- 11 Kasım 2015
- 820
- 1.198
- 113
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #2.701
Oldun mu transferiniÇok teşekkür ederim canım iki tane bebişim var
Canim benim şimdiden hayırlı olsun transferinKızlar bende birazdan transfer olacağım dualarınızı bekliyorum
Amin canım inşallahCanim benim şimdiden hayırlı olsun transferinsağlıcakla güzel haberler ver bize
sular seller gibi geçsin, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz, bol şansKızlar bende birazdan transfer olacağım dualarınızı bekliyorum
İnşallah benzer zamanlarda güzel sonuçlar alacağız…Bende 11 Mart 3.gün embriyosu
Bir arkadaşımda da hiç belirti yoktu diyebilirim gebelıgını öğrendı 13. GünKızlar bugün transfer dahil 4.günüm ama hiç bi belirti ne bilim kasık ağrısı filan hiçbirşey yokkendimi dinlemek istemiyorum ama buraya girince herkeste bi belirti var kendimdede aramaya başlıyorum
Yaa çok sevindim bizde duyalım inşBir arkadaşımda da hiç belirti yoktu diyebilirim gebelıgını öğrendı 13. Güniyi düşün canım aklına getirme hiç inşallah güzel haberi alacaksınn
TOplammı iki tane canım yoksa arkadan gelen mi iki tane 5.güne göre normal boyutları zaten 3.gün iğneye başlanıyorKızlar bu arada ben 5. Günümdeyım tedavide doktor yumurta boyutları ııcn 10 ve 12 mm ıkı adet arkasından gelen var ama küçük dedi normal mı ya ? Bana çok az geldi 2 tanecik
Her bünye farklı arkadaşım, bence belirtilerin çoğu ilaçlardan zaten, ilaçların herkeste etkisi farklı oluyorKızlar bugün transfer dahil 4.günüm ama hiç bi belirti ne bilim kasık ağrısı filan hiçbirşey yokkendimi dinlemek istemiyorum ama buraya girince herkeste bi belirti var kendimdede aramaya başlıyorum
Canım bende hiçbir belirti yoktu, sıfır :) yani ne karında ne göğüste ne ağrı ne sancı. Ben de senin gibi düşünüyordum o yüzden, ama sıfır belirtiyle de pozitif çıkabiliyormuş. Takılma belirtilere, bana öyle söylediklerine inanmıyordum ama kendim yaşadım :)Kızlar bugün transfer dahil 4.günüm ama hiç bi belirti ne bilim kasık ağrısı filan hiçbirşey yokkendimi dinlemek istemiyorum ama buraya girince herkeste bi belirti var kendimdede aramaya başlıyorum
Umut oldun bana cnm inş bende pozitifi görürüm ,Canım bende hiçbir belirti yoktu, sıfır :) yani ne karında ne göğüste ne ağrı ne sancı. Ben de senin gibi düşünüyordum o yüzden, ama sıfır belirtiyle de pozitif çıkabiliyormuş. Takılma belirtilere, bana öyle söylediklerine inanmıyordum ama kendim yaşadım :)
Evet canım hiç bozma moralini, ben hemen negatifi kabullenmiştim ve önümüzdeki süreci planlamaya başlamıştım bile, düşün o kadar emindim. Herkeste gerçekten farklıymış.Umut oldun bana cnm inş bende pozitifi görürüm ,
Evet sonu güzel olsun ama böyle artık nefes almakta zorlanıyor gibiyim üzerimde bir ağırlık var gibi midem de bir tuhaf. Sizin kaçıncı denemeniz pes etmeyin lütfenallah bağışlasın cnm sonu güzel olsunda inş ben razıyım içtiklerime artık bu tüp bebek süreci beni çok yordu inş olumlu olur olumsuz olursa pes edicem bırakıcam artık
Transfer sürecini beklemek, sonrasında pozitif görmek için test gününü beklemek, veee daha niceleriAmin canım ilk adet oldum geçen ayın 24 de bu ay çok sancılı erken olacak gibiyim bu ayki adet ile başlayacak süreç Allah'ım hepimizin hallerini gerceklestirsin evimizde bebek sesleri dolsunbu arada senin o güzel kalbinden öpüyorum
yaaa inşAllahGeliyor inşallah gelmekte olan
Ben bu kadar kullanmıyorum. Transferimden sonra günde 3 estrofem, 2 progestan dex iğne ve 1defa folikasitSabah 3 tane estrofem sabah akşam duphaston tab sabah decavit sabah coraspin günde 3 kez 2 kere progestan fitil birde 3 günde 1 promer igne bu ilaçlar bir tek bana mı bu kadar fazla geliyor siz ne kullanıyorsunuz
Hayırlı geçer inşAllahGünaydın kızlar transfere gideceğim bana şans dileyin dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?