Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim ilk iki gün belim çok ağrıdı, göğüslerimde hassasiyette oldu bilmiyorum sonuç ne olur. Ama benim önceki pozitiflerimde de hiç belirti olmamıştı sadece kasık ağrısı vardı o da progestandan diye düşünmüştüm. Yani belli bir kıstas yok

Her doktorun olduğu gibi
Bi ilaç alımı değil transfer sonrası verilen bilgiler bile hep farklı
Bence de farklı bana normal hayatına direk dön dediler hemşireler yani bir kısıtlama yapma dediler tabi doktorum durumumu bildiği için o ayrı konuştu ama hemşireler herkese aynı yarım saat yat kalk git normale don diyorlardi

Canım ama bir sürü kişide belirti aramamak lazım diyor olumlu düşünmeye çalışalım

Canım ama bir sürü kişide belirti aramamak lazım diyor olumlu düşünmeye çalışalım
Yok ben belirti aramıyorum diyorum ya bı kıstas yokki. Arkadaş sordu diye belirttim yani bu seferkinde var ama diğer transferlerimde hiç belirti yoktu pozitifti onlar. Bana gore de belirti aramamak lazım zaten.

Yani aynen bide umutlanıp hayal kırıklığı daha kötü oluyor hiç yapamamak en doğrusu taze transferde yani

Kızlar bişi sorucam hamilelik kan şekeri düşürürmü kan şekerim 47 bazen 50 düşüp duruyor şeker filan atıyorum ağzıma çıkması için elim ayağım kesiliyor normalmi bu durum
Evet düşürür canım, bir arkadaşım hamileliğin daha ilk zamanlarından bunu yaşamaya başlamıştı. Yanında hep badem, kayısı, incir vs taşıyordu. Kendini kötü hissettiği an atıyordu ağzına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…