• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrr geriye dönüp tek tek mesajları okudum, atladığım biri yoktur inşaallah. Sevincimi paylaştığınız, benimle heyecanlandığınız için çok teşekkür ederim ve güzel dualarınız için Allah razı olsun ❤️❤️❤️❤️ Dilerim hepimiz hayırla sağlıkla kolaylıkla bebeklerimize kavuşuruz 🤲🏻 İyi ki varsınız ❤️❤️❤️

Kızlar çatlatma iğnesi olmuştum ben ayın 6 sında herkes 5 güne geçer yazmış ama emin olamıyorum ne zamana geçer acaba test yapıp umutlanmak istemiyorum çünkü silik filan çıkarsa diye

Kızlar basiretim bağlandı iğne saatini unutmuşum 12,30 da yapmam gereken iğneyi şimdi yaptım progestan dex birşey olur mu sizce
Bana doktor saatini sakın aksatma alarm kur demişti.
Ama bir kerelikten bir şey olacağını düşünmüyorum sonuçta hiç yapmamazlık değil sadece bir saat gecikmeli oldu.
Bende iki gün önce estrofem ilacımı 17’de yutacaktım 17:30 yuttum

Ama bir kerelikten bir şey olacağını düşünmüyorum sonuçta hiç yapmamazlık değil sadece bir saat gecikmeli oldu.
Bir şey dicem bizim doktorlar neden farklı konusuyor 😂😚

Canım bende de hepsinin saati var bu öğlen diye buna saat kurmamıştım hep saatinde içtim bakalım inşallah birşey olmaz

Kızlar çatlatma iğnesi olmuştum ben ayın 6 sında herkes 5 güne geçer yazmış ama emin olamıyorum ne zamana geçer acaba test yapıp umutlanmak istemiyorum çünkü silik filan çıkarsa diye
Çatlatma iğnesi çok sıkıntılı ya, daha önceki tedavilerde kullandığımda (klomen artı çatlatma, aşılama vs) onun yüzünden hayal kırıklığına uğradığım çok oldu. 10. Günden sonra bile pozitif gösteriyordu bende 😅

Pinky testlerimiz aynı gün belirtilerin var mı? Bende sadece ara ara sert kasık ağrısı var başka hiç yok

Çoook çok sevindim sağlıkla sıhatle kucağına alırsın inşallah ❤️

hiç gögüs hassasiyeti dahi yok muydu acaba?

Aret Kamar da tedavi oluyorum çok memnunum. Taşıma yaptığım yeri asla önermiyorum Diyarbakır Hakan Hoca
Bende göğüs hassasiyeti dahi yoktu, kan testim pozitif çıktı iki gün sonra hassasiyet başladı.

Oyyy Mayalamm Allah razı olsunnn canımm 🤗 Allah senin de pozitif haberlerinle coştursun buraları, hayırla sağlıkla bebeğine kavuş inşaallah ❤️❤️ Çok hoşgeldi minik mucizem, gözümüz yollardaydı ☺️
Amin canım benim inşallah 🤲🥹 çok şükür hamdusenalar olsun inşallah Annesine sıkı sıkı tutunsun 9 ay güzel sağlıklı vakitler geçirirsiniz inşallah 🤲🫶🏻🥲

Back
X