Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim cumartesi test günüm. Ara ara kasık ağrısı hariç belirtim yok ne gögüs ağrısı ne bulantı. Hiç test yapmadım sonucu öğrenmeye de hazor değilim
Benim de belirtim yoktu ve senin gibi test yapmaya hazır değildim canım ama şükür bugün pozitifi gördüm. Darısı senin başına

Aynen kuzum doktor aradı söyledi biraz önce nasıl oldun diye senin dediklerinin aynısını dedi öyle bişey olursa gel hastaneye dedi inşallah olmaz
Kızlarrrr 24 yumurta döllenmiş şimdi aradılar yarın bidaha arayacaklarmış
Canımm geçti artık bişey olmaz bu saatten sonra, geçmiş olsun Maşaallah barekallah bol bol embriyon olacak çok şükür

Benim de belirtim yoktu ve senin gibi test yapmaya hazır değildim canım ama şükür bugün pozitifi gördüm. Darısı senin başına
Vallahi sabahtan beri modum çok düşüktü, keyfim yerine geldi haberinle benimde hiç belirtim yok kendimi dinleyip duruyorum sürekli. Sanki 8. Günden sonra belirti olmak zorunda diye şartlamışım kendimi . Nerden uydurdum böyle bişey asla bilmiyorum

F Fatmagl001 canım hoşgeldin transferin hayırlı olsun dilerim pozitif haberler alırsın inşallah topigimiz sana da uğurlu gelsin canım bu arada yaş kaç , kaçıncı deneme ,kaçıncı gün embriyosuydu onlarıda yazarsın sevinirim teşekkürler

esraden canım hoşgeldin transferin hayırlı olsun dilerim bebişin sıkı sıkı tutunmuştur bu arada yaş , kaçıncı deneme , kaçıncı gün embriyosuydu, onlarıda belirtirsen iyi olur hepinizi ekledim diğer gelen arkadaşlarda hoşgelmişler Allahım hepimize pozitif haberler almayı nasip eylesin inşallah

Yok kuzum ya ilaçlar tüm belirtileri bastırıyor bence ya da çok erken olduğu için belirti olmuyor. Sen güzel şeyler düşün güzel olsun

Kurbanlık koyunlar gibi bekliyorum yarın kan testi vericem benimde bugün aslında ama bugün gidemiyorum. İdrarda gördüm çift çizgi ama kan mühim olan
Pinky testlerimiz aynı gün belirtilerin var mı? Bende sadece ara ara sert kasık ağrısı var başka hiç yok
Tünaydın canımm kızlarrrr Özlemim canım çok şükür pozitifffff Rabbim herkesi sevindirsin inşaallah
Çoook çok sevindim sağlıkla sıhatle kucağına alırsın inşallah
hiç gögüs hassasiyeti dahi yok muydu acaba?
Aa evet bende ilk defa duydum nerde tedavi oluosun
Aret Kamar da tedavi oluyorum çok memnunum. Taşıma yaptığım yeri asla önermiyorum Diyarbakır Hakan Hoca

Oyyy Mayalamm Allah razı olsunnn canımm Allah senin de pozitif haberlerinle coştursun buraları, hayırla sağlıkla bebeğine kavuş inşaallah Çok hoşgeldi minik mucizem, gözümüz yollardaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…