• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben idarara çok sıkıştığım için yaptım transferden önce suni idrar verdiler o yüzden ama çok rahatsız ediciydi. Evet içine bıraktıkları an çok duygusal bende izledim inşallah ikimizde güzel haberler alırız test günü 26sı dedi doktor bana kan ver o gün dedi seninde aynı olur o zaman
Ben de zorlandım çok rahat geçtiğini söylemişlerdi ama ben aşırı kasıldım sürekli uyardılar rahatla derin nefes al ver diye. Evet canım test günüm benim de 26 su şimdi her şey bitti elimizden geleni yaptık gerisini Allah’a bıraktık 🥰

Yaa çok sevindim hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah tez vakitte 🥰🥰
Amin ins. Canım benim 🙏 Hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım bebeklerimizi kucağımıza alalım sağlıkla, hayırla ve kolaylıkla🙏 sana niye sonda taktılar ki ben onu anlamadım yani ben 4 transfer oldum gerçi ben anestezili oldum ama bana takmadilar 🤔 baya eziyet olmuş sana😔 sonda benim korkulu rüyam🫢

Amin ins. Canım benim 🙏 Hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım bebeklerimizi kucağımıza alalım sağlıkla, hayırla ve kolaylıkla🙏 sana niye sonda taktılar ki ben onu anlamadım yani ben 4 transfer oldum gerçi ben anestezili oldum ama bana takmadilar 🤔 baya eziyet olmuş sana😔 sonda benim korkulu rüyam🫢
Tuvalete gitmemi istemediler sanırım bilmiyorum ki canım sormadım çünkü o sırada kasılmamaya çalışıyordum bir sorun çıkmasın diye 🤣 evet hiç okuduğum gibi geçmedi bende hala sondadan canım yanıyor

Merhaba canım. Biraz zorlandım ben açıkçası tuvalet sıkışıklığı üzerine rahme yerleştirdikleri şey sonda taktılar rahmimi öne aldılar üzerine de ultrason cihazı ile bastırdıklarında daha çok zorlandım ve ister istemez kasıldım. Nane ve maydonoz çiğ tüketilmeyecek cola cips fast food yasak. Merdiven inip çıkma yasak ilk iki gün sadece tuvalet ve yemek için kalkacaksın onun dışında uzanacaksın dedi. Duş yasak iki gün sonra ayakta ve ılık su ile olacak. Ikınma yok alafranga kullanılacak. Bol su iç dinlen kendini çok yorma iki günden sonra da zorlamadan rutinine dönebilrain dediler canım
Geçmiş olsun canım inşAllah pozitif sonucu alırsın 😍
Ay bana hiç böyle şeyler demediler 😒😅
Yani yorma kendini ama full da yatma dolaş kan dolaşımı olsun
Ben kendim sordum yeme içme nasıl olacak diye şu an dikkat etmen gereken birşey yok pozitif sonucu alınca doktorumuz söyleyecek
ama aklımda kalmasın diyorsun hamilelik dönemi gibi çiğ et sakatat vs tüketme topraklı gıdalara çıplak elle dokunma dedi

Yaptırdım kuzum, pozitif çok şükür 🤲🏻❤️ Darısı bekleyen herkese inşaallah 💕🌸
Maşallah 🧿 sübhanallah gözünaydın olsun canım benim seni tebrik ediyorum dilerim değerlerin sağlıcakla katlanarak artar hoşgelmiş sefalar getirmiş minik mucize 🤲 :emir_bebek::anneadayı: saglıklı hayırlı güzel bir gebelik geçirirsin Allah’ın izniyle inşallah 🫶🏻

Ya çok sevindim canım gözün aydın 🙏rabbim sağlıkla devamını getirsin ins.🙏 Bebişim kucağına al🥰 bende bı test yaptırsam rahatliyacam şuan hiç rahatlayamiyirum😔
İnsan ne kadar idrar testinde çift çizgiyi göre bile kan testinde o sayıları görmeye ihtiyacı oluyor..
Ama sende yarın pozitifi göreceksin kanda, idrarda olduğu gibi inanıyorum 😍

Ya çok sevindim canım gözün aydın 🙏rabbim sağlıkla devamını getirsin ins.🙏 Bebişim kucağına al🥰 bende bı test yaptırsam rahatliyacam şuan hiç rahatlayamiyirum😔

Canlarımmm çok teşekkür ederimmm 🤗 Allah razı olsun 🥰🥰 Rabbim beklyeyişte olan herkesi sevindirsin 🤲🏻 Hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşaallah 🤲🏻💕

İnsan ne kadar idrar testinde çift çizgiyi göre bile kan testinde o sayıları görmeye ihtiyacı oluyor..
Ama sende yarın pozitifi göreceksin kanda, idrarda olduğu gibi inanıyorum 😍
İns. Canım ya. Gerçekten idrar beni hiç tatmin etmedi.yani bı kere kimyasal oldu ondan heralde korkum. Bilmiyorum kimyasal olsa idrarda çift çizgi çıkıyor mu🤔 yarin sabah 9.30a randevu aldım bakalim

Back
X