- 9 Mayıs 2022
- 207
- 294
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.861
Ben de böyleyimBenim iğne saatin 10 du kan veriyordum 11 de cıkıyordu kana göre vurulcam negatifse bosuna vurulmayım diye 11 i bekliyordum
Canım hoşgeldin o kadar yoğun mesaj vardı yeni seni farkettimBenim iğne saatin 10 du kan veriyordum 11 de cıkıyordu kana göre vurulcam negatifse bosuna vurulmayım diye 11 i bekliyordum
Canım benim ilk iki gün belim çok ağrıdı, göğüslerimde hassasiyette oldu bilmiyorum sonuç ne olur. Ama benim önceki pozitiflerimde de hiç belirti olmamıştı sadece kasık ağrısı vardı o da progestandan diye düşünmüştüm. Yani belli bir kıstas yokPinky testlerimiz aynı gün belirtilerin var mı? Bende sadece ara ara sert kasık ağrısı var başka hiç yok
Çoook çok sevindim sağlıkla sıhatle kucağına alırsın inşallah
hiç gögüs hassasiyeti dahi yok muydu acaba?
Aret Kamar da tedavi oluyorum çok memnunum. Taşıma yaptığım yeri asla önermiyorum Diyarbakır Hakan Hoca
Bende akşam oksopar yapıyorum pazar gününe kalmadı iğne arkadaşım eczacı alayım diye gittim bana dedi ki pozitif olsun ben sana getiricem şimdi vermediBenim iğne saatin 10 du kan veriyordum 11 de cıkıyordu kana göre vurulcam negatifse bosuna vurulmayım diye 11 i bekliyordum
Bence de farklı bana normal hayatına direk dön dediler hemşireler yani bir kısıtlama yapma dedilerHer doktorun olduğu gibi
Bi ilaç alımı değil transfer sonrası verilen bilgiler bile hep farklı
Canım ama bir sürü kişide belirti aramamak lazım diyorCanım benim ilk iki gün belim çok ağrıdı, göğüslerimde hassasiyette oldu bilmiyorum sonuç ne olur. Ama benim önceki pozitiflerimde de hiç belirti olmamıştı sadece kasık ağrısı vardı o da progestandan diye düşünmüştüm. Yani belli bir kıstas yok
Yok ben belirti aramıyorum diyorum ya bı kıstas yokki. Arkadaş sordu diye belirttim yani bu seferkinde var ama diğer transferlerimde hiç belirti yoktu pozitifti onlar. Bana gore de belirti aramamak lazım zaten.Canım ama bir sürü kişide belirti aramamak lazım diyorolumlu düşünmeye çalışalım
Yani aynen bide umutlanıp hayal kırıklığı daha kötü oluyor hiç yapamamak en doğrusu taze transferde yaniÇatlatma iğnesi çok sıkıntılı ya, daha önceki tedavilerde kullandığımda (klomen artı çatlatma, aşılama vs) onun yüzünden hayal kırıklığına uğradığım çok oldu. 10. Günden sonra bile pozitif gösteriyordu bende
Ben 24 subatta oldum ama transfer o yüzden yazdırmamıstımCanım hoşgeldin o kadar yoğun mesaj vardı yeni seni farkettimtabloya ismini yazdırmışmıydın
Oy kıyamam ya çok şükür şimdi hepbirlikte bekleme zamanı dualarım seninle sonucun çok güzel olsun inşallahEvet canım şimdi dinlenmeden çıktım hemşiremi bekliyorum uyarılarını yapıp yollayacak bizi
Hiiç birşeycik olmaz canım merak etme rahat olKızlar basiretim bağlandı iğne saatini unutmuşum 12,30 da yapmam gereken iğneyi şimdi yaptım progestan dex birşey olur mu sizce
aminnn inşaallah canımcım, güzel haberlerinizi bekliyorumYaaaa canım benim senin adına çok sevindim darısı bize inş ,
Seni anlayabiliyorum kuzum; çünkü bende senin gibi korkuyordum. Eşim erken gebelik testi alayım yapalım deyince ter basıyordu anidenAmin inşallah canım valla çok korkuyorum
Ayyy aminnn canımmm sen böyle deyince elim karnıma gitti bir an ve gözlerim dolduAmin canım benim inşallahçok şükür hamdusenalar olsun inşallah Annesine sıkı sıkı tutunsun 9 ay güzel sağlıklı vakitler geçirirsiniz inşallah
Canım tutmuş ayyyyy çok sevindimSeni anlayabiliyorum kuzum; çünkü bende senin gibi korkuyordum. Eşim erken gebelik testi alayım yapalım deyince ter basıyordu anidenAma gerek yokmuş bak, senin dd korkuların yersiz çıkacak biliyorum
Evet düşürür canım, bir arkadaşım hamileliğin daha ilk zamanlarından bunu yaşamaya başlamıştı. Yanında hep badem, kayısı, incir vs taşıyordu. Kendini kötü hissettiği an atıyordu ağzına.Kızlar bişi sorucam hamilelik kan şekeri düşürürmü kan şekerim 47 bazen 50 düşüp duruyor şeker filan atıyorum ağzıma çıkması için elim ayağım kesiliyor normalmi bu durum
Canımm canımm çok teşekkür ederimmmCanım tutmuş ayyyyy çok sevindimAllah kucağına almayı nasip etsin inş
Badem kayısı filan yükseltiyormu öylesiyle hemen onlardan kullanayımEvet düşürür canım, bir arkadaşım hamileliğin daha ilk zamanlarından bunu yaşamaya başlamıştı. Yanında hep badem, kayısı, incir vs taşıyordu. Kendini kötü hissettiği an atıyordu ağzına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?