- 7 Ekim 2022
- 1.595
- 1.881
- 63
- 40
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.841
Yaaaa canım benim senin adına çok sevindim darısı bize inş ,Aramıza yeni katılanlar hepiniz hoşgeldinizzz
Amin inşallah balımmmSağolasın kuzummm darısı sizlere hadi bekliyorummmm
Benim doktorum bu yumurrta büyütme iğnesi gibi dakik olman gereken bir iğne değil demişti zamanlar sarka bilir sıkıntı olmaz demişti aşkımKızlar basiretim bağlandı iğne saatini unutmuşum 12,30 da yapmam gereken iğneyi şimdi yaptım progestan dex birşey olur mu sizce
Amin inşallah canım valla çok korkuyorumOyyyy canımm canımmmAmin kuzum senin de müjdeli haberinle uçalım mutluluktan inşaallah
Bana doktor saatini sakın aksatma alarm kur demişti.Kızlar basiretim bağlandı iğne saatini unutmuşum 12,30 da yapmam gereken iğneyi şimdi yaptım progestan dex birşey olur mu sizce
Kendime kızıyorum ben canım ya herşeyin saatini kurdum bu zaten öğlen diye kurmadım niyeyse ilk defa olduBenim doktorum bu yumurrta büyütme iğnesi gibi dakik olman gereken bir iğne değil demişti zamanlar sarka bilir sıkıntı olmaz demişti aşkım
Bir şey dicem bizim doktorlar neden farklı konusuyorBana doktor saatini sakın aksatma alarm kur demişti.
Ama bir kerelikten bir şey olacağını düşünmüyorum sonuçta hiç yapmamazlık değil sadece bir saat gecikmeli oldu.
Bende iki gün önce estrofem ilacımı 17’de yutacaktım 17:30 yuttum
Canım bende de hepsinin saati var bu öğlen diye buna saat kurmamıştım hep saatinde içtim bakalım inşallah birşey olmazBana doktor saatini sakın aksatma alarm kur demişti.
Ama bir kerelikten bir şey olacağını düşünmüyorum sonuçta hiç yapmamazlık değil sadece bir saat gecikmeli oldu.
Bende iki gün önce estrofem ilacımı 17’de yutacaktım 17:30 yuttum
Bence hepsi birçok şeyi deneme yanılma ile yapıyorBir şey dicem bizim doktorlar neden farklı konusuyor
Her doktorun olduğu gibiBir şey dicem bizim doktorlar neden farklı konusuyor
İçini ferah tut canımCanım bende de hepsinin saati var bu öğlen diye buna saat kurmamıştım hep saatinde içtim bakalım inşallah birşey olmaz
Çatlatma iğnesi çok sıkıntılı ya, daha önceki tedavilerde kullandığımda (klomen artı çatlatma, aşılama vs) onun yüzünden hayal kırıklığına uğradığım çok oldu. 10. Günden sonra bile pozitif gösteriyordu bendeKızlar çatlatma iğnesi olmuştum ben ayın 6 sında herkes 5 güne geçer yazmış ama emin olamıyorum ne zamana geçer acaba test yapıp umutlanmak istemiyorum çünkü silik filan çıkarsa diye
Bende göğüs hassasiyeti dahi yoktu, kan testim pozitif çıktı iki gün sonra hassasiyet başladı.Pinky testlerimiz aynı gün belirtilerin var mı? Bende sadece ara ara sert kasık ağrısı var başka hiç yok
Çoook çok sevindim sağlıkla sıhatle kucağına alırsın inşallah
hiç gögüs hassasiyeti dahi yok muydu acaba?
Aret Kamar da tedavi oluyorum çok memnunum. Taşıma yaptığım yeri asla önermiyorum Diyarbakır Hakan Hoca
Amin canım benim inşallahOyyy Mayalamm Allah razı olsunnn canımmAllah senin de pozitif haberlerinle coştursun buraları, hayırla sağlıkla bebeğine kavuş inşaallah Çok hoşgeldi minik mucizem, gözümüz yollardaydı
Benim doktorum da öyle ya, hatta özellikle sordum saat aralığı önemli mi ona göre saat kurayım. Yok dedi sabah öğle akşam yapBir şey dicem bizim doktorlar neden farklı konusuyor
Benim iğne saatin 10 du kan veriyordum 11 de cıkıyordu kana göre vurulcam negatifse bosuna vurulmayım diye 11 i bekliyordumHer doktorun olduğu gibi
Bi ilaç alımı değil transfer sonrası verilen bilgiler bile hep farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?