- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.781
Ben tedaviye başladım başlayalı hep E2 hormonuna baktırdım sadece bazen diyorum başka şeylere bakılmadı acaba eksik bir şey mi var diye ama İbrahim hocama güveniyorumBenim doktorumda her testte lh e2 ve progesteron baktı ama e2 yumurta doluluğunu gösterirmiş diye biliyorum
Taze transferide progesteron hormonuna göre yapıyorlarmı
1.20 üzeri olmasın istiyoruz dedi doktorum ama benim 1.22 çıktı biraz kararsızız o yüzden
Normalde kendiside rahim dinlendirelim ve 2. Reglinde transfer için hazırlıklara başlayalım dedi
Bende değerin çok yüksek olmadığını taze transferi mi denesek diye diretiyorum biraz
Hayırlısı olsun inşAllah tek denemede pozitif görenlerden oluruz34 yaşındayım. 1. Denemem. 5.günde dondurulan 6 embriyom var. Transfer için İkinci regl bekliyorum.
İnşallah Allah'ın izniyleHayırlısı olsun inşAllah tek denemede pozitif görenlerden oluruzmaddi ve manevi çok zor süreç
Benimde böyleydi.Siz e2 deyince bende benimkine baktım bu niye böyle çok ben hala ne işe yaradığını anlamadım bunun ya. Regl zamanı düşük, toplama zamanı arşa çıkmış
Ayyy evet, eşime foto yolladım ultrason yazdım, hissetmedim hiç pııttt diye koydular dedim aynı böyleBende izlemiştim cok garip ya pıt diye bırakıyorlar
Siz e2 deyince bende benimkine baktım bu niye böyle çok ben hala ne işe yaradığını anlamadım bunun ya. Regl zamanı düşük, toplama zamanı arşa çıkmış
Beni de ekler misiniz ? 12 martta transfer oldum 24 Mart kan verme günüm
30 yaş ilk deneme
Embriyo bilmiyorum öğrenince güncelleriz
Transfer nisan sonunu bulur heralde veya mayıs başı
Canım hadi hayırlı olsunEvet canım şimdi dinlenmeden çıktım hemşiremi bekliyorum uyarılarını yapıp yollayacak bizi
34 yaşındayım. 1. Denemem. 5.günde dondurulan 6 embriyom var. Transfer için İkinci regl bekliyorum.
30 yaş ilk deneme
Embriyo bilmiyorum öğrenince güncelleriz
Transfer nisan sonunu bulur heralde veya mayıs başı
Oldum canım 4.gğnüm bugünBelli mi transfer tarihiniz
Yaş 28 , 2. Deneme, 5. Gün çift embriyo , 3 mart transfer ve 15 mart sonuç beni de tabloya ekler misiniz?
İnşallah canım sen ne durumdasınCanım hadi hayırlı olsunbebişin sana sımsıkı tutunsun ins.
Kurbanlık koyunlar gibi bekliyorumİnşallah canım sen ne durumdasın
Merhaba canım. Biraz zorlandım ben açıkçası tuvalet sıkışıklığı üzerine rahme yerleştirdikleri şey sonda taktılar rahmimi öne aldılar üzerine de ultrason cihazı ile bastırdıklarında daha çok zorlandım ve ister istemez kasıldım. Nane ve maydonoz çiğ tüketilmeyecek cola cips fast food yasak. Merdiven inip çıkma yasak ilk iki gün sadece tuvalet ve yemek için kalkacaksın onun dışında uzanacaksın dedi. Duş yasak iki gün sonra ayakta ve ılık su ile olacak. Ikınma yok alafranga kullanılacak. Bol su iç dinlen kendini çok yorma iki günden sonra da zorlamadan rutinine dönebilrain dediler canım
Canım ben idarara çok sıkıştığım için yaptım transferden önce suni idrar verdiler o yüzden ama çok rahatsız ediciydi. Evet içine bıraktıkları an çok duygusal bende izledim inşallah ikimizde güzel haberler alırız test günü 26sı dedi doktor bana kan ver o gün dedi seninde aynı olur o zamanYani beni zorları biraz bilmiyorum sonda taktılar ama rahmimi öyle bir öne aldılar ki patlayacam sandım izledim gösterdiler çok güzel bir duyguydu gerçektenRabbim sonucunu pozitif etsin inşallah dileyen herkesi en kısa zamanda bu sevinçle taçlandırsın inşallah
Yaa çok sevindim hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah tez vakitteKurbanlık koyunlar gibi bekliyorumyarın kan testi vericem benimde bugün aslında ama bugün gidemiyorum. İdrarda gördüm çift çizgi ama kan mühim olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?