- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.721
Kaçıncı gün embriyosu donduracaklar bilginiz var mı? Bende 5. Gündü o güne kadar aradılar her günKızlarrrr 24 yumurta döllenmiş şimdi aradılar yarın bidaha arayacaklarmış
Hayırlı git gel canım, haberlerini bekliyoruzKızlar bende birazdan transfer olacağım dualarınızı bekliyorum
Vallahi bir iki gün sürer bence sizin epey yumurta toplanmış. Benim üçüncü gün çok hafif vardı dördüncü gün artık kalmamıştıGünaydın canım dün eve gittiğimden beri bi uyuyup bi uyanıyorum sersemliğim gitmiş bugün ama ağrı hala aynıinşallah geçer artık
Bence belirti aramak doğru degilll. Burdan tanıştığım bir arkadaşımm hiçbir belirti yaşamadığı için çok üzülüyordu. Hiçbir şey hissetmiyorum diyordu. Ama şu an 9 haftalık gebeKızlar bugün transfer dahil 4.günüm ama hiç bi belirti ne bilim kasık ağrısı filan hiçbirşey yokkendimi dinlemek istemiyorum ama buraya girince herkeste bi belirti var kendimdede aramaya başlıyorum
Benim yumurta sayım az olduğu için canım herseferinde sil baştan başlamam gerekiyor ilaçlar iğneler döllenme sorunu o yüzden süreç beni çok yordu toplamda 4.buEvet sonu güzel olsun ama böyle artık nefes almakta zorlanıyor gibiyim üzerimde bir ağırlık var gibi midem de bir tuhaf. Sizin kaçıncı denemeniz pes etmeyin lütfen
Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllahKızlar selam bende ay başında tüp bebek sürecine başladım dün opu işlemim yapıldı ve 6 yumurta toplandı bugün haber geldi 6 yumurtanın tamamı olgun çıkmış ve 5 tanesi döllenmiş
Umarım tamamı 5. Güne ulaşır
Bu ay transfer olup olmayacağı belli değil henüz progestan hormonum 1.22 çıktı doktorum embriyo gelişimlerine bi bakalım ona göre karar vericez dedi bu ay mı yoksa sonraki regli döneminde mi transfer yapıcaz diye
Dua edin benim için hepsi 5. Güne ulaşsın ve biran önce transferimizi yapabilelim
Bu çok yorucu, benim OPU olduğum gün yanımdaki hanımefendide aynı durumdaydı.Benim yumurta sayım az olduğu için canım herseferinde sil baştan başlamam gerekiyor ilaçlar iğneler döllenme sorunu o yüzden süreç beni çok yordu toplamda 4.bu
34 yaşındayım. 1. Denemem. 5.günde dondurulan 6 embriyom var. Transfer için İkinci regl bekliyorum.E er38 G gokyuzusever Z zeynegaLunaLovegoodd F Fatmagl001 C canmay H hturkmen
Kızlar sizide listeye ekleyelim mi
İlk sayfadaki tablodaki bilgilerinizi yazın canımmayala katar eklesin
Hep birlikte süreçlerimizi takip edelim.
Diğer arkadaşlarımızın transfer günü test günü vs geldikçe bizde heyecanla bekliyoruz
aminn canım cümlemizin inşallahCanım hoşgeldinnnAllahım senin de güzel haberlerini almayı nasip etsin
esracım benimde öyle 4 kere opu oldum . bu ilk transferim.. Embriyolarımız oluştu ama hiç sağlıklı gelişmemişti bu tedaviye kadar. Sil baştan başlamak o kadar yorucu ki..Benim yumurta sayım az olduğu için canım herseferinde sil baştan başlamam gerekiyor ilaçlar iğneler döllenme sorunu o yüzden süreç beni çok yordu toplamda 4.bu
acaba nerde tedavi gördünüz bu duruma benzer Bi arkadaş vardı benim tedavi gördüğüm klinikte embriyoglue yapıyolar yapıştırıcı kullanıyolar onun çok faydası olacağını düşünüyorum size deBu çok yorucu, benim OPU olduğum gün yanımdaki hanımefendide aynı durumdaydı.
İkinci mi üçüncümü transferiydi.
Her seferinde tekrar OPU ya hazırlanmak dahada yoruyor..
şimdi okudum. Banada umut oldun canımCanım bende hiçbir belirti yoktu, sıfır :) yani ne karında ne göğüste ne ağrı ne sancı. Ben de senin gibi düşünüyordum o yüzden, ama sıfır belirtiyle de pozitif çıkabiliyormuş. Takılma belirtilere, bana öyle söylediklerine inanmıyordum ama kendim yaşadım :)
Banada piezzo uygulandı dölennmeden dolayı bakalım inş pozitif olur ile yarar yaniacaba nerde tedavi gördünüz bu duruma benzer Bi arkadaş vardı benim tedavi gördüğüm klinikte embriyoglue yapıyolar yapıştırıcı kullanıyolar onun çok faydası olacağını düşünüyorum size de
hadi inşallahBanada piezzo uygulandı dölennmeden dolayı bakalım inş pozitif olur ile yarar yani
Psikolojik olarak mahvediyor ya hem maddi hem manevi artık maddi boyutunu geçtim yani bu mübarek günde duamız kabul olur inş tutunurlar bizeesracım benimde öyle 4 kere opu oldum . bu ilk transferim.. Embriyolarımız oluştu ama hiç sağlıklı gelişmemişti bu tedaviye kadar. Sil baştan başlamak o kadar yorucu ki..
Bugünde transferim sonrası 8. günüm şimdiye kadar minik kasık ağrısı göğüs hassasiyetim vardı. Bu sabah hiçbiri kalmamış. Çok gerildim. Çok korkuyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah
Benim OPU dan sonra 2 regl rahim dinlendirme yaptı doktorum
OPU sonrası 6.gün ilk regl oldum sonra ikinci regl bekleyip tedaviye devam ettik
E2 hormonuna bakıyordu bende her seferinde.
Hiç bişey demediler valla bende sormadım heyecan yaptımKaçıncı gün embriyosu donduracaklar bilginiz var mı? Bende 5. Gündü o güne kadar aradılar her gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?