Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de zorlandım çok rahat geçtiğini söylemişlerdi ama ben aşırı kasıldım sürekli uyardılar rahatla derin nefes al ver diye. Evet canım test günüm benim de 26 su şimdi her şey bitti elimizden geleni yaptık gerisini Allah’a bıraktık

Yaa çok sevindim hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah tez vakitte
Amin ins. Canım benim Hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım bebeklerimizi kucağımıza alalım sağlıkla, hayırla ve kolaylıkla sana niye sonda taktılar ki ben onu anlamadım yani ben 4 transfer oldum gerçi ben anestezili oldum ama bana takmadilar baya eziyet olmuş sana sonda benim korkulu rüyam

Tuvalete gitmemi istemediler sanırım bilmiyorum ki canım sormadım çünkü o sırada kasılmamaya çalışıyordum bir sorun çıkmasın diye evet hiç okuduğum gibi geçmedi bende hala sondadan canım yanıyor

Geçmiş olsun canım inşAllah pozitif sonucu alırsın
Ay bana hiç böyle şeyler demediler
Yani yorma kendini ama full da yatma dolaş kan dolaşımı olsun
Ben kendim sordum yeme içme nasıl olacak diye şu an dikkat etmen gereken birşey yok pozitif sonucu alınca doktorumuz söyleyecek
ama aklımda kalmasın diyorsun hamilelik dönemi gibi çiğ et sakatat vs tüketme topraklı gıdalara çıplak elle dokunma dedi

Yaptırdım kuzum, pozitif çok şükür Darısı bekleyen herkese inşaallah
Maşallah sübhanallah gözünaydın olsun canım benim seni tebrik ediyorum dilerim değerlerin sağlıcakla katlanarak artar hoşgelmiş sefalar getirmiş minik mucize saglıklı hayırlı güzel bir gebelik geçirirsin Allah’ın izniyle inşallah

Ya çok sevindim canım gözün aydın rabbim sağlıkla devamını getirsin ins. Bebişim kucağına al bende bı test yaptırsam rahatliyacam şuan hiç rahatlayamiyirum
İnsan ne kadar idrar testinde çift çizgiyi göre bile kan testinde o sayıları görmeye ihtiyacı oluyor..
Ama sende yarın pozitifi göreceksin kanda, idrarda olduğu gibi inanıyorum

İnsan ne kadar idrar testinde çift çizgiyi göre bile kan testinde o sayıları görmeye ihtiyacı oluyor..
Ama sende yarın pozitifi göreceksin kanda, idrarda olduğu gibi inanıyorum
İns. Canım ya. Gerçekten idrar beni hiç tatmin etmedi.yani bı kere kimyasal oldu ondan heralde korkum. Bilmiyorum kimyasal olsa idrarda çift çizgi çıkıyor mu yarin sabah 9.30a randevu aldım bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…