Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben tedaviye başladım başlayalı hep E2 hormonuna baktırdım sadece bazen diyorum başka şeylere bakılmadı acaba eksik bir şey mi var diye ama İbrahim hocama güveniyorum
Tabii herkesin şikayeti farklı doktorlar daha iyisini bilir

Bende izlemiştim cok garip ya pıt diye bırakıyorlar
Ayyy evet, eşime foto yolladım ultrason yazdım, hissetmedim hiç pııttt diye koydular dedim aynı böyle
Nasıl pıt diye koydular diyo daha minicik bu biraz daha büyüseydide öyle koysalardı diyor

Sanki 9aylık koyacaklar içime

Siz e2 deyince bende benimkine baktım bu niye böyle çok ben hala ne işe yaradığını anlamadım bunun ya. Regl zamanı düşük, toplama zamanı arşa çıkmış

Toplama zamanı yükseliyor yaklaşık her yumurta için 200 olarak düşünün yani 5 yumurta varsa 1000 civarı olmalıymış yumurtanın kalitesini ve doluluğunu gösteriyormuş

A AlyaOA ve akbs Transferiniz hayırlı olsun

Nasıl geçti nasılsınız? Size ne gibi bilgiler verdiler
Merhaba canım. Biraz zorlandım ben açıkçası tuvalet sıkışıklığı üzerine rahme yerleştirdikleri şey sonda taktılar rahmimi öne aldılar üzerine de ultrason cihazı ile bastırdıklarında daha çok zorlandım ve ister istemez kasıldım. Nane ve maydonoz çiğ tüketilmeyecek cola cips fast food yasak. Merdiven inip çıkma yasak ilk iki gün sadece tuvalet ve yemek için kalkacaksın onun dışında uzanacaksın dedi. Duş yasak iki gün sonra ayakta ve ılık su ile olacak. Ikınma yok alafranga kullanılacak. Bol su iç dinlen kendini çok yorma iki günden sonra da zorlamadan rutinine dönebilrain dediler canım

Canım ben idarara çok sıkıştığım için yaptım transferden önce suni idrar verdiler o yüzden ama çok rahatsız ediciydi. Evet içine bıraktıkları an çok duygusal bende izledim inşallah ikimizde güzel haberler alırız test günü 26sı dedi doktor bana kan ver o gün dedi seninde aynı olur o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…