- 11 Kasım 2015
- 842
- 1.223
- 113
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #4.041
Şimdi lucrin ne peki dicem buda iyice cahil diceksinZoladex Lucrin’in muadili arkadaşlar, Lucrin piyasada bulunmadığı için yazıyorlar, transferden önceki adetin 21. gününde tek sefer vuruluyor, doktorunuz yazarsa gününde bence doğrudan hastaneye gidin çünkü dediğim gibi sıvı enjeksiyon değil deri altı implant
Canım implant olmasının amacı vücuda yavaş salınmasıMinik hap nasıl girecek deriye içindeki sıvıyı sıktım gitti
Ay şu an unuttum OPU öncesini sonrasımıydı diyeHer doktor farklı demekki cnm ben toplama öncesi ilk defa duydum genelde transfer sonrası veriyorlar hamile kalınca kesiyorlar kanama filan olursa
Estağfirullah, bildiğim kadarıyla hormonları baskılamak içinŞimdi lucrin ne peki dicem buda iyice cahil diceksin
Videolar izledim hepsi iğneyi hazırlayıp göbeğe yaptı bende aynısını yaptım vallaCanım implant olmasının amacı vücuda yavaş salınması
Genelde kist için veriliyor. Çikolata kistim varŞimdi lucrin ne peki dicem buda iyice cahil diceksin
Yalnız değilsin bacımsuŞimdi lucrin ne peki dicem buda iyice cahil diceksin
Şifa olsun inşallahGenelde kist için veriliyor. Çikolata kistim var
Amin inşallah canım Allah razı olsunŞifa olsun inşallah
Sagol sizden de inşallah o zaman transferiniz az mı kaldıAmin inşallah canım Allah razı olsun
Geçen gün birisi Lucrin’i piyasada bulamıyorum dedi diye öyle yazmıştımŞimdi lucrin ne peki dicem buda iyice cahil diceksin
Hamileliği engelleyen hormanlari o zamanEstağfirullah, bildiğim kadarıyla hormonları baskılamak için
Ben yazmıştım bulamıyorum diye. Doktorda muadilini verdi işteGeçen gün birisi Lucrin’i piyasada bulamıyorum dedi diye öyle yazmıştım
2.reglimi bekliyoruz muayene için.Bayramdan hemen sonra transfer olur sanırımSagol sizden de inşallah o zaman transferiniz az mı kaldı
Hmm anladım canım bende de var demişti doktorum amqn yarabbi o iğne ve benGenelde kist için veriliyor. Çikolata kistim var
Anladim canim eşdeğer demek kiGeçen gün birisi Lucrin’i piyasada bulamıyorum dedi diye öyle yazmıştım
Muadilinizde iğne ucunun maşallahı varmış.Ben yazmıştım bulamıyorum diye. Doktorda muadilini verdi işte
İkinci adette gecikme ola biliyor Nadire’nde erken gele biliyor.Merhaba kizlar opu sonrası ikinci adeti geciken var mı normal mi bu durum benim hep düzenlidir adetlerim böyle olunca gerildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?