Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yardımcın olsun canım benim çok rahat geçiyor merak etme izle ultrasyonu ben izleyemedim gerçi
Yani beni zorları biraz bilmiyorum sonda taktılar ama rahmimi öyle bir öne aldılar ki patlayacam sandım izledim gösterdiler çok güzel bir duyguydu gerçekten Rabbim sonucunu pozitif etsin inşallah dileyen herkesi en kısa zamanda bu sevinçle taçlandırsın inşallah

Amin canım benim artık Allaha emanet olsunlar sen güzelce dinlen çok kasma kendini rahat bırak..Not:sana dediklerimin tam tersini yaptım stresten öldüm tansiyonum yükseldi sen sakın yapma öyle yapıncada bişey değişmiyor bugün 5. Günüm şimdi akıllandm

Benim 3. Gün embriyolarımı başka merkeze transfer ettik ve götürdüğüm merkezde 3. Gün 9 tane embriyomu çözdürüp 5. Güne yaşayan 2 tanesini transferini yaptılar. İlk defa duydum bu yöntemi

Yaaa yok ben şu an garip bir duygu içindeyim sadece ama mutluyum son aşamayı da hallettik artık gerisi Rabbime kalmış ona emanet ettim bebeklerimi inşallah tutunup can bulurlar rahmimizde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…