Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Psikolojik olarak mahvediyor ya hem maddi hem manevi artık maddi boyutunu geçtim yani bu mübarek günde duamız kabul olur inş tutunurlar bize
Tabi benim taze transferdi, 5. gün hastaneye gittiğimde transfer olabilecek miyim acaba embriyo kaldı mı korkusunu daha çok yaşamıştım. İnşallah bizimledir bebeklerimiz, bayram şekerimiz olsunlar

Yaş 30 canım ilk denememiz 6 olgun yumurta toplandı 5 tanesi döllendi şuan gelişimleri takip ediliyor
bugün 1. Günümüz salı günü 5. Günümüz olacak

Tabi benim taze transferdi, 5. gün hastaneye gittiğimde transfer olabilecek miyim acaba embriyo kaldı mı korkusunu daha çok yaşamıştım. İnşallah bizimledir bebeklerimiz, bayram şekerimiz olsunlar
Bende aynı şekilde hatta 5.güne gitmez diye en azından bi umudum olsun diye 2 tane 3.gün embriyosu transferi oldum bende taze 1 tane geride kalmıştı 5.güne gelirse donduracaklardı ama gelememiş bayramımız güzel geçer inş pozitif alırız

Siz e2 deyince bende benimkine baktım bu niye böyle çok ben hala ne işe yaradığını anlamadım bunun ya. Regl zamanı düşük, toplama zamanı arşa çıkmış

Eklentiler

• IMG_3768.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 13
3. Gün dondurunca ne oluyor 5. Gün dondurunca ne ? Ben bunların mantığını da anlamadım hiç çok kafa yorucu beyin yakıcı bişey ya..
Genelde yumurta sayısı az olup yada önceki tedavilerimde 5.güne gelmiyorsa 3.gün taze yada donduruyorlar anne karnında daha iyi gelişileceği düşünülüyor cnm

Olgun yumurtaları gösteriyor bu değer 46 toplanmış ama muhtemelen boyutları küçüktür diğerlerinin 24 tane olgun varmıl yani değer ortalama olarak doğru gösteriyor
Evet öyle dedi kuzum olgun 24 tane çıkmış döllenmiş foto istedim de çekemiyorlarmış çok merak etmiştim sjanfjqjfb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…