinde ne olur nasıl oluyor kimse bilemez.
İnşAllah dediği gibi olur sana iyi geliyordur ve pozitifi görürüz seninle birlikte 😍🤩🤩😍😍❤️❤️❤️
Amin canım hayalim dilerim Rabbim o günleri gösterir çok teşekkür 😍 ederim güzel dileklerin için 🤲🥹❤️

Back
X