- Konu Sahibi mayala katar
- #2.761
Bende izlemiştim cok garip ya pıt diye bırakıyorlarAllah yardımcın olsun canım benim çok rahat geçiyor merak etme izle ultrasyonu ben izleyemedim gerçi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende izlemiştim cok garip ya pıt diye bırakıyorlarAllah yardımcın olsun canım benim çok rahat geçiyor merak etme izle ultrasyonu ben izleyemedim gerçi![]()
Kalitesine göre yapıyorlar canım mesela benim hem 5.gün embriyom hem 3.gün oluştu 3.günlerin hücre sayıları kalitesi iyi olduğu için 2 tane 3.gün transfer oldumBana nasıl yapılır acaba çok merak ettim şuan
Çok heyecanlı yaSenin yumurta sayın baya iyi 5.güne kadar beklerler cnm
İnş güzel geçer cnm benimkide 3.gün iki tane 4.günüm bugünKalitesine göre yapıyorlar canım mesela benim hem 5.gün embriyom hem 3.gün oluştu 3.günlerin hücre sayıları kalitesi iyi olduğu için 2 tane 3.gün transfer oldum
Anladım balım inşallah güzel haberler duyalımKalitesine göre yapıyorlar canım mesela benim hem 5.gün embriyom hem 3.gün oluştu 3.günlerin hücre sayıları kalitesi iyi olduğu için 2 tane 3.gün transfer oldum
Okudum canım çok teşekkür ederimGiderken bol bol "rabbi yesir vela tuaasir Rabbi temmim bil hayr" Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Mutlaka oku canım inş güzel sonuçlarla dönersin![]()
Evet canım şimdi dinlenmeden çıktım hemşiremi bekliyorum uyarılarını yapıp yollayacak biziOldun mu transferini![]()
Hadi bakalım hayırlı olsun cnmEvet canım şimdi dinlenmeden çıktım hemşiremi bekliyorum uyarılarını yapıp yollayacak bizi![]()
Yani beni zorları biraz bilmiyorum sonda taktılar ama rahmimi öyle bir öne aldılar ki patlayacam sandım izledim gösterdiler çok güzel bir duyguydu gerçektenAllah yardımcın olsun canım benim çok rahat geçiyor merak etme izle ultrasyonu ben izleyemedim gerçi![]()
Çok teşekkür ederim canım darısı tüm bekleyenlere inşallahHadi bakalım hayırlı olsun cnm![]()
Hadi bakalım güzel haberlerle bende oldum dinleniyorum şuanİnş güzel geçer cnm benimkide 3.gün iki tane 4.günüm bugün![]()
Daha transfer olmadım pazartesi inşallahBen bu kadar kullanmıyorum. Transferimden sonra günde 3 estrofem, 2 progestan dex iğne ve 1defa folikasit
Ama herkesin rahim içi sağlıksal açıdan farklı ve farklı tepkiler veriyor. Doktorunuz en iyisini biliyordur
Belli mi transfer tarihinizBenim yumurta sayım az olduğu için canım herseferinde sil baştan başlamam gerekiyor ilaçlar iğneler döllenme sorunu o yüzden süreç beni çok yordu toplamda 4.bu
Nasıl bir süreçti o an nasıl yapıldıHadi bakalım güzel haberlerle bende oldum dinleniyorum şuan
Oldum canım 4.günüm bugünBelli mi transfer tarihiniz
Amin canım benim artık Allaha emanet olsunlar sen güzelce dinlen çok kasma kendini rahat bırak..Not:sana dediklerimin tam tersini yaptım stresten öldüm tansiyonum yükseldi sen sakın yapma öyle yapıncada bişey değişmiyor bugün 5. Günüm şimdi akıllandmYani beni zorları biraz bilmiyorum sonda taktılar ama rahmimi öyle bir öne aldılar ki patlayacam sandım izledim gösterdiler çok güzel bir duyguydu gerçektenRabbim sonucunu pozitif etsin inşallah
dileyen herkesi en kısa zamanda bu sevinçle taçlandırsın inşallah
![]()
Hadi hayırlı haberlerimizi alırız inşallahOldum canım 4.günüm bugün
Nasıl geçti sürecin canım hayırlı olsun ben de eve gidiyorum dinlenmeyeHadi bakalım güzel haberlerle bende oldum dinleniyorum şuan
YaaaAmin canım benim artık Allaha emanet olsunlar sen güzelce dinlen çok kasma kendini rahat bırak..Not:sana dediklerimin tam tersini yaptım stresten öldüm tansiyonum yükseldi sen sakın yapma öyle yapıncada bişey değişmiyor bugün 5. Günüm şimdi akıllandm