- 1 Şubat 2024
- 700
- 364
- 23
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.741
Hemen bakayımE er38 @gokyuzusever @zeynegaLunaLovegoodd @Fatmagl001 @canmay H hturkmen
Kızlar sizide listeye ekleyelim mi
İlk sayfadaki tablodaki bilgilerinizi yazın canımmayala katar eklesin
Hep birlikte süreçlerimizi takip edelim.
Diğer arkadaşlarımızın transfer günü test günü vs geldikçe bizde heyecanla bekliyoruz
Tabi benim taze transferdi, 5. gün hastaneye gittiğimde transfer olabilecek miyim acaba embriyo kaldı mı korkusunu daha çok yaşamıştım. İnşallah bizimledir bebeklerimiz, bayram şekerimiz olsunlarPsikolojik olarak mahvediyor ya hem maddi hem manevi artık maddi boyutunu geçtim yani bu mübarek günde duamız kabul olur inş tutunurlar bize
E er38 @gokyuzusever @zeynegaLunaLovegoodd @Fatmagl001 @canmay H hturkmen
Diğer arkadaşlarımızın transfer günü test günü vs geldikçe bizde heyecanla bekliyoruz
Banada piezzo uygulanmıştı canım o halde 30 yumurtadan 7 tanesi embriyo oluştuBanada piezzo uygulandı dölennmeden dolayı bakalım inş pozitif olur ile yarar yani
Beni de ekler misiniz ? 12 martta transfer oldum 24 Mart kan verme günümAhh hadi bakalım güzel haberlerini duyalım inşaallah hoşgeldinnn
30 yaş ilk denemeE er38 @gokyuzusever @zeynegaLunaLovegoodd @Fatmagl001 @canmay H hturkmen
canımmm test yaptırdın mı? Güzel haberler ver bizeeYaas benim yarın test günüm ve bende korkuyorum
Bende aynı şekilde hatta 5.güne gitmez diye en azından bi umudum olsun diye 2 tane 3.gün embriyosu transferi oldum bende taze 1 tane geride kalmıştı 5.güne gelirse donduracaklardı ama gelememişTabi benim taze transferdi, 5. gün hastaneye gittiğimde transfer olabilecek miyim acaba embriyo kaldı mı korkusunu daha çok yaşamıştım. İnşallah bizimledir bebeklerimiz, bayram şekerimiz olsunlar
Siz e2 deyince bende benimkine baktım bu niye böyle çok ben hala ne işe yaradığını anlamadım bunun ya. Regl zamanı düşük, toplama zamanı arşa çıkmışBenim doktorumda her testte lh e2 ve progesteron baktı ama e2 yumurta doluluğunu gösterirmiş diye biliyorum
Taze transferide progesteron hormonuna göre yapıyorlarmı
1.20 üzeri olmasın istiyoruz dedi doktorum ama benim 1.22 çıktı biraz kararsızız o yüzden
Normalde kendiside rahim dinlendirelim ve 2. Reglinde transfer için hazırlıklara başlayalım dedi
Bende değerin çok yüksek olmadığını taze transferi mi denesek diye diretiyorum biraz
Canım embriyonun gelişimine göre 3.gün yada 5.gün olabiliyor benimde 5 yada 3 olacak demediler öncesinde gelişimine göre dondurdularHiç bişey demediler valla bende sormadım heyecan yaptım
Ortalama 29 tane yumurta toplanır senden cnm güzel birşey yani bu değerSiz e2 deyince bende benimkine baktım bu niye böyle çok ben hala ne işe yaradığını anlamadım bunun ya. Regl zamanı düşük, toplama zamanı arşa çıkmış
3. Gün dondurunca ne oluyor 5. Gün dondurunca ne ? Ben bunların mantığını da anlamadım hiç çok kafa yorucu beyin yakıcı bişey ya..Canım embriyonun gelişimine göre 3.gün yada 5.gün olabiliyor benimde 5 yada 3 olacak demediler öncesinde gelişimine göre dondurdular
46 toplandı 24 döllendi bugün aşkımOrtalama 29 tane yumurta toplanır senden cnm güzel birşey yani bu değer
Genelde yumurta sayısı az olup yada önceki tedavilerimde 5.güne gelmiyorsa 3.gün taze yada donduruyorlar anne karnında daha iyi gelişileceği düşünülüyor cnm3. Gün dondurunca ne oluyor 5. Gün dondurunca ne ? Ben bunların mantığını da anlamadım hiç çok kafa yorucu beyin yakıcı bişey ya..
Olgun yumurtaları gösteriyor bu değer 46 toplanmış ama muhtemelen boyutları küçüktür diğerlerinin 24 tane olgun varmıl yani değer ortalama olarak doğru gösteriyor46 toplandı 24 döllendi bugün aşkım
Bana nasıl yapılır acaba çok merak ettim şuanGenelde yumurta sayısı az olup yada önceki tedavilerimde 5.güne gelmiyorsa 3.gün taze yada donduruyorlar anne karnında daha iyi gelişileceği düşünülüyor cnm
Günaydın kızlar transfere gideceğim bana şans dileyin dua edin ne olur
Senin yumurta sayın baya iyi 5.güne kadar beklerler cnmBana nasıl yapılır acaba çok merak ettim şuan
Evet öyle dedi kuzum olgun 24 tane çıkmış döllenmiş foto istedim de çekemiyorlarmış çok merak etmiştim sjanfjqjfbOlgun yumurtaları gösteriyor bu değer 46 toplanmış ama muhtemelen boyutları küçüktür diğerlerinin 24 tane olgun varmıl yani değer ortalama olarak doğru gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?