- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.801
Ben de zorlandım çok rahat geçtiğini söylemişlerdi ama ben aşırı kasıldım sürekli uyardılar rahatla derin nefes al ver diye. Evet canım test günüm benim de 26 su şimdi her şey bitti elimizden geleni yaptık gerisini Allah’a bıraktıkCanım ben idarara çok sıkıştığım için yaptım transferden önce suni idrar verdiler o yüzden ama çok rahatsız ediciydi. Evet içine bıraktıkları an çok duygusal bende izledim inşallah ikimizde güzel haberler alırız test günü 26sı dedi doktor bana kan ver o gün dedi seninde aynı olur o zaman
Amin ins. Canım benimYaa çok sevindim hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah tez vakitte
Tuvalete gitmemi istemediler sanırım bilmiyorum ki canım sormadım çünkü o sırada kasılmamaya çalışıyordum bir sorun çıkmasın diyeAmin ins. Canım benimHepimiz emeklerimizin karşılığını alalım bebeklerimizi kucağımıza alalım sağlıkla, hayırla ve kolaylıkla sana niye sonda taktılar ki ben onu anlamadım yani ben 4 transfer oldum gerçi ben anestezili oldum ama bana takmadilar baya eziyet olmuş sana sonda benim korkulu rüyam
Tünaydın canımm kızlarrrr
Hadi gözün aydın maşallahTünaydın canımm kızlarrrrÖzlemim canım çok şükür pozitifffff Rabbim herkesi sevindirsin inşaallah
Yaptırdım kuzum, pozitif çok şükürcanımmm test yaptırdın mı? Güzel haberler ver bizee
Canım yaptırdım, 150 ile pozitif çok şükürKizlar slmlar transferi olan arkadaşlara bol şans diliyorum, bebekleri sımsıkı tutunsun ins.Bugün bir sonuç vardı fsnckr Arkadaşım daha yaptırmadım mi testini
Geçmiş olsun canım inşAllah pozitif sonucu alırsınMerhaba canım. Biraz zorlandım ben açıkçası tuvalet sıkışıklığı üzerine rahme yerleştirdikleri şey sonda taktılar rahmimi öne aldılar üzerine de ultrason cihazı ile bastırdıklarında daha çok zorlandım ve ister istemez kasıldım. Nane ve maydonoz çiğ tüketilmeyecek cola cips fast food yasak. Merdiven inip çıkma yasak ilk iki gün sadece tuvalet ve yemek için kalkacaksın onun dışında uzanacaksın dedi. Duş yasak iki gün sonra ayakta ve ılık su ile olacak. Ikınma yok alafranga kullanılacak. Bol su iç dinlen kendini çok yorma iki günden sonra da zorlamadan rutinine dönebilrain dediler canım
Aminnn sağolasın canım darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başınaHadi gözün aydın maşallahSağlıklı bir şekilde ilerlesin Allah'ın izniyle
Oleyyyy maşallahYaptırdım kuzum, pozitif çok şükürDarısı bekleyen herkese inşaallah
MaşallahYaptırdım kuzum, pozitif çok şükürDarısı bekleyen herkese inşaallah
YaaaaaTünaydın canımm kızlarrrrÖzlemim canım çok şükür pozitifffff Rabbim herkesi sevindirsin inşaallah
Ya çok sevindim canım gözün aydınTünaydın canımm kızlarrrrÖzlemim canım çok şükür pozitifffff Rabbim herkesi sevindirsin inşaallah
Hoşgeldin canımmmBeni de ekler misiniz? :) 11 mart transfer oldum 21 mart test günü inşallah hayırlı haberler alırız hep birlikte
İnsan ne kadar idrar testinde çift çizgiyi göre bile kan testinde o sayıları görmeye ihtiyacı oluyor..Ya çok sevindim canım gözün aydınrabbim sağlıkla devamını getirsin ins. Bebişim kucağına al bende bı test yaptırsam rahatliyacam şuan hiç rahatlayamiyirum
Yarabbim çok şükürTünaydın canımm kızlarrrrÖzlemim canım çok şükür pozitifffff Rabbim herkesi sevindirsin inşaallah
Ya çok sevindim canım gözün aydınrabbim sağlıkla devamını getirsin ins. Bebişim kucağına al bende bı test yaptırsam rahatliyacam şuan hiç rahatlayamiyirum
Ya çok sevindim canım gözün aydınrabbim sağlıkla devamını getirsin ins. Bebişim kucağına al bende bı test yaptırsam rahatliyacam şuan hiç rahatlayamiyirum
Canlarımmm çok teşekkür ederimmmAllah razı olsun Rabbim beklyeyişte olan herkesi sevindirsin Hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşaallah
İns. Canım ya. Gerçekten idrar beni hiç tatmin etmedi.yani bı kere kimyasal oldu ondan heralde korkum. Bilmiyorum kimyasal olsa idrarda çift çizgi çıkıyor muİnsan ne kadar idrar testinde çift çizgiyi göre bile kan testinde o sayıları görmeye ihtiyacı oluyor..
Ama sende yarın pozitifi göreceksin kanda, idrarda olduğu gibi inanıyorum
Oyyyy canımm canımmmYarabbim çok şükürsabahtan beri aklımdan çıkmıyorsun değerin sağlıkla artsın inşallah benim de test günüm yaklaştı ya heyecan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?